Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Αυγούστου 08, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Οχι ότι μπορεί ποτέ η ΑΕΚ να έχει κόντρα με τον Ατρόμητο - Χαλκηδόνα αλλά όπως και να το κάνεις ήταν ωραίο το χουνέρι. Δεν μπορώ να ξεχάσω και νομίζω κανείς ΑΕΚτζής ποιον αγώνα έπαιξε η ΑΕΚ μέσα σε αυτό το γήπεδο όπου χθες Σπανός, Παράσχος και... φενταγίν έπεσαν ξεροί με τον Ατρόμητο να γνωρίζει έναν από τους πιο ταπεινωτικούς αποκλεισμούς που έχει πάθει Ελληνική ομάδα στην Ευρώπη. Ακόμη και για μια ομάδα που δεν έχει προκριθεί ποτέ στην Ευρώπη αυτός ο αποκλεισμός είναι ταπείνωση έτσι όπως ήρθε.

@ Μαζί με όλα βέβαια φάνηκε εκτός όλων των άλλων, για άλλη μια φορά, η αστειότητα των Ελλήνων προπονητών αυτή την φορά στο πρόσωπο του Παράσχου. Ο Παράσχος είδε Μουντιάλ οπως όλοι οι Ελληνες και θεώρησε σωστό να το παίξει... Φαν Χαλ. Πιθανότατα η επιστροφή του 3-5-2 να είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου αφού ο Ολλανδός ότι άποψη κι αν έχει κάποιος για αυτόν είναι σίγουρα καινοτόμος και οραματιστής του ποδοσφαίρου. Δεν γίνεται όμως από την μια μέρα στην άλλη η αλλαγή και ιδίως η συγκεκριμένη. Το σύστημα δεν σημαίνει βάζω 3 πίσω, 5 στο κέντρο και 2 μπροστά και γίνομαι... Φαν Χαλ. Αυτό κι εσύ αδερφέ μου που διαβάζεις άνετα θα το έκανες. Το θέμα είναι πως εκπαιδεύεις τους παίκτες σου να παίζουν. Η πιο μεγάλη αλλαγή που μπορεί να γίνει σε μια ομάδα είναι από άμυνα τεσσάρων σε άμυνα τριών. Τα άλλα είναι εύκολα. Αν είναι οι τέσσερις πίσω τότε το 4-2-3-1 π.χ μπορεί εύκολα να γίνει και 4-3-3 και 4-4-2 με ρόμβο και κλασικό 4-4-2 και 4-3-3 και ότι θες. Με απλές κινήσεις και ίσως χωρίς να κάνεις καν αλλαγή, μόνο με εσωτερικές.  Η άμυνα τριών αντί τεσσάρων είναι κοσμογονική αλλαγή σε όλη την ομάδα εκτος από τους δύο μπροστά.  Ολοι οι άλλοι πρέπει να μάθουν να παίζουν διαφορετικά και βέβαια πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλοι παίκτες κυρίως στα άκρα αλλά και οι σέντερ μπακ να εκπαιδευτούν ώστε να παίζουν τρεις στην ευθεία. Δεν είναι  καθόλου εύκολο και φάνηκε και χθες αφού ο προπονητής της Σεράγεβο το έπιασε αμέσως το ότι ο Παράσχος την είχε δει Φαν Χαλ και τον χτύπησε από τα άκρα μέχρι θάνατο.  Το ποδόσφαιρο είναι απλό... ασ ούμε. Αλλά και δύσκολο ιδίως όταν πας να το... κοροϊδέψεις. Και τιμωρεί σκληρά.

@ Στην Τρίπολη ο Αστέρας έγραψε ιστορία και μπράβο του παρότι η απόκτηση για ένα χρόνο του Μπαντιμπαγκά δείχνει πως δυστυχώς έγινε επιλογή επιβίβασης στο... καράβι την ώρα που βυθίζεται.  Αυτός ο Ντε Μπλάσις είναι πραγματικά τρομερός παίκτης. Παίκτης διαφοράς που έχει αποδείξει με διάρκεια πως μπορεί να σταθεί σε οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα. Χθες ουσιαστικά καθάρισε μόνος του μια πολύ δύσκολη πρόκριση. Μια τεράστια πρόκριση απέναντι σε Γερμανική ομάδα που μπορεί να μην είναι το μεγάλο όνομα αλλά είναι 2-3 κλάσεις πάνω από την ομάδα που απέκλεισε τον Ατρόμητο... ας ούμε. Πολύ καλά στοιχεία έδειξε κι ο Κουρμπέλης που τον έχουμε μάθει απ' έξω χωρίς όμως ουσιαστικά να έχει φτάσει ποτέ κοντά στην ΑΕΚ. Αν πάει σε κανένα Ολυμπιακό μην αρχίσουμε πάλι να λέμε πως χάνουμε παίκτες. Οταν γίνει μια ουσιαστική κίνηση για Κουρμπέλη θα μαθευτεί. Εχει να γίνει από... πέρυσι. Είναι ωραία να μιλάς για μπάλα. Πόσο καιρό είχαμε να το κάνουμε αυτό;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002