Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Ιουνίου 02, 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Η κατάκτηση του νταμπλ από το χάντμπολ της ΑΕΚ είναι πρώτο θέμα για την εφημερίδα, η οποία γράφει: "Πρωταθλητές με ΑΕΚτζήδικη ψυχή! Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά η ΑΕΚ κέρδισε μέσα στο Άργος τον Διομήδη 25-24 και κατέκτησε το νταμπλ. Ρίγη συγκίνησης σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση από την τεράστια προσπάθεια των αθλητών της Ένωσης. Με παίκτη λιγότερο στα τελευταία τρία λεπτά, μπόρεσαν να πάρουν και να διατηρήσουν το προβάδισμα". Όσον αφορά τα όσα γίνονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα η ΩΡΑ τονίζει: "Στρατηγείο το Ελληνικό, "εργαστήριο" τα Σπάτα! Ο Μελισσανίδης μεταφέρει όλες τις διοικητικές υπηρεσίες στην νέα έδρα της ΑΕΚ και θέλει στην θέση των γραφείων στα Σπάτα να δημιουργηθούν καταλύματα! Μόνο αν του βάλουν εμπόδια, θα ασχοληθεί με άλλες περιπτώσεις για προπονητικό". Για τις μεταγραφές σημειώνεται: "Έχει γίνει... δουλειά για Παπαδόπουλο. Στην ΑΕΚ έχουν λόγους να θεωρούν πως οι πιθανότητες για τον Έλληνα φορ κάθε άλλο παρά λίγες είναι".
SPORTDAY
Mε τίτλο "νταμπλ για μάγκες" η εφημερίδα γράφει για το χάντμπολ της ΑΕΚ, ενώ για το ποδοσφαιρικό κομμάτι τονίζεται ότι "ο Κορδέρο είναι πιο κοντά στην παραμονή, ενώ παίζει δυνατά και του Ρόβα". Πιο συγκεκριμένα η SD τονίζει: "Μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσει τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο καταβάλλει η ΑΕΚ και τα μηνύματα που έρχονται είναι αισιόδοξα. Στον παίκτη έχει προταθεί τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και η οικονομική διαφορά δεν είναι μεγάλη, ενώ και ο Ισπανός μέσος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην «Ένωση», έστω και στην τρίτη κατηγορία.
Νέες επαφές με τον 26χρονο άσο θα γίνουν από την ερχόμενη εβδομάδα και οι άνθρωποι της ΑΕΚ ελπίζουν πως θα αποσπάσουν το «ναι» του Κορδέρο.
Δύο έμπειρους παίκτες έχουν ξεχωρίσει στην ΑΕΚ και θέλουν πάνω τους να στηρίξουν τη νέα ομάδα που θα χτιστεί. Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και τον Βασίλη Ρόβα. Στον πολύπειρο επιθετικό που μένει ελεύθερος από τον Πανθρακικό έχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση και υπάρχει αισιοδοξία πως θα απαντήσει θετικά, ακόμη και μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Η «Ένωση» καταβάλλει προσπάθειες και για τον 29χρονο αμυντικό χαφ, ο οποίος θα συζητήσει και για την παραμονή του στον Απόλλωνα Σμύρνης, αν και η προοπτική της ΑΕΚ που του προσφέρει κλειστό τριετές συμβόλαιο δεν τον αφήνει ασυγκίνητο.
Πέραν των προσθηκών έμπειρων σέντερ φορ και μέσου, οι «κιτρινόμαυροι» στοχεύουν και σε έναν στόπερ με ανάλογες παραστάσεις (οι πιθανότητες για τον Σωκράτη Φυτανίδη) είναι ελάχιστες. Πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι να πλαισιωθεί από τον Γιώργο Κουτρουμπή, ωστόσο σε πρώτη φάση παρατηρήθηκε οικονομική διαφορά μαζί του. Με τον 22χρονο αμυντικό θα υπάρξει και μία δεύτερη επαφή τις επόμενες μέρες".
LIVE SPORT
Για "δύο αγκάθια", γράφει σχετικά με την ΑΕΚ σήμερα η εφημερίδα και αναφέρεται στις περιπτώσεις των Κουτρουμπή και Κορδέρο οι οποίοι "καθορίζουν τις μεταγραφές της ΑΕΚ. Στάση αναμονής για Μητρόπουλο. "Πόρτα" σε Ρίκκα, Σταματή".
GOAL
H AEK και οι μάγκες του χάντμπολ είναι πρώτο θέμα σήμερα στο GOAL, το οποίο γράφει: "Και πάλι Βασίλισσα! Στην πιο δύσκολη χρονική στιγμή για την ΑΕΚ, η ομάδα χάντμπολ κράτησε ζωντανή την ελπίδα κατακτώντας το νταμπλ, το πρώτο μετά από 35 χρόνια για τον σύλλογο σε οποιοδήποτε ομαδικό άθλημα". Aπό εκεί και πέρα τονίζεται ότι πρόθεση του Μελισσανίδη είναι η αναγέννηση της ΑΕΚ σε όλα τα αθλήματα: "Λίγες ημέρες απομένουν πριν από τις εκλογές της Ερασιτεχνικής (9 Ιουνίου) και ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του για την επόμενη μέρα σε όλα τα τμήματα της «μάνας» ΑΕΚ.
Στόχος του «τίγρη» είναι να τα δυναμώσει με επιφανείς επιχειρηματίες, οι οποίοι θα ηγηθούν σε κάθε τμήμα και θα οδηγήσουν την Ενωση στις επιτυχίες. Για το αφεντικό των «κιτρινόμαυρων» δεν αποτελεί μοναδικό του σκοπό η άνοδος του ποδοσφαίρου αλλά και των υπολοίπων αθλημάτων που συμμετέχει το σωματείο.
Από χθες οι «κιτρινόμαυροι» πανηγυρίζουν την κατάκτηση του νταμπλ στο χάντμπολ, υπό την καθοδήγηση του προέδρου Δημήτρη Λαζόπουλου. Το μπάσκετ πέτυχε φέτος την άνοδό του στην Α2, με το δίδυμο των Κωνσταντίνου Κοτσάτου - Αλέξη Αλεξίου (θα ηγηθούν του μοναδικού ψηφοδελτίου για την Ερασιτεχνική) να έχει συμβάλει τα μέγιστα. Οσον αφορά το βόλεϊ, βρίσκεται και αυτό σε ανοδική πορεία, καθώς διεκδικεί μία θέση στην Α1.
Σύμφωνα με το πλάνο του Μελισσανίδη, δηλαδή, θα επιχειρηθεί μία συνολική άνοδος όλων των τμημάτων της ΑΕΚ που θα πρωταγωνιστήσουν παντού και θα προσπαθήσουν να πάρουν τίτλους. Οι εκλογές της ερχόμενης Κυριακής θα σημάνουν την έναρξη μίας νέας εποχής συνολικά για τον «δικέφαλο». Μίας αναγέννησης σε όλα τα αθλήματα, προκειμένου ο κόσμος να γευτεί χαρές και επιτυχίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002