Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Αυγούστου 05, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ: Το «εξάρι» και... ο Φαγιέ, είναι ο βασικός τίτλος της ΩΡΑΣ που συνεχίζει με ανάλυση: Πως δένουν οι σκέψεις για μεταγραφική κίνηση με καθαρό κόφτη, με τις προσδοκίες για την εξέλιξη του νεαρού Σενεγαλέζου. Ποιες είναι οι προδιαγραφές για τον «εκλεκτό» Που κοιτάει η ΑΕΚ.
Δεύτερο χτύπημα της εφημερίδας: Δέλλας στους παίκτες: Μου αρέσατε, ήμασταν ομάδα... Έτσι την φτιάχνει. Τα στοιχεία που κεντράρει ο «Κολοσσός» και φάνηκαν και στην Ξάνθη.
Το «όχι» της ΑΕΚ στον Φούντα! Με απόφαση Μελισσανίδη...
Sportday: Χαφ από τον τόπο της, είναι ο τίτλος της Sportday. Ο Κουρμπέλης και οι άλλοι Έλληνες της λίστας για τον «κόφτη». «Πόρτα» σε Φούντα έριξε ο Μελισσανίδης! Θέμα: Οι δύο ενδεκάδες που «χτυπάνε» άνοδο.
Αναλυτικά το ρεπορτάζ: Στην ΑΕΚ περίμεναν να ξεκινήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας για να διαπιστώσουν σε ποιες άλλες θέσεις του υπάρχοντος ρόστερ χρειάζονται να ενισχυθούν.
Στο πρόσφατο φιλικό με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια φάνηκε ότι η «Ένωση» πρέπει να αποκτήσει κάποιο καθαρόαιμο αμυντικό μέσο, αφού ο Κορδέρο και ο Φαγέ δεν είναι καθαροί «κόφτες» και ο Ρόβας εξακολουθεί να μη δίνει τη σιγουριά που απαιτείται.
Για αυτό τον λόγο οι ιθύνοντες του συλλόγου φέρονται να έχουν ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση του αμυντικού μέσου που θα καλύψει το συγκεκριμένο κενό.

Πρώτο όνομα στη σχετική λίστα είναι εκείνο του Δημήτρη Κουρμπέλη για τον οποίο ενδιαφέρεται από τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά οι απαιτήσεις του Αστέρα Τρίπολης βάζουν... φρένο στη μεταγραφή. Αν και οι Αρκάδες δεν έχουν «πέσει», τις τελευταίες μέρες επικρατεί αισιοδοξία ότι θα καταφέρουν να κάνουν τον 21χρονο άσο δικό τους.
Παράλληλα, στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ υπάρχουν τα ονόματα του Γρηγόρη Μάκου και του Σάββα Γκέντσογλου. Ο διεθνής χαφ φέρεται να επιθυμεί να φύγει από το κυπριακό πρωτάθλημα και, μάλιστα, έχει ρίξει γέφυρες για την επιστροφή του (δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά υπάρχει φόρμουλα για να αποκτηθεί). Όσον αφορά τον Γκέντσογλου, τα πράγματα για εκείνον μοιάζουν να είναι πιο εύκολα, αφού η διοίκηση της Σαμπντόρια φέρεται να τον ενημέρωσε να βρει ομάδα.
Δεν πρέπει, όμως, να ξεχνάμε και τον Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος όσο δεν συμφωνεί με κάποια ομάδα, θεωρείται πιθανό να ρίξει τις απαιτήσεις και θα γίνει περισσότερο διαλλακτικός σε αυτά που ζητάει.

Goal: Κυνηγάει... χατ τρικ, είναι το βασικό χτύπημα. Η ΑΕΚ κινείται για τρεις ακόμη σημαντικές μεταγραφές. Σέντερ φορ, καθαρός κόφτης που θα δίνει σιγουριά στην άμυνα και ακραίος αμυντικός τα τελευταία κομμάτια του «κιτρινόμαυρου» παζλ. Έφαγε... πόρτα από τον Μελισσανίδη ο Φούντας.
Θέμα: Οι τέσσερις «κολόνες" του Δέλλα.
Αναλυτικά το ρεπορτάζ:
Ο Δέλλας είχε πει πριν από λίγες ημέρες πως το ρόστερ της ΑΕΚ ήταν συμπληρωμένο κατά 95% και με την απόκτηση του Μπαρμπόσα θεωρητικά καλύφθηκε αυτό το... 5%. Ωστόσο, αυτή είναι η μισή αλήθεια.
Η άλλη μισή είναι πως η Ενωση παραμένει ενεργή στη μεταγραφική αγορά. Απαλλαγμένη πλέον από το άγχος της συμπλήρωσης βασικών κενών του ρόστερ, κοιτά διακριτικά στην αγορά για περιπτώσεις που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Σε τρεις θέσεις, που γίνεται σαφές σε αυτό το ξεκίνημα της περιόδου, η ομάδα χρήζει ενίσχυσης.
Πρώτη και βασική ανάγκη η θέση του σέντερ φορ. Ούτε ο Αραβίδης ούτε ο Ντακόλ είναι φορ περιοχής και ο Μπρέσεβιτς που είναι είναι άγνωστο πότε θα είναι έτοιμος (υπάρχει βέβαια προσδοκία πως ο Κροάτης θα μπει σε προπονήσεις στο Πήλιο). Η ΑΕΚ ψάχνει για έναν παίκτη που θα γεμίζει την επίθεση και θα απελευθερώσει τους άλλους δύο, ενώ δεν έχει εκλείψει η προοπτική προσθήκης και ενός ακόμα φορ, νεαρού ηλικιακά.
Δεύτερη ανάγκη, η θέση του αμυντικού χαφ. Γιατί μπορεί ο Φαγέ να πήγε καλά στο φιλικό του Σαββάτου και να εντυπωσιάζει με την εντυπωσιακή σωματοδομή του, ωστόσο βρίσκεται πολύ πίσω τακτικά και ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα αμυντικά του καθήκοντα. Μοιραία, στην ΑΕΚ ψάχνουν για ακόμα έναν παίκτη που θα πλαισιώσει τον Ρόβα και θα δίνει ευχέρεια στον Δέλλα να παίζει με όποιο σύστημα επιθυμεί.
Η τρίτη (υπό προϋποθέσεις) μεταγραφή μπορεί να αφορά έναν ακραίο αμυντικό. Η ΑΕΚ έκανε δύο προσθήκες (Μπακάκης, Σοϊλέδης), κράτησε δύο παίκτες (Γεωργέα, Πεταυράκη), αλλά ένας ακόμα μπακ που θα έδινε ποιότητα σε μια ομάδα που θέλει πολύ να παίζει από τα άκρα, βρίσκεται στο μυαλό. Ιδιαίτερα εάν μπορεί να παίξει και ως στόπερ, χαρακτηριστικό που θα ζητηθεί από τον μπακ ή από τον κόφτη που θα αποκτηθεί.

Live Sport: «Όλοι θέλουν να μας κερδίζουν», είναι το χτύπημα της εφημερίδας από την ομιλία του προπονητή της ΑΕΚ. Δέλλας στους παίκτες της ΑΕΚ: Κλείστε τα αυτιά σας και τα... μάτια σας στις κριτικές. Έκπληξη με Μπρέσεβιτς. Μαρτσέλο στη
«Live»: Μεγάλη έκπληξη που ήρθε ο Μπαρμπόσα, είναι το θέμα της εφημερίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002