Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Αυγούστου 14, 2014

ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΛΙΟ !!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ



Τα φιλικά είναι πάντα... φιλικά. Δεν γίνεται να... πετάξεις στα σύννεφα αν δεις σούπερ απόδοση και μεγάλες νίκες, δεν γίνεται όμως και το αντίθετο: να τα... βάψεις μαύρα αν υποστείς μία απρόσμενη ήττα, μετά από κακή εμφάνιση (μπορεί και καλό να σου κάνει ένα φιλικό... χαστουκάκι). Και στα φιλικά το θέμα είναι η διάρκεια. Θα... ανησυχήσεις και θα προσπαθήσεις να αλλάξεις πράγματα αν δεις την ομάδα σου σε αρκετά φιλικά να μην αποδίδει, ενώ αντίθετα θα νιώσεις κάπως καλά και θα συνεχίσεις την ίδια δουλειά αν διαπιστώσεις θετικά στοιχεία. Το χθεσινό ματς της ΑΕΚ με το Διμήνι, κακά τα ψέμματα δεν αντέχει σε κριτική. Ήταν περισσότερο... χαλάρωμα για τους παίκτες. Η ΑΕΚ ήταν τρεις σκάλες πάνω από τον αντίπαλό της. Όμως πραγματικά ο Δέλλας είδε μέσα στο παιχνίδι πράγματα που αξίζουν γι' αυτόν ειδικής αναφοράς.
Είχε θετικά η ΑΕΚ χθες. Το βασικότερο για μένα; Η σοβαρότητα ΟΛΩΝ όσων αγωνίστηκαν στο παιχνίδι και η πειθαρχία που δείχνουν στις προπονήσεις! Όσοι πήραν χρόνο συμμετοχής ούτε μία στιγμή δεν έδειξαν να τα παρατάνε. Παρά την κούρασή τους (που είναι μεγάλη, γιατί όντως είναι σκληρή η προετοιμασία, όχι τόσο μόνο εδώ στο Πήλιο, αλλά και τις προηγούμενες εβδομάδες στην Αθήνα) έβγαλαν ζήλο, έδειξαν διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο, βγάζοντας στο γήπεδο όσα δουλεύουν. Είναι σημαντικό το γεγονός φέτος πως η ΑΕΚ έχει έναν Δέλλα που δείχνει να μπορεί να μεταφέρει σε αυτούς τους παίκτες τη φιλοσοφία του και από την άλλη, να διαθέτει ποδοσφαιριστές που δείχνουν διάθεση και ικανότητα να δουλέψουν και να δείξουν καλή εικόνα πατώντας πάνω στα "θέλω" του προπονητή. Υπάρχει σεβασμός ανάμεσα στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές... Σπουδαίο για μια ομάδα, ειδικά που τώρα δημιουργείται.
Τέσσερις σερί ημέρες τώρα ο Δέλλας δείχνει στις προπονήσεις, με πάσα λεπτομέρεια, την τακτική του 4-2-3-1 και πως θέλει όλοι να κινούνται στο γήπεδο, είτε βρίσκονται σε άμυνα, είτε σε επίθεση. Δίνει βάση στην ανάπτυξη από τα άκρα και την πίεση προς τον αντίπαλο για έξτρα επιθέσεις. «Θέλω να είστε σοβαροί», τους είπε χθες πριν το ματς. Και σοβαρότητα υπήρχε στο 100%. Το ότι δεν βγήκαν κάποια πράγματα είναι καθαρά θέμα κούρασης. Εξαιρετική εντύπωση μου έκανε ο Πεταυράκης και κάνω ειδική μνεία σε αυτό το παιδί γιατί ήρθε πέρυσι στην ΑΕΚ για... δοκιμή και παρουσιάζεται ένα χρόνο μετά τόσο ώριμος ποδοσφαιρικά που εκπλήσσει ευχάριστα. Από εκεί και πέρα η κυκλοφορία της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση υπήρχαν στιγμές που ήταν καρμπόν όπως τα έδειχνε ο Δέλλας. Στην προπόνηση δεν έβγαιναν τόσο πολύ, στο ματς όμως βγήκαν. Και ειδικά η αριστερή πλευρά με Πεταυράκη - Μπαρμπόσα τα πήγε περίφημα, ενώ και το δίδυμο Κορδέρο - Ανάκογλου άρεσε, ενώ από τώρα τολμώ να γράψω πως ο Κολοβέτσιος θα είναι στην Εθνική το πολύ σε 1 με 1,5 χρόνο.
Υπήρχαν και αδύνατα σημεία, φυσικά. Η τελική προσπάθεια ας πούμε, αλλά θα διορθωθεί. Δεν θα σταθώ σε παίκτες τόσο πολύ. Πιστεύω πως όλοι θα δείξουν βελτίωση με τον καιρό. Το ζητούμενο τη δεδομένη χρονική στιγμή, 15 μέρες πριν το πρώτο επίσημο ματς για το Κύπελλο και 1,5 μήνα πριν το πρωτάθλημα, είναι το εξής ένα: δουλειά γίνεται, ο Δέλλας έχει σχέδιο, το μεταφέρει στους παίκτες του και αυτοί με τη σειρά τους δείχνουν να το αφομοιώνουν. Ακόμη είναι πολύ αρχή... Η ομάδα έχει βάθος στο ρόστερ της, για Β' Εθνική. Σίγουρα με δύο ακόμη παίκτες (ένας στην επίθεση και ένας στο κέντρο) θα... εκτοξευτεί και προχωράμε... Δουλεύουν εδώ στο Πήλιο και δουλεύουν καλά... Αν συνεχίσουν έτσι και είναι λίγο τυχεροί στο ξεκίνημα θα δούμε καλή μπάλα απ' αυτή την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002