Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Αυγούστου 14, 2014

ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΧΘΕΣ..

Ο αντίπαλος (ΑΕ Διμηνίου) δεν προσφερόταν -λόγω δυναμικότητας- για... ασφαλή συμπεράσματα. Ωστόσο, ο στόχος του Τραϊανού Δέλλα σε αυτό το φιλικό ήταν να δει από τους ποδοσφαιριστές του να αρχίσουν να βγάζουν σε συνθήκες αγώνα όσα δουλεύουν τόσες μέρες στις προπονήσεις. Και σε σημαντικό βαθμό το είδε...
Οι Κιτρινόμαυροι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, έπαιξαν στρωτό ποδόσφαιρο, με τη μπάλα κάτω, έβγαλαν όμορφους συνδυασμούς και έδειξαν πλουραλισμό στην επίθεση, δίνοντας την εικόνα μιας ομάδας που δουλεύει με στόχο να προσφέρει όμορφο ποδόσφαιρο. Ωστόσο, ακόμη και στην επανάληψη, όταν έλειψε το καθαρό μυαλό κοντά στο αντίπαλο τέρμα, οι Κιτρινόμαυροι βρήκαν τον τρόπο όχι απλά να σκοράρουν, αλλά να προσφέρουν εντυπωσιακά γκολ, με την ΑΕΚ να φτάνει τελικά σε μια εύκολη και άνετη νίκη με 5-0.
Ο Μπαρμπόσα και... οι άλλοι
Η ΑΕΚ ξεκίνησε με μεγάλη διάθεση το ματς και ουσιαστικά βρισκόταν σε φάση επίθεσης σχεδόν όλο το 45λεπτο. Με τον Μπαρμπόσα να έχει μεγάλα κέφια και να έχει συμμετοχή σε όλες σχεδόν τις φάσεις που δημιούργησε η ομάδα, με τον Πεταυράκη να συνδυάζεται ωραία με τον Πορτογάλο, τον Κορδέρο να κάνει ένα μεστό παιχνίδι στο κέντρο, τον Μάνταλο να δημιουργεί πολλές επικίνδυνες καταστάσεις (κυρίως με τις κάθετες που περνούσε) και τον Μπρέσεβιτς να κάνει μια πολύ καλή επιστροφή στην ενεργό δράση, αν και είναι εμφανές ότι ακόμη θέλει χρόνο για να φτάσει στο 100%.
Οι ευκαιρίες ξεκίνησαν από νωρίς, με την ΑΕΚ να απειλεί στο 5' με τον Μπαρμπόσα, στο 8' με τον Πεταυράκη, στο 13' με τον Πλατέλλα, στο 15' και το 18' με τον Μπρέσεβιτς... Το γκολ ήρθε τελικά στο 20'. Έπειτα από φάση διαρκείας, ο Μάνταλος έκανε τη σέντρα, ο Σβάρνας πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-0.   Έξι λεπτά αργότερα ήρθε το 2-0, όταν από συνεργασία του Μπαρμπόσα με τον Πεταυράκη, ο Έλληνας μπακ έβγαλε τη σέντρα και ο Μπρέσεβιτς με κεφαλιά συνδύασε με γκολ το πρώτο του παιχνίδι μετά τον τραυματισμό του. Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μπαρμπόσα να σκοράρει και μάλιστα με πολύ ωραία ενέργεια. Ο Πορτογάλος έγινε κάτοχος της μπάλας, ταλαιπώρησε δυο τρεις αντιπάλους και με αριστερό σουτ έκανε το 3-0.
Ακολούθησαν κι άλλες ευκαιρίες για την ΑΕΚ, με τον Γεωργέα (34') να κάνει ένα καλό σουτ, τον Ανάκογλου (42') να μην καταφέρνει να βρει στόχο σε τετ α τετ και τον Μπαρμπόσα στην εκπνοή του πρώτου μέρος να πλασάρει όμορφα, όμως να βλέπει τον Ταμπακόπουλο να κόβει τη μπάλα λίγο πριν αυτή περάσει τη γραμμή. Έτσι, το 3-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου.
Γκολάρες με... σουτάρες
Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ ξεκίνησε (όπως και στα προηγούμενα δύο φιλικά) με εντελώς διαφορετική ενδεκάδα. Αυτό έδωσε στους παίκτες του Διμηνίου το ψυχολογικό κίνητρο να ξεκινήσουν... από το 0-0, κλείνοντας τους χώρους και προσπαθώντας να μην αφήσουν την Ένωση να μπει στην περιοχή. Και το κατάφεραν σε σημαντικό βαθμό, καθώς από το παιχνίδι των Κιτρινόμαυρων έλειψαν οι γρήγοροι συνδυασμοί και οι σωστές κάθετες έξω από την περιοχή. Έτσι, προσπάθησαν να βρουν λύσεις με σουτ.
Αρχικά απείλησαν με δύο σουτ του Ρόβα (56' και 61') και ισάριθμα του Ντούνη (59' και 70') και τελικά το γκολ ήρθε από τον Ντακόλ στο 73'. Ο Βραζιλιάνος πήρε τη μπάλα, «ζύγισε» το σουτ και με ένα φανταστικό πλασέ την έστειλε στο «Γ» του Κοντογιάννη. Θα ήταν το γκολ της ημέρας, αν ο Αραβίδης στο 84' δεν ζήλευε... τη δόξα του, βάζοντας ένα ακόμη μεγαλύτερης δυσκολίας γκολ. Ο Έλληνας επιθετικός πήρε τη μπάλα από λίγο πιο μακρινή απόσταση και με ασύλληπτο σουτ την έστειλε στην ίδια γωνία, του Τόμπρα αυτή τη φορά, για το 5-0. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, αφού αν και μετά το πρώτο γκολ για το δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ άρχισε σιγά σιγά να καταφέρνει να βρει χώρους και να δημιουργεί φάσεις. Οι κορυφαίες ήταν το τετ α τετ του Ντούνη στο 87' (πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα) και η φάση του 89' όταν από σέντρα του Αραβίδη, πρώτα ο Ντούνης και μετά ο Ντακόλ δεν κατάφεραν να σκοράρουν...
ΑΕΚ (Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ): Βούρας, Γεωργέας, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Σβάρνας, Κορδέρο, Ανάκογλου, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Μπρέσεβιτς (32' Τσεβάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002