Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Αυγούστου 05, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς επέστρεψε λοιπόν και θέλω να ξεκινήσω με ένα θερμό καλωσόρισμα. Είναι ο παίκτης που πέρυσι έκανε τον μεγαλύτερο αγώνα από όλους και από την πλήρη αμφισβήτηση κατάφερε να απολαύσει την αναγνώριση. Κι όταν σε αναγνωρίζουν αυτοί που δεν σε πίστεψαν τότε πράγματι η ικανοποίηση αλλά και η αξία του επιτεύγματος είναι πολύ μεγαλύτερες. Ο Ιβάν πέρασε μεγάλο λούκι αλλά έκανε την δύσκολη επέμβαση, την δύσκολη αποθεραπεία και από χθες μπήκε κανονικά. Με δεδομένο ότι είναι ένας παίκτης που αργεί να φορμαριστεί καλό θα είναι να μην είμαστε πολύ πιεστικοί από την πρώτη μέρα. Ας έχουμε τα περυσινά στο μυαλό μας πριν βγάλουμε συμπεράσματα. Καλή δύναμη Ιβάν. Είμαστε όλοι μαζί σου.

@ Ολο αυτό τον πρόλογο δεν τον έγραψα φυσικά για να καταλήξω στο ότι έχουμε τρεις σέντερ φορ οπότε δεν χρειαζόμαστε... άλλον.  Το αντίθετο. Θεωρώ πως έχουμε ένα κλασικό σέντερ φορ κι αυτόν προερχόμενο από βαρβάτη εγχείρηση και αποθεραπεία. Τον Ιβάν. Ο Αραβίδης είναι σούπερ περιφερειακός επιθετικός και παίζει και τις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ και ο Ντακόλ είναι κάτι απροσδιόριστο. Η ΑΕΚ θέλει ένα φορ του κουτιού για να είναι πληρέστατη μπροστά. Κι έτσι όμως, με αυτούς που χρησιμοποιούνται τώρα, έχει τα καλύτερα φορ της κατηγορίας. Για να μην ξεχνιόμαστε. Αλλο που στην ΑΕΚ του Μελισσανίδη οφείλουμε να ζητάμε το τέλειο. Και από του χρόνου το... αδύνατο για να είμαστε ρεαλιστές όπως έλεγε ο μεγάλος Τσε. Οπως φάνηκε από το πρώτο κιόλας παιχνίδι το υλικό της ομάδας είναι σούπερ. Κι αν οι 12 μεταγραφές δεν είχαν ξεκινήσει από πέρυσι τέτοια εποχή, με Μάνταλο πρώτα και μετά Φαγέ, αλλά γίνονταν όλες μαζί φέτος, από αρχές Ιουλίου π.χ. μέχρι σήμερα, θα είχε γίνει κόλαση. Επικοινωνιακά γιατί στο θέμα ουσία η επιλογή της ΑΕΚ να χτίσει την ομάδα σιγά σιγά μέσα στο χρόνο ήταν σοφή. Ακόμη και η ψυχολογική και μόνο προετοιμασία ενός παιδιού που ξέρει πως σε κάποιους μήνες θα παίζει στην ΑΕΚ βοηθάει πάρα πολύ και ίσως να έπαιξε κι αυτή τον ρόλο της στην εικόνα που είδαμε προχθές.  Επίσης η ομάδα είχε την άνεση να παλαίψει τις περιπτώσεις και να τις πετύχει με τους δικούς της όρους. Αν ήταν δυνατή όπως είναι τώρα και στην γνώση αγοράς του εξωτερικού η ομάδα μέσα στην προηγούμενη σεζόν τότε τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμη καλύτερα από την άποψη πως θα μπορούσαν να έχουν γίνει ακόμη 1-2 έξυπνες κινήσεις τύπου Ζόριτς ή να είχαν αποκτηθεί ευκαιρίες τύπου Μπαρμπόσα. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι δεδομένο πως ο κόσμος θα παραληρούσε αν οι 12 μεταγραφές που έγιναν σε ορίζοντα 10 μηνών έσκαγαν όλες, μαζί με τον Μπραρμπόσα τον 13ο φυσικά, στην τούρλα του καλοκαιριού. Με λίγα και απλά λόγια αν η ΑΕΚ ΔΕΝ έκανε το σωστό θα... αποθεωνόταν. Οξύμωρο αλλά έτσι είναι αν κάτσεις λίγο να σκεφτείς. Η ΑΕΚ κοίταξε την ουσία και καλά έκανε παρότι εμάς τα ΜΜΕ από εμπορική σκοπιά μας κάνει ζημιά. Το καλοκαίρι είναι η εποχή των μεγάλων ονείρων και προσδοκιών. Δεν πειράζει. Θα πάρουμε ρεβάνς του χρόνου. Με μεταγραφές αεροδρομίου και... λεξοτανίλ.

@ Ρεβάνς πήρε, όχι η ΑΕΚ γιατί είναι πολύ μεγάλη για να ασχοληθεί, αλλά η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη από τον Ταξιάρχη Φούντα. Ετσι είναι η ζωή. Τα λάθη αλλά και η ασέβια και η αχαριστία πληρώνονται. Και δεν δέχομαι κουβέντα. Καλή μέρα να έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002