Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Αυγούστου 08, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 

"Έτσι στο Πήλιο", γράφει στο πρώτο της θέμα η Ωρα, γράφοντας για το χτίσιμο της ΑΕΚ: "Ο Δέλλας είναι "οκ" με το υλικό που έχει, ξέρει τις επιλογές στην ατζέντα του Μιλοβάνοβιτς και δεν βιάζεται. Καμία πίεση να τελειώσουν άμεσα κάτι στην ΑΕΚ. Κλειδί το βασικό στάδιο προετοιμασίας και τα φιλικά με Νίκη και Λάρισα. Πανέτοιμη ακόμη κι αν χρειαστεί να κινηθεί την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου. Στο 6άρι συνεχίζει να πέφτει το βάρος στο ψάξιμο, αλλά και για εκεί δεν υπάρχει βιασύνη". 

SPORTDAY Από την πλευρά της η SD παρουσιάζει το ρόστερ που θα χτιστεί στο Πήλιο, τονίζοντας το πόσο ποιοτικό είναι. 

LIVE SPORT Για τη μεγάλη χορηγική συμφωνία της ΑΕΚ με την Τράπεζα Πειραιώς γράφει η LS: "Μέγα deal ο δικεαλος. Τεράστια χορηγική συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς μέχρι το 2019 έκλεισε ο Μελισσανίδης. Σενάρια και για εμπλοκή στο θέμα του γηπέδου". 

GOAL
Για τον Κώστα Κατσουράνη γράφει με τη σειρά της η εφημερίδα Goal. Αναλυτικά αναφέρει: 
"Ισως να είναι νομοτελειακό. Μια υπόθεση που κρατά πολλούς μήνες και δεν θα κλείσει πριν ολοκληρωθεί με θετικό τρόπο. Ο Κώστας Κατσουράνης επιστρέφει δυνατά στο μεταγραφικό προσκήνιο για την ΑΕΚ, κάνοντας την απόλυτη ανατροπή.
Βλέπετε, έπειτα από τον θόρυβο που υπήρξε και τις διχαστικές τάσεις στην Ενωση πριν από λίγες εβδομάδες, ο 35χρονος μεσοαμυντικός έδειχνε πως δεν θα έκανε την επιθυμία της επιστροφής του στα «κιτρινόμαυρα» πραγματικότητα. Ωστόσο, παρά την αποχώρηση του πλέον ένθερμου υποστηρικτή αυτής της επαναφοράς -λέγε με Νίκο Λυμπερόπουλο- από την ΑΕΚ, το όνομα του Κατσουράνη παραμένει στην «κιτρινόμαυρη» ατζέντα.
Η δυνατότητα να καλύπτει δύο θέσεις που η ΑΕΚ ζητά ενίσχυση (αμυντικός χαφ και στόπερ), η αδιαμφισβήτητη ποιότητα και εμπειρία, ακόμα και οι χαμηλές οικονομικές απαιτήσεις που δημιουργούνται έπειτα από τη μικρή ανταπόκριση που υπήρξε στην αγορά από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος, τον καθιστούν περίπτωση που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Βέβαια, δεν έχουν εκλείψει όλα τα στοιχεία που προβλημάτιζαν και κατά το πρόσφατο παρελθόν: η προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία, ο απρόβλεπτος και εκρηκτικός χαρακτήρας, η μικρή αποδοχή στον κόσμο έπειτα από την παρουσία του σε Παναθηναϊκό (κυρίως) και ΠΑΟΚ. 
Ο Κατσουράνης είναι ιδιαίτερα θετικός για την επιστροφή του στην ΑΕΚ. Δεν έχει αλλάξει κάτι στην αντιμετώπιση της κατάστασης, παρά την αποχώρηση του «Λύμπε». Θέλει να κλείσει την καριέρα του με τα «κιτρινόμαυρα», πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια με την εμπειρία και τις υψηλές παραστάσεις που έχει. Βέβαια, ερωτηματικό παραμένει για το αν ταιριάζει στο νεανικό προφίλ, με εξέλιξη στο μέλλον και τη δημιουργία μίας νέας ανταγωνιστικής ομάδας, που επιχειρεί να δημιουργήσει η ΑΕΚ. Ο Κατσουράνης πλέον εμφανίζεται πολύ διαλλακτικός και σε ό,τι αφορά τα χρήματα -αν και η κουβέντα δεν έχει φτάσει εκεί- καθώς φαίνεται πως πλέον δεν θα έχει αντιρρήσεις για ποσό 100.000-150.000 ευρώ για μονοετή συνεργασία.
Το θέμα του Κατσουράνη θα κριθεί στην τελική συζήτηση που θα υπάρξει για τις επιλογές στη θέση του αμυντικού μέσου. Εκεί θα πρέπει να συγκριθεί με άλλες επιλογές, να προσμετρηθούν όλα τα στοιχεία και να ληφθούν αποφάσεις. Ο Κουρμπέλης παραμένει ο βασικός ανταγωνιστής εντός συνόρων, αλλά δεν έχει κλείσει ακόμα και η πόρτα της ευρωπαϊκής αγοράς. Βέβαια, υπάρχει ζήτημα με τις θέσεις ξένων, καθώς η ΑΕΚ διαθέτει ήδη δύο ξένους (Ζόριτς και Φαγιέ), αλλά και τους κοινοτικούς Κορδέρο, Μπρέσεβιτς, Ντακόλ, Μπαρμπόσα, πέντε εκ των οποίων μπορεί να έχει στη βασική 11άδα κάθε αγώνα της.
Παραμένει στο κόλπο για τον Κουρμπέλη
Πρόκειται για μια ακριβή επιλογή. Για έναν παίκτη που κοστίζει πολλά, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης δεν θα δώσει εύκολα ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά του στοιχεία. Αλλά, από την άλλη, ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι παίκτης που θα κάνει τη διαφορά. Που θα ενισχύσει την ομάδα στον μέγιστο βαθμό και θα φέρει πολύ σημαντικά χρήματα στον σύλλογο με τη μεταπώλησή του έπειτα από λίγα χρόνια. Αυτά τα συν και πλην μετρούν στην ΑΕΚ και ζυγίζουν τα δεδομένα για την τελική τους κίνηση.
Στην Ενωση περίμεναν τη χθεσινή ρεβάνς του Αστέρα με τη γερμανική Μάιντς, ώστε να προχωρήσουν σε κάποια προσέγγιση με την ομάδα της Τρίπολης. Τα οικονομικά δεδομένα είναι λίγο-πολύ γνωστά, αλλά στην ΑΕΚ πιστεύουν πως μπορούν να φέρουν την κατάσταση στα μέτρα τους. Είναι δεδομένο πως ο Κουρμπέλης αρέσει πολύ στους Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς και μόνο τυχαίο δεν είναι πως ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έσπευσε να τον δει αγωνιζόμενο πριν από λίγες ημέρες.
Σημαντική παράμετρος στις εξελίξεις αναμένεται να είναι και η στάση του παίκτη. Αξιόπιστες πηγές ανέφεραν πως ο Κουρμπέλης είναι πολύ θετικός στην προοπτική της ΑΕΚ. Δεν θεωρεί πισωγύρισμα στην καριέρα του τη συμμετοχή στη Β' Εθνική, καθώς βλέπει την προοπτική και τη δυναμική που υπάρχει στην Ενωση. Και με τη στάση που θα κρατήσει, μπορεί να καθορίσει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις και να γείρει την πλάστιγγα υπέρ της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002