Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Αυγούστου 11, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των σπορ

«Τα πέντε όχι της ΑΕΚ» είναι το πρώτο θέμα της εφημερίδας που εξηγεί ποια είναι αυτά:  «Όχι κέντρο διερχομένων και σταθμός ανεφοδιασμού για ποδοσφαιριστές χωρίς συμμετοχές. Όχι λόγω δέσμευσης να δίνει θέση στο ρόστερ σε παίκτη που δεν έχει ανάγκη. Όχι μόνο δανεικούς - Ούτε ένας δεν υπάρχει τώρα στο ρόστερ. Όχι συνιδιοκτησίες για παίκτες κοψοχρονιά και υποχρέωση πώλησης όποτε το αποφασίσουν οι μάνατζερ. Όχι γραφείο διακίνησης παικτών.
Το υποστηρικτικό χτύπημα είναι το: Είναι οι καλύτεροι και είναι δικοί της. Η καθαρή κυριαρχία των κιτρινόμαυρων στο μεταγραφικό παζάρι και χωρίς... σκιές.
Επίσης, Φαγιέ: Το μεγάλο στοίχημα. Το πηγαίο ταλέντο και τα απίστευτα προσόντα του Αφρικανού μέσου είναι η πρώτη σοβαρή προσωπική πρόκληση του Δέλλα για την εξέλιξη νεαρού ποδοσφαιριστή.
Για «χρυσάφι» μέχρι την... Ακτή. Το φλερτ της ΑΕΚ με τον 28χρονο Ιβοριανό επιθετικό, Φρανκ Τζα Τζέτζε. Αναλυτικά το ρεπορτάζ της ΩΡΑΣ για τον Τζέτζε: Η ΑΕΚ ακόμα «ψάχνεται» -χωρίς να βιάζεται- μεταγραφικά και για συγκεκριμένες θέσεις, όπως αυτή του αμυντικού μέσου, αλλά και του επιθετικού. Για τη δεύτερη θέση μάλιστα και σύμφωνα με δημοσίευμα της «ΩΡΑΣ των σπορ» στη λίστα της βρίσκεται ο Ιβοριανός, Φρανκ Τζα Τζέτζε.
Πρόκειται για 28χρονο άσο που έχει μείνει ελεύθερος από τη νορβηγική Σπάρτα Σάρπσμποργκ και με τον οποίο η «Ένωση» βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις πριν από την έλευση Μπαρμπόσα, μιας και μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ. Ωστόσο, το αν θα γίνει κίνηση για τον Αφρικανό θα εξαρτηθεί από την πορεία της προετοιμασίας.
Ο Φρανκ Τζα Τζέτζε έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ είναι διεθνής με τα μικρά κλιμάκια της Εθνικής Γαλλίας και την Κ23 της Ακτής Ελεφαντοστού.
Να σημειώσουμε πως πριν από τρία χρόνια δημοσιεύματα ήθελαν τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.
Goal
«Ο ξεχωριστός Μάνταλος» είναι ο τίτλος της εφημερίδας που όπως όλες σχεδόν ασχολείται με το νέο αστέρι της ΑΕΚ. ¨οπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα ο 23χρονος μέσος έδειξε από τις πρώτες κιόλας στγμές της προετοιμασίας ότι θα αναδειχθεί στον ηγέτης της νέας ΑΕΚ. Οι ενδεκάδες του Δέλλα και τα θετικά μηνύματα από τον Ντακόλ. Ανάκογλου: Να έχω την μπάλα στα πόδια μου, είναι το χτύπημα από την συνέντευξη του νεαρού μέσου της ΑΕΚ. Ανοιχτό του Κατσουράνη τονίζει η εφημερίδα για αμυντικό χαφ όμως παίζουν και νέα σενάρια για λύση από εξωτερικό και Γκέντσογλου. Αναλυτικά το μεταγραφικό ρεπορτάζ της εφημερίδας:
Στην ΑΕΚ συζητούν ανοιχτά πια για την προοπτική επιστροφής του Κώστα Κατσουράνη. Αν και ακόμα εμφανίζεται να μην έχουν αποφασίσει αν θα κάνουν κίνηση για την απόκτησή του, φαίνεται πως γίνονται κάποιες εσωτερικές κουβέντες. Από το περιβάλλον του διεθνούς άσου γίνεται σαφές πως δεν υπάρχει ακόμα ουδεμία επαφή με την Ενωση, υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, αλλά σαφής προτεραιότητα είναι η επιστροφή στα «κιτρινόμαυρα». Και όσο μένει ελεύθερος είναι σαφές πως οι γέφυρες που θα ενώνουν τις δύο πλευρές θα γίνονται πιο κοντινές.
Την ίδια στιγμή, ο Μιλοβάνοβιτς φαίνεται πως δουλεύει κάποια λύση από την αγορά του εξωτερικού. Στην ΑΕΚ φέρεται πως έχουν και ακόμα δύο επιλογές από Ελλάδα. Η μία είναι ο Σάββας Γκέντσογλου που έχει κάνει και αυτός ξεκάθαρη την επιθυμία επιστροφής του (και μέσω αγοράς κάρτας διαρκείας για τον νεογέννητο γιο του), αλλά περιμένουν και κάτι άλλο που δουλεύεται.

Sportday
«Όργια Μάνταλου» είναι ο τίτλος και της Sportday. Μαγικά στιγμιότυπα από τον 23χρονο, συμπληρώνει. Κολόνα στην άμυνα ο Κολοβέτσιος, έτοιμος για δράση ο Μπρέσεβιτς αναφέρει για άλλους παίκτες της ΑΕΚ ενώ δεν λείπει και το παρασκήνιο με τα... γαλλικά του Κορδέρο.
Livesport
Και σε τρίτη εφημερίδα ο Μάνταλος είναι το βασικό χτύπημα ΑΕΚ με τίτλο «Μαέστρος Μάνταλος δίνει ρυθμό στην ΑΕΚ! Ο νεοαποκτηθείς μέσος πήρε την... μπαγκέτα και καθοδηγεί τους συμπαίκτες του», αναφέρει στο πρωτοσέλιδο η εφημερίδα. «Που ρίχνει το βάρος ο Δέλλας» σημειώνει, ενώ από την συνέντευξη Ανάκογλου έχει επιλέξει σαν τίτλο: Πρώτα αποτέλεσμα, μετά θέαμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002