Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Φεβρουαρίου 25, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Εφτασε η μεγάλη μέρα για τους χιλιάδες φίλους της Μάνστεστερ στην Ελλάδα, τα εκατομμύρια επίσης φίλων των σπορ που θεωρούν κάθε ήττα του Ολυμπιακού νίκη του πολιτισμού και βέβαια για τους οπαδούς της ομάδας του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μάντσεστερ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ενα παιχνίδι για το οποίο διαβάζουμε και ακούμε μήνες και βέβαια έχουμε διαβάσει και ακούσει και απίστευτα πράγματα που δεν απείχαν πολύ από το να παρουσιαστεί ως φαβορί για την πρόκριση η ομάδα του Πειραιά απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Αγγλίας τη τελευταία εικοσαετία και τρεις φορές κάτοχο του κυπέλλου Πρωταθλητριών. Μάλιστα ένας από όλους, αυτός που έγραψε τον Ρούνεϊ βελτιωμένο... Σαλπιγγίδη, έκανε την χάρη να θεωρήσει ελαφρύ φαβορί την Μάντσεστερ επειδή πουλήθηκε ο... Μήτρογλου, αλλιώς θα ήταν 50-50 οι πιθανότητες. Και είναι κι άλλα, πάρα πολλά, που θα χρειάζονταν χιλιάδες λέξεις για να αναφερθούν. Αλλά πάμε παρακάτω.
@ Ηρθε η ώρα λοιπόν να δούμε στο γήπεδο τι θα γίνει όμως αυτό που ισχύει πραγματικά και δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει είναι πως η Μάντσεστερ είναι πάρα πολύ καλύτερη ομάδα ΣΕ ΟΛΑ από τον Ολυμπιακό παρότι παρουσιάζεται πεσμένη φέτος, απόλυτα φυσιολογικά μετά την κοσμοϊστορική αλλαγή τεχνικής ηγεσίας με την συνταξιοδότηση του Φέργκι. Από εκεί και πέρα ποδόσφαιρο είναι και όλα μπορούν να συμβούν. Ολα; Μα φυσικά, γιατί δεν μιλάμε για Ελληνικό πρωτάθλημα ή Ελληνικό κύπελλο που ακόμη και στον τελικό του η διαιτησία διομόρφωσε το αποτέλεσμα.
@ Στο Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί ακόμη και η Μάντσεστερ να χάσει από τον Ολυμπιακό, ακόμη κι αν είναι καλύτερη με μια στραβοκλωτσιά στο 90. Γιατί το παιχνίδι θα παιχτεί στα ίσα κι αν ο διαιτητής κάνει λάθος θα είναι ανθρώπινο. Αλλά ακόμη κι αν αδικηθεί, λέμε, ο Ολυμπιακός κανείς δεν θα πει πως είναι λογικό να ευνοηθεί η ομάδα που... επενδύει 40.000.000 ευρώ για να αγοράσει έναν παίκτη που μάλιστα δεν παίζει σήμερα την ώρα που ο Ολυμπιακός πουλάει τον σέντερ φορ του και παίρνει στην θέση του δανεικούς και Παραγουανούς από το... Κατάρ. Κανείς δεν θα πει πως όσο κοστίζει ο Φαν Πέρσι κάνει όλος ο Ολυμπιακός οπότε ρίξτε λεφτά, φτιάξτε ομάδα και μετά... μιλάτε. Κανείς δεν θα πει πως μια ομάδα με εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον πλανήτη και εμπορική αξία χιλιαπλάσια είναι καλό για το... ποδόσφαιρο να ευνοείται επειδή ο αντίπαλος Ολυμπιακός είναι απλά μια μικρομεσαία ομάδα με οπαδούς σε πολύ τοπικό επίπεδο,  χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη Μάντσεστερ. Θα γίνει ένας αγώνας κανονικός και ο καλύτερος ΣΗΜΕΡΑ θα νικήσει.
@ Εδώ δεν απαγορεύεται να χάσει ή να φέρει ισοπαλία το φαβορί. Ποτέ σε μια κανονική διοργάνωση, σε μια κανονική χώρα δεν θα έδινε το ΑΕΚ - Α.Ο.Περιστερίου, που έληξε 8-1, 1.12 στον στοίχημα και το Ολυμπιακός - Πλατανιάς 1.07 με τις αντίστοιχες δυναμικότητες των ομάδων.  Για αυτό και σήμερα το Καραϊσκάκη θα είναι γεμάτο χωρίς 1000 δωρεάν εισιτήρια από την εφημερίδα Παραπολιτικά, που πολλοί λένε πως ανήκει στον Μαρινάκη αλλά το έχει διαψεύσει σε έντονους τόνους ο εκδότης της εφημερίδας κύριος Κουρτάκης. Για αυτό θα έχει τον κόσμο που έχουν 4-5 μαζί παιχνίδια πρωταθλήματος του Ολυμπιακού. Οχι μόνο επειδή η Μάντσεστερ είναι κράχτης αλλά και γιατί οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ξέρουν πως θα δουν ένα κανονικό παιχνίδι, πράγμα σπάνιο για αυτούς. Με έναν διαιτητή που θα σφυρίξει ότι δει και με δύο αντιπάλους που κανείς δεν θα φοβάται να... νικήσει ή να φέρει ισοπαλία με τον φόβο μην το πληρώσει ακριβά στο μέλλον.
@ Ολοι λοιπόν περιμένουμε να δούμε έναν ωραίο αγώνα. Προσωπικά θέλω να νικήσει με πάνω από 3-0 η Μάντσεστερ ή εναλλακτικά με 1-0 αλλά με γκολ στις καθυστερήσεις. Αλλοι θα έχουν άλλα γούστα. Ολοι όμως θα κάτσουμε να δούμε ποδόσφαιρο. Κανείς δεν ασχολείται με τίποτε άλλο. Κανείς;;; Οχι βέβαια. Χθες μια εφημερίδα του Ολυμπιακού είχε στην πρώτη σελίδα της παραμονή του αγώνα της χρονιάς για την ομάδα που υποστηρίζει αφιέρωμα στη... Θύελλα Ραφήνας και στο ότι το παιδί που έβαλε το γκολ το Σάββατο είναι... Πειραιώτης.  Ετσι παιδιά. Η... αδιαφορία σας μας σκοτώνει. Εμείς παίζουμε το Σάββατο με τον Αγιο Νικόλαο κι εσείς σήμερα με τον Φαν Πέρσι. Αλλά ο πόνος πόνος. Αντε και καλή διασκέδαση το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002