Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Αυγούστου 28, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Σε συνέχεια των χθεσινων. Εγραφα στα ΣΦΗΝΑΚΙΑ την πρώτη Μαρτίου όταν ανακοινώθηκε ότι ο Σάντος φεύγει από την Εθνική Ελλάδος:"Το ζητούμενο λοιπόν τώρα για την Εθνική Ελλάδος είναι η επόμενη μέρα. Και δυστυχώς δεν έχω καλό προαίσθημα για τον επόμενο προπονητή. Φοβάμαι πολύ πως θα χαλάσει η πετυχημένη συνταγή του ξένου και untouchable προπονητή που καθιέρωσε, για να είμαι δίκαιος, ο Γκαγκάτσης. Παρακολουθώντας τον Σαρρή και τις άλλες τις μαριονέτες και γνωρίζοντας τα έργα και τις ημέρες αυτών που τις... κουνάνε πολύ φοβάμαι πως η Εθνική θα γυρίσει στην παλιά εποχή που ο ομοσπονδιακός έπαιρνε από χαρτάκι μέχρι... τόμο. Και για την δουλειά αυτή δεν είναι πρόθυμος μόνο Ελληνας προπονητής. Ο ξένος πρόθυμος θα είναι πιο χρήσιμος γιατί θα υπάρχει και το ξεκάρφωμα. Πολύ φοβάμαι λοιπόν μην η Εθνική από ομάδα με πολλά κιλά... μετατραπεί σε πασαρέλα παικτών των οποίων πρέπει να αυξηθεί η τιμή με κανένα προπονητή της πλάκας. Εύχομαι τουλάχιστον η Εθνική μας να καταφέρει να μείνει μακριά από την γενικότερη μπόχα και χωρίς τον Φερνάντο. Σύντομα θα ξέρουμε. Κάποια πράγματα φαίνονται από το πρώτο... λεπτό".
@ Προπονητή της πλάκας τον Ρανιέρι δεν τον λες. Το αντίθετο. Εχει δουλέψει σε ομάδες μεγάλες, είναι όνομα, προέρχεται από χώρα με σπουδαία παράδοση στο ποδόσφαιρο. Με τις πρώτες του κλήσεις όμως έχει όλα τα άλλα... στοιχεία που προέβλεψα, δυστυχώς, τον Μάρτιο. Ειναι κι η συνταξη που πλησιάζει, είναι κι ο μάνατζερ του ο μεγάλος Μέντεζ που παιζει τόσο μεγάλη μπάλα που εκανε διεθνή μέχρι και τον Εντίνιο χωρις να λέω πως το παιδι ήταν κακός παίκτης αλλα όχι και για Εθνική Πορτογαλίας. Ο Διαμαντάκος ήταν φοβερος... στα φιλικά. Μάλιστα. Ο Αβραάμ που είναι ίσως και ο μοναδικός παίκτης του Ολυμπιακού που συμπαθώ δεν ξεκίνησε ούτε με τη Νίκη Βόλου αλλά ειναι για Εθνική. Αλλά κι ο Σιόβας;; Μα το παιδι δεν είναι έτοιμο. Πως να δικαιολογηθούν όλα αυτά; Με αυτη την λογική ο Μάνταλος και ο Μπακάκης που χαζεψαν την Ρόμα γιατί δεν κλήθηκαν. Αλλά ας αφησω την ΑΕΚ έξω. Ετσι κι αλλιώς από το 2002 και μετά ποτέ δεν με ένοιαζε από ποιά ομάδα είναι οι παίκτες της Εθνικής. Δυστυχως με το "καλημέρα" ο Ρανιέρι με βάζει πάλι στο τριπάκι που ειχα ξεχάσει. Οπως αυτός ξέχασε τον... Μπουχαλάκη όπως διάβασα. Δεν πειράζει έχει χρονο να διορθώσει το... λάθος με τον πρώην άσο του... Εργοτέλη. Και γιατί όχι και με Κολοβό και Αυλωνίτη που έμειναν στον Πανιώνιο αλλά ανήκουν στην ομάδα που υποστηρίζει και ο πρόεδρος... Σαρρής. Για να δουμε. Θα μας ξενερώσουν ξανά με την Εθνική; Θα θυμίζει το Καραϊσκάκη στα παιχνίδια της την εικόνα του περασμένου Σαββάτου; Εύχομαι όχι αλλά από χθες δεν είμαι τόσο αισιόδοξος. Δυστυχώς και το τελευταίο οχυρό αυτού που λέμε Ελληνικό ποδοσφαιρο... πέφτει.
@ Οτι ήθελα να γραψω για τον Μανωλά το εγραψα. Αλλά δεν μπορείς να αφήσεις να περάσει τόσο ντούκου η Φλόρα Λατίνα ή αλλιώς μάνα Μανωλά όπως λέγαμε μάνα ρέιβερ. Δϋο πράγματα. Ελπίζω μέσα σε όλα τα ψέμματα που είπε για τον γιό της σε σχέση με την ΑΕΚ και μέχρι την ημέρα που τους αγκάλιασε ο... Βαγγέλης να ειπε και μια αλήθεια. Κι η μόνη αλήθεια να είναι πως ο Στέλιος τους έλεγε να πάει το παιδι στη Λεβάντε και ότι αυτοί δεν τον άκουσαν παρότι όλοι γνωρίζουμε πως όλη η καριέρα του Κωστάκη ειναι έργο του θειού του. Και όχι επειδή τον έφερε από τον Θρασυβουλο με 5 συμμετοχες στην ΑΕΚ αλλά και όλη την ατομική προπόνηση που του έκανε με γυμναστή που πλήρωνε ο ίδις αλλά και τακτικά με εκατοντάδες ώρες μπροστά στο βίντεο. Επίσης ήταν δεδομένα ο μάνατζερ του μέχρι τουλάχιστον το καλοκαίρι του 2012. Απλά ήταν στην Ρ¨οδο και δεν ειχε επαφή όταν υπέγραφε στον Ολυμπιακό ο Κωστάκης. Τέλος πάντων. Μακάρι επαναλμβάνω και το εννοώ μέσα σε αυτό το παραλήρημα της αχάριστης αυτής γυναικας να ήταν αυτή η μόνη αλήθεια. Γιατί όλα τα άλλα ήταν αισχρά ψέμματα. Ο Μανωλάς ήταν το χαϊδεμένο παιδί όλων στην ΑΕΚ. Οπαδών, προπονητών και για πολύ μεγάλο διάστημα και όλων των συμπαικτών. Το ότι δεν του ανανέωσαν το συμβόλαιο ενώ το παιδι είχε συμφωνήσει μαζί με τον πατέρα του, ο Στέλιος έλειπε, επειδη δεν εδωσαν ποτέ τις 150.000 ευρώ προκαταβολή ήταν αισχος και ντροπή 4-5 ατόμων (μετόχων και διοικούντων) και σε καμία περίπτωση της ΑΕΚ που ανέδειξε ένα παιδί που δεν έπαιζε ούτε στον Θρασύβουλο. Και μόνο η ΑΕΚ βγήκε χαμένη από αυτή την αθέτηση του λόγου. Κερδισμένοι οι Μανωλάδες, κερδισμένος ακόμη πιο πολύ ο Μαρινάκης και η ομάδα που ο γιός της έβριζε 21 χρόνια. Κριμα τόση μικρότητα. Μεγαλειο και αξιοπρέπεια με τα λεφτά δεν αγοράζεις. Ζήστε στη φτώχια σας λοιπον. Μπορεί να πουλήσατε τα πάντα αλλά τουλάχιστον πιάσατε καλή τιμή. Αυτή ειναι η παρηγοριά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002