Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Αυγούστου 02, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των σπορ
«Χαμός με Μπαρμπόσα,Γήπεδο , Διαρκείας» είναι ο τίτλος της ΩΡΑΣ που δινει το κλίμα που επικρατει στην ΑΕΚ. Στα ύψη ενθουσιασμός στην ΑΕΚ, συνεχιζει η εφημερίδα και αναφέρει και τους λόγους: Βγήκε το ΦΕΚ για το σπίτι της ΑΕΚάρας. 6.000 διαρκείας και συνεχίζουμε. Στα Πηγάδια το πρώτο τεστ της χρονιάς.
ΕΠίσης η εφημερίδα αναφερεται και πάλι στον δημαρχο Βασιλόπουλο και στις συνεχιζομενες προκλήσεις των γραφικών που αυτή την φορα έριξαν φέιγ βολάν στην πόλη.
Goal
«Στην ΑΕΚ θα δείτε τον αληθινό Μπαρμπόσα» είναι του Goal που προβάλει τις δηλώσεις του 27χρονου Πορτογάλου. Αποφισμένος για ολικό comeback, λέει επίσης για τον παικταρά που πήρε η ΑΕΚ.. Αποκαλυπτήρια της Ένωσης με την Ξάνθη στα Πηγάδια.
Livesport
«Ντεμπούτο Μπαρμπόσα» είναι το χτύπημα ΑΕΚ της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται στο σημερινό φιλικό της ΑΕΚ με την Ξάνθη, αλλά και στην εκτόξευση των διαρκείας.
Sportday
«Αποκάλυψη» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Ο Δικέφαλος της FootballLeague παρουσιάζεται στον κόσμο του στο πρώτο φιλικό τέστ με αντίπαλο την Ξάνθη. Ο Δέλλας πήρε Μπαρμπόσα στα Πηγάδια.
Αναλυτικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας:
Την πρώτη γεύση από την ΑΕΚ της νέας σεζόν θα πάρουν οι οπαδοί της ομάδας, αφού σήμερα θα παίξει στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη. Μετά από δύο εβδομάδες από την έναρξη της προετοιμασίας οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» θα βγουν στο γήπεδο και να δείξουν τα πρώτα δείγματα από τη δουλειά που έχει γίνει αυτές τις μέρες.
Σαφώς η εικόνα του «Δικεφάλου» θα είναι καλύτερη σε σχέση με την περσινή σεζόν, αφού το ρόστερ είναι πιο δυνατό από τα δεδομένα της Football League με στόχο να πάρει... αέρα την άνοδο για τη Σούπερ Λίγκα.
Από την πλευρά του, ο Τραϊανός Δέλλας. Αναμένεται να δοκιμάσει ποδοσφαιριστές και δύο διαφορετικές διατάξεις., αφού σκοπεύει να παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και 4-3-3.
Πώς θα παίξει η ΑΕΚ
Ο Ανέστης αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα θα παίξει ο Μπακάκης, αριστερά ο Πεταυράκης (ο Σοϊλέδης απουσιάζει), με τους Κολοβέτσιο και Σαρρή να παίζουν στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή οι Ρόβας-Κορδέρο, ως αμυντικοί μέσοι, με τον Ανάκογλου μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο, τον Πλατέλλα δεξιά, τον Μάνταλο αριστερά και τον Αραβίδη στην κορυφή της επίθεσης.
Στην αποστολή είναι και ο Ελντερ Μπαρμπόσα, παρότι ο Πορτογάλος έφθασε μόλις χθες στην Ελλάδα και μετράει μόλις τρεις προπονήσεις. Βεβαίως, μένει να φανεί αν θα του δώσει χρόνο συμμετοχής ή απλά τον πήρε μαζί του για να ενσωματωθεί πιο γρήγορα με την υπόλοιπη ομάδα.
Οσο για την αποστολή, αυτή περιλαμβάνει τους Βούρα, Ανέστη, Ανάκογλου, Γεωργέα, Γροντή, Μπακάκη, Πεταυράκη, Ρόβα, Σαρρή, Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο, Σβάρνα, Κορδέρο, Φαγέ, Ζόριτς, Μπαρμπόσα, Μάνταλο, Ντ' Ακόλ, Πλατέλλα, Αραβίδη, Ντούνη Μ., Τζανετόπουλο και Τσεβά. Στην Αθήνα έμεινε ο τραυματίας Σοϊλέδης και ο Καραγκιολίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002