Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Αυγούστου 13, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..



@ Και έτσι ξαφνικά βρεθήκαμε να μετράμε μέρες. Δέκα μένουν. Για να δούμε την ΑΕΚάρα μας απέναντι σε μία από τις ομάδες που πάντα με αυτές έπαιζε και πάντα θα παίζει. Ο αγώνας του επόμενου Σαββάτου είναι ο μεγαλύτερος της χρονιάς γιατί είναι ο μόνος κανονικός μεγάλος αγώνας που θα δωσει η ομάδα για την σαιζόν μέχρι να κληρωσει ντέμπι στο κύπελλο Ελλάδος.  Και επειδή εκείνο το Σαββατοκύριακο αρχίζει η Σούπερ Λίγκα είναι δεδομένο πως όλα τα φώτα δεν θα είναι εκεί. Στο πρωτάθλημα της... εισαγγελίας που ετοιμάζεται για τον δεύτερο, και καλό, γύρο. Θα είναι στο ΟΑΚΑ όπου η ΑΕΚ που έρχεται θα υποδεχτεί την Ρόμα των μεγάλων αστεριών. Το μεγαλύτερο φιλικό παιχνίδι αυτού του καλοκαιριού στην Ελλάδα είναι της ΑΕΚ. Στις 23 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ και θα είμαστε όλοι εκεί. Να ζησουμε στιγμές από το παρελθόν αλλά και από το μέλλον. Γιατί αυτή είναι η ΑΕΚ και εκεί θα την βλέπουμε και θα την βλέπετε πάντα.
@ Χρειαζόταν ένας τέτοιος αγώνας και πολύ σωστά ο Μελισσανίδης τόνισε από την αρχη σε όσους χειρίστηκαν τα διαδικαστικά πως το παιχνίδι πρέπει να γίνει. Οτι ζήτησε η Ρόμα το πήρε και ευχαρίστως ήρθε να παίξει στην Ελλάδα γιατί την ΑΕΚ την ξέρει καλά. Από τα δυο ματς του Τσαμπιονς Λιγκ που κανένα δεν μπόρεσε να πάρει και το φιλικό στη Ρώμη του 2000 που μοιάζει με αυτής της 23ης Αυγούστου γιατί είναι το πρώτο της χρονιάς και η παρουσίαση της ομάδας όπως τότε παρουσιάστηκε η Ρόμα του Καπέλο που στο τέλος της σεζόν κατέκτησε το Καμπιονάτο που είχε να το πάρει από την δεκαετία του 80. Αήττητη είναι η ΑΕΚ από την Ρόμα και έχει φαει μόνο ένα γκολ στα τρία ματς που έχει παιξει με τους Ιταλούς. Φέτος φυσικά και θα υπάρχει διαφορά κλάσης μεγαλύτερη απο εκείνα τα ματς αλλά είναι σιγουρο πως τα παιδιά μας θα δώσουν τα πάντα και θα μας χαρίσουν ένα υπέροχο ποδοσφαιρικό βράδυ. Μετράμε λοιπόν. Εμειναν 10.
@ Χθες ήταν μια ωραία μέρα και για αλλο λόγο. Το μεγάλο βήμα έγινε και πλέον είναι τυπικό θέμα το να ιδρυθει και να πάρει ΑΦΜ η νέα ΚΑΕ ΑΕΚ. Αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξει καμία απρόσμενη ανατροπή, που μόνο δόλια μπορεί να είναι μετά την θετική εισηγηση της ΕΕΑ, τότε η προσπάθεια που άρχισε το καλοκαίρι του 2012 θα έχει φτάσει στο τέλος με τον καλύτερο τρόπο. Η ΑΕΚ στην Α1 με νέα ΚΑΕ που θα ιδρυθεί εντός των ημερών χωρίς να χρωστάει ούτε ευρώ και χωρίς να χαθεί ούτε... μέρα αφού σε δύο σεζόν ήρθαν δυο ανόδοι. Και έχοντας αφήσει από τις δύο σεζόν σε Β ΕΘνική και Α2 ένα χρέος 60.000 περίπου, χρήματα που άλλες ομάδες οφείλουν σε ένα μόνο παίκτη. Φυσικά και πρέπει να πληρωθούν και ο καλύτερος τρόπος αφού ο Κοτσάτος άφησε στη μέση το... όνειρο είναι να τα πάρουν από την νέα ΚΑΕ με εκχωρηση εσόδων. Σαφώς και πρεπει να πληρωθούν αλλά από την άλλη είναι αν μη τι άλλο υπερβολικό να υπογράφουν επιστολή επαγγελματίες που τους οφείλονται 5.000 ευρώ ή ακόμη και... 700 ευρώ σαν στρατιώτες της ΑΕΚ. Οχι τίποτε άλλο αλλά να μην χαθεί και η έννοια των λέξεων. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την επιτυχία τους, πρέπει να πάρουν τα λεφτά τους αλλά είναι άλλο στρατιώτης κι άλλος επαγγελματίας αθλητής. Ας πάρει η ΑΕΚ το ΑΦΜ, ας εμφανιστούν με σοβαρότητα και κυριως ΜΕ ΛΕΦΤΑ οι μέτοχοι και όλα τα άλλα θα ξεχαστούν. Φόρτσα ΑΕΚάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002