Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Αυγούστου 09, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..


@ Στα δύσκολα φαίνονται οι... φίλοι. Ο Σπανός περνάει δύσκολα και για αυτό ο Ολυμπιακός είναι εδώ. Δωρεάν Τάτος, δωρεάν Παπάζογλου και έξτρα δώρο για ένα χρόνο και ο Καραμάνος. Δεν ξέρω αν δόθηκε και κανένα ψιλό παρότι είναι δεδομένο πως ο Παπάζογλου που δόθηκε σαν αντάλλαγμα για τον Καραμάνο είναι καλύτερος από τον... Καραμάνο πάντως η αλήθεια είναι πως έβαλε πλάτη ο Βαγγέλης. Και όλοι ευχαριστημένοι είναι. Αλλά εγώ απορώ πραγματικά πως υπάρχουν ακόμη κορόιδα τύπου Παπάζογλου. Οι ομάδες κάνουν τα δικά τους, τα παιχνίδια τους. Οι παίκτες όμως μετά από τόσα παραδείγματα προς αποφυγή πως την πατάνε ακόμη; Ο Παπάζογλου λοιπόν είχε την ευκαιρία στα 26 του να ξαναρχίσει την καριέρα του και να δοκιμάσει μήπως ποτέ φτάσει εκεί που έδειχνε πως ήταν προορισμένος όταν ξεκίναγε στον Αρη. Σούπερ χρονιά με τον ΟΦΗ και ελεύθερος να πάει όπου θέλει. Ξέρω με σιγουριά πως θα μπορούσε να πάει στην ΑΕΚ και όχι μόνο. Επέλεξε Ολυμπιακό αδυνατώντας να καταλάβει πως ήταν απλά ένας νέος Ντε Βισέντι, δηλαδή μια μεταγραφή που έγινε, όπως δεκάδες άλλες, από τον Ολυμπιακό μήπως ξεφύγει και πάει σε άλλη ομάδα. Για αυτό τον λόγο και μόνο χωρίς καμία ελπίδα για να γίνει πραγματικό στέλεχος της ομάδας που υπέγραψε. Οχι επειδή άξιζε ή δεν άξιζε αλλά γιατί η ομάδα που τον υπέγραψε δεν ενδιαφέροταν για το αν της κάνει. Μόνο για να μην τον πάρουν οι άλλοι.
 
@ Η πλάκα είναι πως ο Παπάζογλου θεωρούσε τον εαυτό του έξυπνο επειδή είχε βάλει όρο πως δεν μπορεί να δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό τουλάχιστον τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου. Και έτσι έμεινε... ελεύθερος για τον Ατρόμητο αφού έζησε το... όνειρο της Αμερικής. Γελάει ο κόσμος.  Στην κρίσιμη καμπή της καριέρας του λοιπόν ο σέντερ φορ βρέθηκε στον Ατρόμητο του ας ούμε που όπως φάνηκε και στο παιχνίδι της Πέμπτης είναι σε κατρακύλα που ουδείς γνωρίζει που θα φτάσει αφού αν δεν είχε... φίλο τον Ολυμπιακό δεν θα είχε σταυρώσει παίκτη σοβαρό αυτό το καλοκαίρι. Εκεί πήγε ο Θανασάκης  λοιπόν κι ας υπέγραψε στο... θηρίο κι αυτό που μένει πάλι σαν ερώτημα είναι το πότε θα ξυπνήσουν αυτά τα παιδιά; Πιστεύω πολλά παιδιά θα ξυπνήσουν του χρόνου όταν η ΑΕΚ του πρωταθλητισμού  και του νέου γηπέδου που θα χτίζεται θα είναι πολύ πιο ελκυστική από τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη που μέχρι τότε θα πρέπει να έχει λύσει πολύ δύσκολα προβλήματα.

@ Ο ΠΑΟΚ που ήταν ένας εναλλακτικός προορισμός φέτος δεν πλησιάζεται αφού η ανοργανωσιά και το χημαδιό φωνάζουν από χιλιόμετρα. Μένει λοιπόν η ΑΕΚ. Που και στην Β Εθνική σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις, Ανέστη και Μπακάκη, αποδείχτηκε πιο ελκυστική. Πιστεύω πως τα παιδιά θα δικαιωθούν όπως και ο Σαρρής που δέχτηκε πιέσεις να γίνει... Μπουχαλάκης αλλά τους έγραψε. Σπάει σιγά σιγά το μονοπώλειο κι ας υπάρχουν ακόμη κορόιδα τύπου Παπάζογλου. Και μπορεί ο συγκεκριμένος Oλυμπιακός της τελευταίας εικοσαετίας να χτίστηκε από έναν άνθρωπο που μεγάλωσε σε καθεστώτα μονοπωλίων και θέλησε να τα επιβάλει και στο ποδόσφαιρο, με επιτυχία δυστυχώς αφού βρέθηκαν οι κατάλληλες... συνειδήσεις,  όμως όλα αλλάζουν. Η ώρα πλησιάζει. Τικ τακ. Τικ τακ. Καλό Σαββατοκύριακο αδέρφια μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002