Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Αυγούστου 04, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ: Άλλα... κόλπα με τον μάγο, είναι ο βασικός τίτλος της ΩΡΑΣ που αναφέρεται φυσικά στον Μπαρμπόσα. Μέσα σε 25' φάνηκε η άλλη διάσταση που θα δώσει στο παιχνίδι της ΑΕΚ, η προσθήκη του Έλντερ Μπαρμπόσα, συμπληρώνει και τονίζει πως: Εντυπωσιάστηκαν όλοι στην Ένωση και με την ψυχολογία που μπήκε μέσα στο γήπεδο μετά από μόλις δύο προπονήσεις!
Τi είδαν, τι θα κάνουν, είναι το χτύπημα για τα μεταγραφικά. Για καθαρό «6άρι» οι πρώτες σκέψεις στην Ένωση.

Ένας Φαγιέ που έκανε τα πάντα, είναι η αναφορά στον Σενεγαλέζο. «Ακόμα δεν έδειξε τίποτα», λένε στην ΑΕΚ που βλέπουν τι κάνει στις προπονήσεις.
Ο γνωστός... άγνωστος Ζόριτς. Ο Μαυροβούνιος άρεσε στο ντεμπούτο του και η «Ώρα» σας αποκαλύπτει τα πάντα για τον 21χρονο που ήρθε για να... μείνει.

Sportday: Φλέβα χρυσού, είναι το χτύπημα ΑΕΚ της εφημερίδας με θέμα τον Φαγέ. Ο Αμπλάιγ Φαγέ δεν πρόλαβε να συστηθεί και έκανε «θόρυβο». Η «SD» έχει όλο το inside story για το πρόσωπο που κέρδισε τις εντυπώσεις στην Ξάνθη.
Θέμα: Ο... σβηστός Ανάκογλου και η πινελιά του Μπαρμπόσα.

Goal: Η πρεμιέρα της ΑΕΚ στην Ξάνθη στο... μικροσκόπιο, είναι η αναφορά της εφημερίδας στην ΑΕΚ που αναλύει το πρώτο φιλικό. «Ντέρμπι» σε κάθε θέση. Γυαλίζει το μάτι του! Ο Έλντερ Μπαρμπόσα πέρασε το ρεπό του με ατομική προπόνηση στα Σπάτα.
Αναλυτικά το ρεπορτάζ:
Η διαδικασία ανάλυσης μίας ομάδας και εξαγωγής συμπερασμάτων μετά το πρώτο φιλικό είναι πολύ δύσκολη και... επικίνδυνη. Ολα όσα έκανε ο Τραϊανός Δέλλας το απόγευμα του Σαββάτου στην Ξάνθη στηρίζονται πάνω στη λογική της συμμετοχής της Ενωσης στο πρωτάθλημα της Football League. Με αυτό το κριτήριο σκέφτεται και πράττει ο τεχνικός της ΑΕΚ, δίνοντας οδηγίες πίεσης από ψηλά, κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας μέχρι να βρεθούν οι κατάλληλοι χώροι.
Οι «κιτρινόμαυροι» θα αγωνιστούν σε ένα πρωτάθλημα με ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας. Οπότε θα είναι αυτοί που θα κληθούν να οργανώσουν το παιχνίδι τους με σκοπό να διασπάσουν την άμυνα του αντιπάλου. Θα πρέπει, δηλαδή, να ασκήσουν την πίεση τους στην αντίπαλη αμυντική γραμμή και να εφαρμόσουν όλα όσα δοκίμασε και θα δοκιμάσει ο Δέλλας στα φιλικά της προετοιμασίας.
Χαρακτηριστικό του αγώνα του Σαββάτου το γεγονός πως ο «Κολοσσός» δεν άλλαξε το σύστημα ούτε λεπτό. Διατήρησε το 4-2-3-1 καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, σε κάθε ποδοσφαιριστή έδινε τις ίδιες εντολές, ανάλογα, βέβαια, με τη θέση που αγωνιζόταν και δεν κάθισε ούτε μία στιγμή στον πάγκο του. Δεν αδίκησε κανέναν, μοίρασε ισάξια τον χρόνο συμμετοχής (45 λεπτά έκαστος) και έδειξε πως υπολογίζει σε όλους.
Ο «Τράι», βέβαια, έκανε και κάποιες περίεργες δοκιμές προσώπων σε διαφορετικές θέσεις. Αλλες ήταν επιβεβλημένες, άλλες προκάλεσαν ερωτηματικά. Η πρώτη αφορά τη χρησιμοποίηση του Γροντή στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο νεαρός αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής είναι μέσος, αλλά αγωνίστηκε σε αυτήν τη θέση λόγω έλλειψης λύσεων. Πέρα του Πεταυράκη δεν υπάρχει άλλος στον πάγκο, μιας και ο Σοϊλέδης είναι τραυματίας.
Η δεύτερη έχει να κάνει με τον Ανταμ Τζανετόπουλο. Ο νεαρός Βολιώτης, αν και στόπερ, έπαιξε ως αμυντικό χαφ, αφού τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών στο δεύτερο μέρος κάλυψαν οι Λαμπρόπουλος και Σβάρνας. Θα μπορούσε, βέβαια, να χρησιμοποιηθεί ο πρώτος ως δεξί μπακ, να μετατοπιστεί ο Γεωργέας στα αριστερά και να παίξει ως δίδυμο στην άμυνα οι Τζανετόπουλος, Σβάρνας. Επιλογή με ρίσκο, βέβαια, λόγω ηλικίας.
Η τρίτη αφορά την επιλογή των Μάνταλου (πρώτο μέρος) και Ζόριτς (δεύτερο ημίχρονο) να χρησιμοποιηθούν ως αριστερά εξτρέμ. Ουδείς έχει τα προσόντα για να καλύψει επάξια αυτήν τη θέση. Θα μπορούσε κάλλιστα να αγωνιστεί εκεί ο Ελντερ Μπαρμπόσα (η τέταρτη δοκιμή) και όχι να παίξει ως επιτελικός μέσος. Ο Πορτογάλος, πάντως, έδειξε καλά σημάδια ακόμα και ως 10άρι.
Γι' αυτό, πάντως, είναι τα φιλικά. Για να γίνονται δοκιμές και να τσεκάρονται πράγματα, τα οποία δεν είναι εμφανή κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.
Ακόμα δύο προσθήκες υπό προϋποθέσεις
Μετά το τέλος της πρώτης επίσημης προπόνησης, ο Τραϊανός Δέλλας είχε πει πως κατά το 95% το ρόστερ είναι συμπληρωμένο. Το αν ο Ελντερ Μπαρμπόσα αποτελεί το άλλο 5% ή αν προτίθεται να γίνει ακόμα μία μεταγραφή δεν είναι ξεκάθαρο. Αυτό, όμως, που προκύπτει από τις τελευταίες συσκέψεις των «κιτρινόμαυρων» είναι ότι το σενάριο περί ακόμα δύο μεταγραφικών κινήσεων είναι υπαρκτό.
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ φαίνεται πως εξετάζουν το ενδεχόμενο να γίνουν δύο προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό, αν, βέβαια, βρεθούν οι ιδανικές λύσεις τύπου Μπαρμπόσα. Η μία αφορά τον επιθετικό και η δεύτερη τον αμυντικό μέσο. Θεωρείται δεδομένο πως Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχουν τα μάτια τους και τα αυτιά τους ανοιχτά, αφού μπορεί να βγουν στο προσκήνιο εξαιρετικές περιπτώσεις.
Οι δύο Σέρβοι θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή να εξετάσουν τα ονόματα που θα προταθούν και θα πέσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Live Sport: Πλήρης κατά τα... 9/11, είναι το χτύπημα της εφημερίδας που κάνει αναφορά στους δύο παίκτες που θέλει ακόμη η ΑΕΚ για να συμπληρώσει το παζλ.  Αναζητούνται σέντερ φορ και κόφτης. Έρευνα «Live» όλοι οι ξένοι. Μπαρμπόσα ο 141ος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002