Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Νοεμβρίου 09, 2013

ΟΛΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ !!

Η συμμετοχή του κόσμου για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς», από τις πρώτες ώρες που ενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός, είναι εντυπωσιακή. Ωστόσο, κάποια θέματα ήταν σε εκκρεμότητα και έπρεπε να διευθετηθούν. Οι άνθρωποι της «Δικέφαλος 1924», ωστόσο, τρέχουν για να δώσουν λύση στα πάντα, όσο πιο άμεσα γίνεται. Όπως δύο σημαντικά που αφορούν την αγορά μετοχών από ανήλικες, όπως και αυτή για τους μόνιμους κατοίκους του εξωτερικού. Το aek365 επικοινώνησε με τον κ. Παναγιωτόπουλο, αρμόδιο επί των θεμάτων, όπου μας έδωσε τις απαραίτητες απαντήσεις, λίγες ώρες αφότου είχαν ολοκληρωθεί οι τελευταίες (καθημερινές) επαφές με την Τράπεζα.
Για την πρώτη περίπτωση, σχετικά με την αγορά μετοχών από ανήλικoυς, οποιοσδήποτε κάτω των 18 που έχει δικό του ΑΦΜ, μπορεί να το χρησιμοποιήσει και να αποκτήσει. Αντίθετα, όποιος δεν έχει αριθμό φορολογικού μητρώου, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσει του κηδεμόνα του. Βεβαίως, επειδή αρκετός κόσμος θα ήθελε να κάνει ένα ανεκτίμητο δώρο... ζωής στο παιδί του, με την μετοχή να φέρει το όνομά του, υπήρξε και εδώ απαραίτητη διευκρίνιση. Στη μετοχή θα αναγράφεται το όνομα του γιού ή της κόρης, αλλά στο πίσω μέρος το ΑΦΜ του κηδεμόνα.
Αναφορικά τώρα με τους μόνιμους κατοίκους του εξωτερικού, οποιοσδήποτε κάτοχος ελληνικού ΑΦΜ θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει για την αγορά μετοχών. Όσοι δεν έχουν ελληνικό ΑΦΜ θα μπορούν να πάρουν μετοχή με τον αντίστοιχο (διεθνή) αριθμό που χρησιμοποιούν και στις επίσημες συναλλαγές τους, στη χώρα που διαμένουν.Θυμίζουμε τη διαδικασία, που κάθε Ενωσίτης μπορεί να λάβει μέρος στην ΑΜΚ της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ». Με κατάθεση 10 ευρώ στον λογαριασμό της «Τράπεζας Πειραιώς» με αριθμό 5102-063273-924 προεγγράφεται για την απόκτηση μίας μετοχής. Φυσικά ο καθένας μπορεί να πάρει όσες μετοχές επιθυμεί ο ίδιος και η... τσέπη του, με τη βασική προϋπόθεση βέβαια να βγαίνει ακέραιος αριθμός όταν το ποσό της κατάθεσης διαιρείται δια του 10.
Για παράδειγμα με 160 ευρώ κάποιος γίνεται κάτοχος 16 μετοχών.
Εννοείται πως η μετοχή θα είναι κανονικά τυπωμένη σε χαρτί με την μορφή που την βλέπετε στην κάτω φωτογραφία.
Εν τω μεταξύ εκτός από τους Ενωσίτες κατοίκους στην Ελλάδα, τεράστια κίνηση παρατηρείται ήδη και από τους κατοίκους του εξωτερικού.
Όσοι είναι εκτός Ελλάδας μπορούν ασφαλώς να πάρουν μέρος στην αύξηση με κατάθεση μέσω ίντερνετ στο ΙΒΑΝ ("GR23 0172 1020 0051 0206 3273 924") του λογαριασμού και την αναγραφή του Swift code (PIRBGRAA). Κάτοχος του λογαριασμού είναι η Δικέφαλος 1924. Οι κάτοικοι εξωτερικού πρέπει να αναγράφουν το όνομά τους, το ΑΦΜ τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
Η αυξηση ΜΚ θα έχει διάρκεια 4 μήνες και στην λήξη της θα αρχίσει η διαδικασία παράδοσης των μετοχών στους κατόχους τους. Ήδη κάτοχοι μετοχών είναι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για την περίοδο με το μισό του ποσού που πλήρωσαν για το εισιτήριο τους όμως και αυτοί θα αρχίσουν να παραλαμβάνουν μετοχές μετά τους τέσσερις μήνες αφού τα χρήματα τους είναι σε αυτή την αύξηση που τρέχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002