Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Αυγούστου 18, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

Οπως ακριβώς το ειπε ο Μπακάκης. Αυτή η εμφάνιση μας γέμισε αυτοπεποίθηση. Και τα παιδιά που την έκαναν βέβαια αλλά κι εμάς που τους ειδαμε. Κι όταν μιλάμε για εμφάνιση λέμε για το πρώτο ημίχρονο και άντε μέχρι το 55-60 που έγιναν οι μαζικές αλλαγές. Μετά απλά αποδείχτηκε ότι η ΑΕΚ δεν έχει δυο ισάξιες εντεκάδες αλλά μην ήμαστε πια και τόοοοσο απαιτητικοί. Παρεμπιπτόντως για άλλη μια φορα ο Δελλας έδειξε πως είναι σοβαρός όπως ήταν και πέρυσι άσχετα που η ομάδα που έφτιαξε δεν ήταν καλή. Ειναι σοβαρός γιατί ελάχιστοι προπονητές παγκοσμίως ιδίως με τόση πίεση πάνω τους θα απέφευγαν τον πειρασμό να αφησουν την καλή ομάδα σχεδον άθικτη μέχρι το τέλος για να γράψει μια μεγάλη νίκη σε φιλικό. Ο Τράι όμως έκανε πάλι αυτό που ήθελε ως προπονητής σε φιλικό προετοιμασίας. Αδιαφόρησε για το αποτέλεσμα και θέλελησε να δει πραγματα από όλους τώρα που πλησιάζει η προετοιμασία στο τέλος της.
@ Γιατί αυτοπεποίθηση; Γιατί πολύ απλά η ομάδα έπαιξε ποδόσφαιρο. Απέναντι σε μια ομάδα με σιγουρα κατώτερο υλικό, όπως και οι συντριπτικά περισσοτερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ, από την ΑΕΚ αλλά θεωρητικά πολύ πιο έτοιμη αφού σε μια εβδομάδα αρχιζει αγώνες πρωταθλήματος και βέβαια μέσα στην έδρα της. Σκεφτείτε μόνο λίγο τo περυσινό παιχνίδι όπου πάλι μια κατηγορία μας χώριζε από τη Νίκη και τελικά μας έσωσε η έστω και φιλική ταπείνωση από μια ομάδα που έμοιαζε πέντε κλάσεις πάνω από την ΑΕΚ που ειχε φτιαχτεί με τους... πιτσιρικάδες από τις χειρότερες ακαδημίες της Α Εθνικής. Καμία σύγκριση. Ασπρο - μαύρο, μέρα - νύχτα. Κι επειδή το μεγάλο ρίσκο στη Β Εθνική είναι ο Δέλλας το καλύτερο από όλα θα είναι να συνεχίσει η ομάδα να δείχνει τόσο ομάδα προπονητή και από εδώ και πέρα και κυριως, βέβαια, στα επίσημα κι ακόμη περισσότερο στα δύσκολα που και πάλι θα έρθουν.

@ Από τους 11 του πρώτου ημιχρόνου σχεδόν όλοι ήταν καλοί. Αλλά εγώ ενθουσιάστηκα με τον Πλατέλλα επειδη καθόλου σίγουρος δεν ήμουν πως φετος θα είναι στην εντεκάδα, ακόμη και στη δεκαοκτάδα. Οχι για κανένα άλλο λόγο αλλά επειδη ήρθαν πολλοί και καλοί παίκτες. Πάλι όμως ο Πλατέλλας στο πρώτο παιχνίδι που έπαιξε εντεκάδα βασικών και όχι μικτή έδειξε. Το παραδεχομαι αυτό το παιδί γιατί δεν τον έχω δει ποτέ να δίνει κάτω από το 100%. Δεν μπορεί να παει χαμένος και αρχισει να το αποδεικνύει και φέτος με πολύ μεγαλύτερο ανταγωνισμό.
@ Επίσης πολύ καλή εντύπωση μου έκανε, επιτέλους, ο Ανάκογλου. Μεγάλη συμμετοχη στο παιχνίδι και, κυρίως, διάρκεια αφού όλο το διάστημα που έπαιξε προσπάθησε να κάνει το καλύτερο και, εμφανώς, αυτό που του είχε ζητηθεί. Αυτό ειναι το μεγάλο μειονέκτημα αυτού του παιδιού. Οτι... ικανοποιειται γρήγορα με ότι κάνει όταν είναι σε καλή μέρα και χανεται γρήγορα. Οταν ειναι σε κακή μέρα είναι σε κακή μέρα. Το θέμα είναι στην καλή να έχει διάρκεια και δεν τον θυμάμαι παρα σπάνιες φορές. Χθες ήταν μία και επειδή είναι η τελευταία με κάνει αισιόδοξο μήπως και γίνει κανένα... θαύμα. Το ότι τον έχει βασικό ο Δέλλας σε μια θέση με πολύ ανταγωνισμό είναι επίσης θετικό γιατί δείχνει ότι κάνει καλή προετοιμασία. Για να δούμε...
@ Αρχισα με αυτούς τους δύο γιατί μόνο σιγουροι δεν ειναι αλλά χθές ήταν και οι δύο στην πρωτη γραμμή. Από εκεί και πέρα ο Μάνταλος και ο Μπακάκης απλά θα πάρουν την φανέλα σπίτι και σύντομα θα είναι και οι δύο βασικοί στην Εθνική. Οχι επειδή έπαιξαν αυτή την μπάλα χθες αλλά γιατί έτσι ειναι. Δεν μπορεί να είναι αλλιώς. Το περπάτημα του Μπακάκη ειναι το... σπριντ των άλλων, και του έκανε πολύ καλό το ότι πέρυσι έπαιζε μπροστά όπως φάνηκε από την ασιστ που έδωσε και όχι μόνο, ενώ ο Μάνταλος έχει ποιότητα σε ότι κάνει. Στα πάντα. Μεγάλη ιστορια για Ελληνα παικτη ο συνδυασμός τεχνικής, γρήγορης σκέψης και αθλητικών προσοντων. Αν προσθέσουμε και τον χαρακτήρα μόνο σιγουριά για το μέλλον μπορούμε να αισθανόμαστε. Αρκει βέβαια και οι δύο να συνεχίσουν έτσι. Τίποτε άλλο δεν χρειάζεται. Και υγεία βέβαια. Πάνω από όλα.
@ Aπό εκεί και πέρα. Με τα χαρακτηριστικά που θα έχουν οι αντίπαλοι στο πρωτάθλημα, και δεν θα είναι σαν της Νίκης και πόσο περισσοτερο σαν της... Ρόμα, νομίζω πως ο αμυντικός χαφ χρειάζεται σίγουρα γιατί ο Κορδερο δεν ειναι, κι ας επιμένει τρια χρόνια μετά ο Τσάρτας, κι ο Ρόβας δεν είναι για ΑΕΚ. Εκτός των άλλων, δηλαδή του να κόβει και να... σκοτώνει, καλό θα είναι να ειναι και... ψηλός γιατί ένα πρόβλημα στο μπόι το έχουμε.
Θεωρώ πως χρειάζεται και σεντερ φορ γκολτζής σιγουρα αλλά καταλαβαίνω και τους ενδοιασμούς διοίκησης και προπονητή που σκέφτονται πως θα μένουν έξω από την εντεκάδα δύο από τους Αραβίδη, Πλατέλλα, Ντούνη και οι Μπρέσεβιτς, Ντακόλ και Ζόριτς θα δίνουν μάχη για την... αποστολή. Δεν παιρνεις ευκολα απόφαση με αυτά τα... παρελκόμενα αλλά από του χρόνου τέτοιες λογικές δεν χωράνε και καλό θα είναι να αρχισουμε από τώρα να... συνηθίζουμε. Θέλουμε τους 11 που θα νικάνε και από εκει και πέρα σιγουρες λύσεις για να καλύπτουν οποιοδήποτε κενό.

@ Τέλος μετά τον Δέλλα το μεγαλύτερο στοίχημα είναι το αριστερό μπακ. Εχω ακούσει τα καλύτερα για τον Σοϊλέδη και τον περιμένω με αγωνία να μου διώξει το άγχος. Ποιο άγχος; Οτι ο μάγκας και τρομερά ανεβασμένος Πεταυρακης θα είναι η πρώτη λύση. Δεν έχει ακόμη όλο το πακέτο για να είναι. Μακάρι να το αποκτήσει. Σιγουρα όμως ειναι μια καταπληκτική δεύτερη λύση για την θέση. Θέση για την οποία δεν κάνει με τίποτα ο Γροντής και καλό θα είναι όταν επιστρέψει η ομάδα Αθήνα να τον αξιοποιήσει δίνοντας τον δανεικό. Μπακ δεν ειναι και στις θέσεις που έπαιζε πέρυσι γίνεται... κόλαση. Δεν νομίζω πως έχει κάποιο νόημα να μείνει και να.... θαφτεί. Νέος είναι, ας πάει κάπου να παιξει κι έχει ο Θεος. Αυτά. Για τον κόσμο μας τι να πεις. Μόνο ένα ατελειωτο "ευχαριστώ" για το απόγευμα που μας έφτιαξαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002