Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 07, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Τελικά δεν πήγαν χαμένα τα τρία τέταρτα του χθεσινού. Η λογική πρυτάνευσε έστω και αργά αφού μέχρι τις 6-7 το απόγευμα η ΕΠΟ σήκωνε τα χέρια ψηλά. Τώρα αν έπεσε και κανένα μπινελίκι για να πρυτανεύσει η λογική δεν τρέχει και τίποτα. Το πολύ πολύ να διαβάσουμε κανένα νέο χιουμοριστικό σχόλιο του βλάκα για καταγγελίες και άλλες τέτοιες αηδίες. Σημασία έχει πως έγινε το σωστό. Το αγαπημένο μου γηπεδάκι της Ραφήνας θα μείνει άδειο και βουβό την Κυριακή και έτσι δεν θα τρέμει η ψυχή μας για να τελειώσει ομάλά το παιχνίδι. Γιατί πραγματικά ήταν επικίνδυνα τα πράγματα, δεν είναι πλάκα. Μπορεί η πόλη να είναι ΑΕΚ και να μην είχαμε φαινόμενα Αιγάλεω αλλά αυτό το γήπεδο πραγματικά δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει τέτοιο αγώνα. Κρίμα για την Θύελλα που ήθελε να παίξει στο σπίτι της τον πιο ιστορικό αγώνα της ιστορίας της αλλά η ασφάλεια είναι πάνω από όλα. Αυτό πρέπει να είναι το κριτήριο. Ολα τα άλλα έπονται.
@ Πάμε παρακάτω. Ας μιλήσουμε λίγο για ποδόσφαιρο γιατί έχει περάσει σε πολύ δεύτερη μοίρα. Ο ΟΣΦΠ ανακοίνωσε την ώρα του αγώνα την απόκτηση του Ρομπέρτο και έτσι μέσα από το βίντεο που μοίρασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός μπόρεσαν να δουν όλοι το πόσο απελπιστικά άδειο ήταν το γήπεδο. Παρεμπιπτόντως το Καραϊσκάκη είναι φαινόμενο. Το μόναδικό γήπεδο που το μάτι σε ξεγελάει... ανάποδα. Ενώ σε όλα τα γήπεδα ανακοινώνονται λιγότερα εισιτήρια από τον κόσμο που υπολογίζεις με το μάτι, πράγμα φυσιολογικό για πολλούς λόγους, στο Καραϊσκάκη πάντα ανακοινώνονται εισιτήρια που φαίνονται πολλά περισσότερα από τον κόσμο που υπολογίζεις ότι βλέπει τον αγώνα. Ποιος ξέρει μπορεί να φοράνε πολλοί κόκκινες ολόσωμες... φόρμες και να μην φαίνονται μέσα στην κοκκινίλα από τα καθίσματα. Μια άλλη εκδοχή είναι να μετράνε όλα τα διαρκείας κι ας έμειναν οι μισοί κάτοχοι σπίτι γιατί δεν θέλουν να το δουν ούτε τσάμπα το παιχνίδι. Τέλος πάντων. Κάτι μαγικό συμβαίναι πάντως.
@ Το θέμα βέβαια δεν ήταν το άδειο Καραϊσκάκη αλλά ο Ρομπέρτο. Τον έχω δει σε αρκετά ματς και νομίζω πως είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες που έχουν παίξει ποτέ στην Ελλάδα. Δεν ξέρω αν η αξία του είναι 6.000.000 ευρώ που έδωσε ο ΟΣΦΠ επιλέγοντας το χειρότερο τάιμινγκ για αυτόν αφού τα φράγκα που πήρε για τον Μήτρογλου ήταν γνωστά στους Ισπανούς που σε αυτές τις δουλειές είναι πολύ καλύτεροι από εμάς. Και στις αγορές και στις πωλήσεις. Αλλά ζορισμένος ήταν ο Μαρινάκης, έπεσε με τα μούτρα και τα έδωσε. Είναι πάντως ένας τερματοφύλακας που κάνει διαφορά. Ενας τερματοφύλακας σαν κι αυτούς που όλες οι μεγάλες ομάδες χρειάζονται για να ξεκινάνε από αυτόν. Εναν τέτοιου επιπέδου τερματοφύλακα θα θέλει και η ΑΕΚ για την σαιζόν 2015-2016 πρώτα ο Θεός. Για του χρόνου η επιλογή είναι άλλη. Η επένδυση σε ένα παιδί με πολύ ταλέντο κι ένα κορμί που υπόσχεται πολλά για αυτή την θέση. Ο Ανέστης είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Η επόμενη χρονιά θα είναι η πιο κρίσιμη της καριέρας του και πολύ κρίσιμη και για την ΑΕΚ αφού αν της βγει θα έχει κάνει πραγματικό τζακ ποτ. Αν δεν της βγει θα πρέπει να ψάξει για τον δικό της Ρομπέρτο που στην Ελλάδα πάντως δεν υπάρχει. Και μια και μιλήσαμε για τερματοφύλακες. Φέτος είναι μια ειδική χρονιά. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ είναι πάντα κρύος. Κι όταν λέμε κρύος εννοούμε πολύ κρύος όχι όπως ένας τερματοφύλακας μεγάλης ομάδας στην Α ΕΘνική. Εδώ σε πολλά ματς ο αντίπαλος της ΑΕΚ δεν έκανε ευκαιρία. Θεωρώ πως δεν κρίθηκαν ο Καραγκιολίδης και, κυρίως, ο Βούρας. Γράφω για τον δεύτερο επειδή πρόσφατα ψηφίστηκε ο καλύτερος τερματοφύλακας της Β Εθνικής από τους ποδοσφαιριστές και μάλιστα έπαιζε σε ομάδα που δεν ανέβηκε, στη Νίκη Βόλου. Δεν είναι και κάτι τρομερό η διάκριση αλλά στην Β Εθνική παίζουμε του χρόνου. Καλος θα ήταν για μπακ απ. Εγώ θα κράταγα και τους δύο και μαζί με τον Ανέστη νομίζω πως είναι μια καλή τριάδα. Και τέταρτος ο μικρός που θα παίζει του χρόνου και με την ομάδα Νέων που θα φτιαχτεί πάλι. Αυτά. Καλή μέρα να έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002