Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Ιουνίου 09, 2013

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ


Τις εκλογές της Ερασιτεχνικής έχει ως πρώτο θέμα η εφημερίδα σήμερα: "Πανίσχυρη στη νέα εποχή! Ο κόσμος της ΑΕΚ διορθώνει το ιστορικό λάθος που έγινε το 2005 και κράτησε την ομάδα οκτώ χρόνια "δέσμια" μακριά από το σπίτι της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με το δεδομένο αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών της Ερασιτεχνικής, με τη νίκη για την "Αναγέννηση της ΑΕΚ" και με τη σφραγίδα του Μελισσανίδη η Ένωση μπαίνει επίσημα πλέον σε άλλη εποχή". Επιπλέον, η ΩΡΑ γράφει πως δεν μίλησε... τυχαία χθες ο Κατσουράνης τονίζοντας ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ: "Ξέρει ο διεθνής μέσος ότι είναι στα πλάνα και της νέας τάξης πραγμάτων της ΑΕΚ".
SPORTDAY
Για "εκλογές και αλλαγή σελίδας" κάνει λόγο η SD στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ γράφοντας: "Το νέο κεφάλαιο στην ιστορία της ΑΕΚ ανοίγει με τις σημερινές εκλογές της Ερασιτεχνικής (στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο President).
Μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας η Ένωση θα περάσει σε νέα εποχή, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει το γενικό πρόσταγμα.
Ο «τίγρης» στηρίζει ξεκάθαρα το ψηφοδέλτιο του Κωνσταντίνου Κοτσάτου και του Αλέξη Αλεξίου με την ονομασία «Αναγέννηση για την ΑΕΚ», το οποίο και αναμένεται να επικρατήσει.
Ο γνωστός επιχειρηματίας έχει συμφωνήσει σε όλα με τους δύο άνδρες, έχοντας ξεκαθαρίσει ότι εκείνος θα ασχοληθεί μόνο με το ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο μετά τη διάλυση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ περνάει στην Ερασιτεχνική.
Ο κόσμος έχει την ευκαιρία να διορθώσει το λάθος που είχε γίνει το 2005 και κράτησε την ΑΕΚ οχτώ χρόνια μακριά από την ιστορική της έδρα.
Όλο αυτό το διάστημα ο Μελισσανίδης έχει κάνει τις απαραίτητες για να επιστρέψει η ομάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχοντας επαφές με κατασκευαστές σε Ιταλία και Ελλάδα για την ανέγερση του νέου γηπέδου στα πρότυπα του «Juventus Stadium».
Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ επέστρεψε χθες από τη Γαλλία και δεν αποκλείεται σήμερα να παρευρεθεί στον χώρο που θα διεξαχθούν οι εκλογές της Ερασιτεχνικής, δίνοντας από εκεί το σύνθημα για την επόμενη μέρα του συλλόγου.
Από εκεί και πέρα, η παραμονή της Ένωσης στο ΟΑΚΑ δεν άρεσε σε ορισμένους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι «ψήθηκαν» με την προοπτική του Ελληνικού.
Ωστόσο, το γεγονός ότι το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας έχει μεγαλύτερη χωρητικότητά δίνει τη δυνατότητα στους ιθύνοντες του συλλόγου να κατεβάσουν την τιμή στα εισιτήρια διαρκείας σε σχέση με αυτό που είχαν σκεφτεί αρχικά".
LIVE SPORT
"Γυρίζει σελίδα", γράφει η LIVE SPORT για την ΑΕΚ συμπληρώνοντας: "Οι εκλογές στην Ερασιτεχνική σηματοδοτούν την έναρξη της νέας εποχής στην Ένωση".
GOAL
Στο ίδιο μήκος κύματος και το GOAL γράφει για "το 4πλο στοίχημα του Τίγρη! Με το βλέμμα στις σημερινές εκλογές της Ερασιτεχνικής ο Μελισσανίδης έχει έτοιμο το πλάνο του μέχρι την επιστροφή της ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα. 1. Το γήπεδο για το... CNN. 2. Υγιής ομάδας με υποδομές. 3. Ρεκόρ στα εισιτήρια. 4. Ο θεσμικός ρόλος λόγω ΟΠΑΠ. Οι εκλογές βγάζουν νικητή το ενωτικό ψηφοδέλτιο των Κοτσάτου - Αλεξίου που στηρίζουν (και στηρίζονται από τον) Μελισσανίδη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002