Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Αυγούστου 15, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Χρόνια πολλά σε όλους. Σήμερα γιορτάζει η Μάνα όλων μας, σήμερα οι εκκλησίες είναι το επίκεντρο και όποιος διαβάζει νωρίς μην χάσει την ιερή λειτουργία από την Παναγιά την Σουμελά της Τραπεζούντας όπου χοροστατεί ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος και μεταδίδεται απευθείας από την Δημόσια Τηλεόραση. Μια ιερή λειτουργία σε έναν ιερό τόπο σχεδόν έναν αιώνα μετά που η Μεγάλη Ελλάδα ξεριζώθηκε. Αλλά δεν έσβησε... Πρόσεχε μας ΜΑΝΑ όλων μας.
@ Πάμε στα δικά μας πάλι. Την Τετάρτη η ΑΕΚ έκανε το επόμενο βήμα. Το προτελευταίο μεγάλο βήμα πριν την έναρξη. Απομένει πλέον η έκδοση της άδειας και η πρώτη μπουλντόζα για να αρχίσουμε να μετράμε αντίστροφα για το μεγάλο όνειρο. Όλα πάνε βάσει προγράμματος από την πλευρά της ΑΕΚ. Για την ακρίβεια η ταχύτητα με την οποία έχουν γίνει όλα είναι εκπληκτική. Μπορεί το διάστημα να φαίνεται πολύ λόγω της λαχτάρας και της ανυπομονησίας μας και επειδή ουσιαστικά δεν έχουμε ζήσει ποτέ σοβαρή προεργασία για την κατασκευή γηπέδου αλλά είναι πραγματικό ρεκόρ. Χωρίς Ολυμπιακά έργα, φωτογραφικούς νόμους, κατεπείγοντα, εθνικούς λόγους κτλ η ΑΕΚ κατάφερε ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση του σχεδίου, που τελειοποιήθηκε στο χαρτί Αύγουστο πάνω στο σκάφος του Μελισσανίδη από τον Κυρατσού, να έχει φτιάξει τα πάντα και να είναι έτοιμη πράγμα που θα είχε πετύχει πολύ νωρίτερα αν δεν καθυστερούσε τόσο πολύ για διαφορετικούς λόγους να ψηφιστεί το ρυθμιστικό που περιείχε και τα άρθρα 81 και 82 που δίνουν στην ΑΕΚ το δικαίωμα να φτιάξει το γήπεδο της και το Μουσείο της που εκτός των άλλων θα αναστήσουν και την Φιλαδέλφεια. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αλλά κυρίως στον Μελισσανίδη και βέβαια στον Ανδριόπουλο, τον άνθρωπο που φτιάχνει τα γήπεδα στην Ελλάδα. Μπορεί κάποιοι να θεωρούν τα δεδομένα και εύκολα αλλά κοιτώντας λίγο βόρεια προς τον Αρη, που δεν ήταν και δεν θα γίνει ποτέ ΑΕΚ αλλά δεν είναι και ομάδα... χωριού, όποιος θέλει να δει την αλήθεια καταλαβαίνει πως χωρίς Μελισσανίδη όχι γήπεδο δεν θα υπήρχε στον ορίζοντα αλλά και η παρουσία της ΑΕΚ στις πρωτόγνωρες κατηγορίες μάλλον δεν θα ήταν και τόσο διαδικαστική. Καλό είναι να απαιτούμε πάντα το καλύτερο, η αλλαγή αυτής της νοοτροπίας έπαιξε μεγάλο ρόλο στην κατρακύλα, αλλά να μην ξεχνάμε και τα βασικά.
@ Παρεμπιπτόντως παρότι έχει αποδειχθεί με όλους τους τρόπους πόσο γελοίοι είναι αυτοί που λένε πως η ΑΕΚ θα έπαιρνε άλλα 25 στρέμματα άλσους και το ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην κάνει η ΑΕΚ γήπεδο, αξίζει να σημειώσουμε έτσι για την ιστορία αλλά και για κάποιους δικούς μας που παρασύρθηκαν από υπερβολική ευαισθησία πως αυτό το παραμύθι τελείωσε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο.  Φυσικά έχουμε εξηγήσει πως δεν υπήρχε ποτέ θέμα και πως η έκταση της ΑΕΚ είναι 29 στρέμματα και 121 μέτρακαι τίποτα παραπάνω και πως απλά το άρθρο 82 επέτρεπε στην ΑΕΚ να πάρει το ελάχιστο που ήθελε και το οποίο βέβαια θα επιστρέψει στην πόλη βάσει νόμου και όχι στα λόγια. Για να έπαιρνε πόντο παραπάνω θα έπρεπε να γίνει νέος νόμος και βέβαια για κάποιο λόγο και πάντα για αθλητικές εγκαταστάσεις. Αλλά τέλος πάντων επειδή κάποιοι κατευθυνόμενοι από το παρεάκι που παλεύει για να έχει μόνο ο Ολυμπιακός σύγχρονο, και βέβαια... κρατικό και απλήρωτο, γήπεδο επιμένουν να λένε βλακείες να πούμε εδώ πως με τον νέο νόμο για τα δάση που ψηφίστηκε μερικές μέρες μετά το ρυθμιστικό δεν υπάρχει πλέον δυνατότητα να δοθεί μέρος άλσους για αθλητικές εγκαταστάσεις. Τέλος λοιπόν και το τελευταίο παραμύθι που έλεγαν για να χτυπήσουν και καλά το κεφάλαιο. Σίγουρα τώρα όλο το βάρος θα πέσει στα 54 δέντρα που θα αντικατασταθούν από χιλιάδες. Μαζί θα συνεχιστεί και η γελοιοποίηση τους. Κουράγιο παιδιά. Πάρτε το απόφαση ή αλλάξτε πόλη όσοι είστε Φιλαδελφειώτες γιατί δεν είστε και πολλοί. Χρόνια πολλά σε όλους και πάλι.
Υ.Γ: Κάποιος από τους υποκριτές και ψεύτες που είχε μιλήσει στη Βουλή είχε πει εκ μέρους τπου ΣΥΡΙΖΑ πως αν αποσυρθεί το 82 θα ψήφιζαν το 81 για να γίνει το γήπεδο. Ας ξεπεράσουμε πως το πρώτο κόμμα και εν δυνάμει κυβέρνηση χρησιμοποίησε επιχειρήματα... Στρούγκας. Τώρα που δεν υπάρχει 82 αλλά μόνο το γήπεδο της ΑΕΚ θα στηρίξουν; Θα συνεφέρουν τον Βασιλόπουλο; Θα αποτρέψουν το πραξικόπημα της Δούρου; Για να δούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002