Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Νοεμβρίου 08, 2013

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..


@ Η καλή μέρα από το πρωί φάνηκε. Οταν βλέπεις όλα τα «αντικειμενικά» πρωτοσέλιδα ΑΕΚάρα από πάνω μέχρι κάτω την μεθεπόμενη μέρα μιας νίκης που δίνει στον ΟΣΦΠ κατά μεγαλο ποσοστό την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ καταλαβαίνεις πολλά πράγματα. Επειδή πάντα το κριτήριο είναι η εμπορικότητα το πλέον φανερό είναι πως κανείς δεν τολμάει να αγνοήσει την δυναμική της ΑΕΚ. Μια δυναμική που πλέον την κατάλαβαν και οι τελευταίοι με την παρουσίαση του γηπέδου που αυτή η λέξη μόνη της αδικεί πολύ το μεγαλούργημα που απόλαυσαν χιλιάδες Ενωσίτες σε όλο τον κόσμο. Και το κυριότερο είναι ενώ όλοι είδαμε σε εικονική πραγματικότητα το μακράν ωραιότερο γήπεδο της Ελλάδας, ένα γήπεδο μοναδικό στον κόσμο από άποψη σχεδιασμού και βέβαια συμβολισμού, είμαστε, στην συντριπτική πλειοψηφία, και βέβαιοι πως θα γίνει. Προσωπικά αν υπάρχει υγεία και είμαστε καλά είμαι απόλυτα βέβαιος πως θα γίνει όπως το είδαμε και καλύτερο! Γιατί είναι δεδομένο πως όταν ο Μελισσανίδης αρχίζει κάτι το τελειώνει. Δεν υπάρχουν εμπόδια που δεν μπορούν να ξεπεραστούν και πλέον βέβαια δεν υπάρχει επιστροφή. Τώρα μόνο μπροστά.
 
@ Αυτό που σκεφτόμουν χθες είναι το πόσα διαφορετικά κίνητρα και σε πόσους πολλούς ανθρώπους δίνει η προοπτική σε δύο χρόνια να είναι έτοιμος αυτός ο μεγαλοπρεπής Ναός του ποδοσφαίρου και του πολιτισμού στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πρώτα από όλα στο τεχνικό τιμ και στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Δεν πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από το μπεις σαν μέλος της ομάδας της ΑΕΚ σε αυτό το γήπεδο που με τα εγκαίνια του θα ανεβάσει επίπεδα την ΑΕΚ σε όλα. Σίγουρα θα νιώθουν ακόμη πιο τυχεροί που είναι εδώ και έχουν την δυνατότητα να παλέψουν από μέσα για να κερδίσουν μια θέση στο ρόστερ της ΑΕΚ για την περίοδο 2015 - 2016. Δεν θα είναι πολλοί οι τυχεροί. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον Δέλλα. Ηταν γνωστό από την πρώτη μέρα που ανέλαβε πόσο μεγάλη είναι η ευκαιρία αλλά και πόσο δύσκολο το εγχείρημα να γίνει μέσα σε δύο χρόνια από πρωτοεμφανιζόμενος προπονητής επιπέδου ΑΕΚ του Μελισσανίδη και του μακράν καλύτερου γηπέδου στην Ελλάδα. Στην παρουσίαση είναι σίγουρο πως ένιωσε την υποχρέωση να γίνεται ακόμη μεγαλύτερη και το κίνητρο του τρομερό. Δεν είναι εύκολο σίγουρα. Αλλά ακόμη πιο σίγουρα αξίζει τόσο πολύ τον κόπο.
 
@ Ο Ναός και ο ξεσηκωμός που γίνεται δίνει κίνητρο και στην ομάδα του 2004 που ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές και επιτυχίες όμως στο τέλος του δρόμου έφτασε την ΑΕΚ εκεί που δεν είχε φτάσει ποτέ. Ο Πόλυς και ο Παππάς ήδη άρπαξαν την ευκαιρία και προχωράνε μαζί με τον Μελισσανίδη και τους χιλιάδες Ενωσίτες που ήδη συμμετέχουν στο όνειρο με όσα χρήματα μπορεί ο καθένας. Ο Νοτιάς, ο Τάκης, ο Γκούμας έχουν κι αυτοί το κίνητρο που τους δόθηκε και την ευκαιρία τους.

@ Ο Νέος Ναός, η Αγιά Σοφιά δίνει κίνητρο και σε όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Να προσέχουν τους... εαυτούς τους. Για να είναι υγιείς και ακμαίοι για να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα και να περάσουν ανάμεσα από τους δύο πυρσούς. Δίαιτα, ελάτωση τσιγάρου, λιγότερο άγχος και πάμε για τον Ναό. Η παρουσίαση μεγιστοποίησε το κίνητρο στον κάθε Ενωσίτη για να συμμετάσχει στην πραγματοποίηση του ονείρου. Και ποιος δεν θέλει με 10 μόλις ευρώ να γίνει κάτοχος μίας μετοχής που θα μπει σε κορνίζα για να θυμίζει πως έστω μια πέτρα ή ένας διακόπτης σε μια αίθουσα του ομορφότερου γηπέδου στην Ελλάδα είναι από αυτόν. Τον ανώνυμο ήρωα Ενωσίτη που έτσι γίνεται και γραπτώς μέλος της ιστορίας της ομάδας. Δίνει κι άλλο ένα κίνητρο η χθεσινή παρουσίαση έτσι για να κάνουμε λίγη πλάκα. Σε έναν ιδιοκτήτη ομάδας που νόμιζε πως έγινε ο βασιλιάς. Το κίνητρο να ψάξει... αγοραστή όσο είναι καιρός. Καλή επιτυχία ευχόμαστε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002