Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Αυγούστου 13, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Η ομάδα χτίζεται τέταρτη μέρα στα Χάνια, πλησιάζει το δεύτερο φιλικό, η τακτική της υπομονής συνεχιζεται στα δυο, τουλάχιστον, μεταγραφικά μέτωπα που ειναι ακόμη ανοικτά και ο αγαπημένος Αύγουστος πλησιάζει στη μέση. Στην Μεγάλη γιορτή. Στη Μάνα όλων μας. 
@ Το μεγάλο στοίχημα ήταν και παραμένει ο Δέλλας. Δεν το γράφω ούτε για να τον... αγχώσω, γιατί δεν μασάει, ούτε για να υπονοήσω κάτι αλλά πραγματικά το κέρδος θα είναι όσο μεγάλο και το ρίσκο αν βγει ο Τράι την δεύτερη χρονιά που έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα την πρωτη έμοιαζε πολύ μακρινή προοπτική η δεύτερη ευκαιρια. Δόθηκε όμως και εκτός από τον ίδιο που πρέπει να κοιμάται και να ξυπνάει με το όραμα να τα καταφέρει πρέπει και όλη η ΑΕΚ να κάνει ότι είναι δυνατόν για να τον βοηθήσει. Η σεζόν αυτή είναι η τελευταία που πριν αρχίσει γνωρίζουμε το αποτέλεσμα της που θα είναι η επιστροφή της ομάδας εκεί που πάντα ήταν και πάντα θα είναι μετά απο αυτό το θλιβερο διάλειμμα, την ανορθογραφία της ιστοριας... 
@ Η ομάδα θα ανέβει ότι κι αν χρειαστεί να γίνει και μιλάω πάντα αγωνιστικά. Ευχής έργο θα είναι να ανεβεί με τον Δέλλα στον πάγκο και κατά την διάρκεια της ο Τραι να πείσει με το έργο του ότι μπορεί να σταθεί και να πάρει και την τρίτη, την μεγαλύτερη ευκαιρία έχοντας αποδείξει ότι το ρίσκο θα είναι πολύ μικροτερο. Είναι ένα πρωτάθλημα κανονικό με παικτες επαγγελματίες σε όλες τις ομάδες. Αυτή ειναι η μεγάλη διαφορά από περυσι. η ΑΕΚ θα κάνει διαφορά με την ποιότητα και των παικτών και βέβαια, αν όχι κυριως, με την δυναμική του ονόματος, της φανέλας, του κόσμου της και του αφεντικού της. Πέρυσι υπήρχαν όλα αυτά αλλά απέναντι δεν υπήρχαν επαγγελματίες. Η ΑΕΚ ήταν η μόνη επαγγελματική ομάδα του ομίλου και κανένας παίκτης της, σε σχέση με όλους τους αντιπάλους, δεν είχε το άγχος του μεροκάματου ή του... σχολείου, οι μικροτεροι, σαν τον Σβάρνα για παράδειγμα που είναι πλεον δικό μας παιδί και ειλικρινά ανυπομονώ να τον ξαναδω την Τετάρτη και ακόμη περισσοτερο την Κυριακή. Το να έχεις απέναντι επαγγελματικές ομάδες και μάλιστα σε ένα αρκετά άγριο πρωτάθλημα όπως ήταν πάντα η Β Εθνική, που δεν την ξέρουμε και δεν θα την ξαναδούμε ποτέ, δίνει την ευκαιρία για πληρέστερα συμπεράσματα και πιο δυνατό ανταγωνισμό που πάντα κάνει καλό ιδιως αν είσαι ο... καλύτερος. 
@ Πρεπει να φτιαχτεί λοιπόν μια ομάδα που να εκμεταλευτεί την ποιότητα και το ταλέντο της, σε επίπεδο ροστερ και οχι μόνο των 11 που θα παίζουν φυσικά, και να πετύχει με την άνεση που της αρμόζει τον στόχο της δημιουργόντας μαγιά και για του χρόνου. Γιατί αυτή ειναι η δεύτερη υποχρέωση που υπάρχει και κακά τα ψέμματα πέρυσι δεν υπήρχε αφού όλοι λίγο πολύ ήξεραν πως λίγοι παίκτες του ρόστερ είχαν δυνατότητες για παραπάνω. Τελικά έμειναν και περισσοτεροι από οσους περιμέναμε αλλά τέλος πάντων από αυτό το ροστερ που τώρα προετοιμάζεται στο Πήλιο η ΑΕΚ πρέπει να φτιάξει τον κορμό της για του χρόνου. Παίκτες Α Εθνικής είναι οι περισσότεροι, κάποιοι και για ΑΕΚ πρωταθλητισμού, και πρέπει να υπάρχει η υποδομή ώστε του χρόνου να χρειάζονται λίγες και πολύ δυνατές προσθήκες. Δεν αρκει λοιπόν μόνο η άνοδος αλλά και η εξασφάλιση πως δεν θα χρειάζονται και του χρόνου 15-16 μεταγραφές όπως έγινε τώρα. Κι αυτό ο προπονητής και οι παίκτες πρεπει να το εχουν πολύ καλά στο μυαλό τους. Καλημέρα ΑΕΚάρα μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002