Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Αυγούστου 14, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Είδαμε, λοιπόν, και το δεύτερο παιχνίδι, που βέβαια καμία σχέση δεν είχε με τον αγώνα στην Ξάνθη. Ο αντίπαλος ήταν πολύ μικρός, με κορυφαία του στιγμή τον... αναπληρωματικό τερματοφύλακα, να είναι καλά το παλικάρι, να το χαίρεται η μάνα του που χάρη στην ΑΕΚ τον είδε στην τηλεόραση. Δεν μπορείς να πεις πολλά, λοιπόν, για τις δυνατότητες της ομάδας, αφού ένα εσωτερικό διπλό θα ήταν πολύ πιο δυνατό, αλλά σίγουρα κάποια συμπεράσματα βγαίνουν για άλλα πράγματα.
@ Το κυριότερο για μένα... Η ομάδα ήταν σοβαρότατη. Καμία σχέση με την προσέγγιση επίσημων περυσινών αγώνων. Αν εξαιρέσεις κάποια βεβιασμένα σουτ της ομάδας του δευτέρου ημιχρόνου από κάποια παιδιά που ξέφυγαν στην προσπάθεια να φανούν, η ΑΕΚ σεβάστηκε τον αντίπαλο. Επαιξε κανονικό ποδόσφαιρο τόσο επιθετικά όσο και ανασταλτικά. Παρότι ήταν δεδομένο πως τα παιδιά του Διμηνιού δεν θα μπορούσαν να αλλάξουν πάνω από τρεις πάσες, οι παίκτες δεν περίμεναν να τους παραδοθεί η μπάλα, αλλά την διεκδικούσαν από την πρώτη επαφή αντιπάλου. Και το έκαναν κανονικά, μαρκάροντας και μπάλα και χώρο. Και στην επίθεση προσπαθούσαν να φτάσουν στο γκολ με τον σωστό τρόπο. Με πολλές, αλλά όχι βαρετές και παράλληλες αλλαγές μπάλας μεταξύ τους και με την συμμετοχή πάρα πολλών παικτών στο επιθετικό κομμάτι. Με ένα γκολτζή σέντερ φορ χθες στο πρώτο ημίχρονο θα είχαν μπει άλλα 2-3 γκολ. Ο Μπρέσεβιτς, ο αγαπημένος, επέστρεψε αλλά πιστεύω πως η ομάδα θέλει και θα πάρει σέντερ φορ. Ο Ντακόλ καθιερώνεται σε θέση πίσω από τον φορ και ο Αραβίδης θα βγαίνει σιγά σιγά προς τα έξω, γιατί εκεί μπορεί να παίξει καλύτερα, ιδίως σε παιχνίδια που ο αντίπαλος θα παίζει πολύ πίσω, όπως θα είναι τα περισσότερα φέτος. Προβλέπω πως ο Πόντιος θα είναι στο ένα άκρο με τον Μπαρμπόσα στο άλλο. Και μια και μιλήσαμε για τον Πορτογάλο, εκτός από την τεχνική και την ποδοσφαιρική παιδία που κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα, αυτό που με φτιάχνει περισσότερο είναι η όρεξη που έχει. Είδε το Διμήνι σαν κανονικό αντίπαλο όπως οφείλει κάθε μεγάλος παίκτης να κάνει και αντί να προσπαθεί να περάσει 5-6, όπως θα μπορούσε, έπαιξε για την ομάδα ταΐζοντας συνέχεια τους συμπαίκτες του με πάσες, αφού είχε κάνει ατομικά τα απολύτως απαραίτητα. Είναι άλλη κλάση ο άνθρωπος και φαίνεται και εκτός των άλλων δείχνει τι παίκτες κυκλοφορούν στην αγορά προσιτοί για την ΑΕΚ. Επειδή πλέον η ΑΕΚ αυτούς τους παίκτες μπορεί να τους βρει, είμαι πολύ αισιόδοξος για τις 2-3 τελευταίες μεταγραφές που θα κάνει η ομάδα μέχρι 31 Αυγούστου.
@ Κατά τα άλλα, σε ατομικό επίπεδο βλέπω πρόοδο του Πεταυράκη που συνεχίζει την προσπάθεια που τον έκανε πρώτο μάγκα πέρυσι και του χάρισε την θέση στο ρόστερ της ομάδας και φέτος. Ο Κολοβέτσιος νομίζω πως θα είναι σίγουρα ο ένας βασικός και από εκεί και πέρα όλα ανοικτά. Κι όταν λέω όλα εννοώ πως κι ο Σβάρνας διεκδικεί για μένα ισότιμα θέση στην εντεκάδα από Λαμπρόπουλο και Σαρρή. Να το έχει καλά ο Θεός το παιδί, προσωπικά δεν μου έχει ξανατύχει με άλλον παίκτη να πειστώ πως είναι για πολύ ψηλά από τα πρώτα δέκα λεπτά που τον είδα, πέρυσι στο Μενίδι με την Τριγλία. Στο κέντρο πιστεύω πως θα έρθει ένας αμυντικός χαφ κανονικός και κλασικός και δίπλα του θα γίνει μάχη. Αδιαμφισβήτητο δεκάρι ο Μάνταλος, δεν το συζητάμε και χθες μου άρεσε πολύ κι ο Ντούνης, αλλά εκεί θα γίνει μεγάλη μάχη ιδίως αν έρθει, που θα έρθει, σέντερ φορ βασικός. Πολύ ευχάριστα τα πράγματα για πολλούς λόγους. Την Κυριακή τώρα. Σε πολύ πιο δυνατό ματς για να δούμε και ποιους έχει ξεχωρίσει ο Δέλλας, όπως εμμέσως πλην σαφώς είπε χθες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002