Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Η κατάντια του ΠΑΟΚ ήταν το πιο δυνατό σημείο του προχθεσινού αγώνα ΠΑΟ - ΠΑΟΚ σίγουρα αλλά αυτό που έκανε σε μένα εντύπωση, όπως κάνει και από την αρχη του χρόνου, είναι το πως καταφέρνει ο Παναθηναϊκός να κρατιέται σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο σε συνθήκες σχεδόν παρόμοιες με αυτές που ειχε πέρυσι η ΑΕΚ.

@ Πιστεύω πως αυτές οι εποχες για την ΑΕΚ έχουν περάσει και δεν θα ξαναρθούν τουλάχιστον για πολλά χρόνια, και όσον αφορα την κατάληξη της περυσινής χρονιάς ΠΟΤΕ, όμως καλό ειναι να μην ξεχνάμε και όσο κι αν πέρασε καιρός να αναλύουμε τις καταστάσεις.

@ Τρεις είναι οι μεγάλες διαφορές της περυσινής ΑΕΚ με τον φετινό ΠΑΟ. Η πρώτη είναι τα δυο μέτρα και δυο σταθμά στην αδειοδοτηση. Ο ΠΑΟ δεν αδειοδοτήθηκε για τα Ευρωπαϊκά κύπελλα αλλά πηρε άδεια για την Ελλάδα και έκανε κανονικά χωρίς περιορισμούς μεταγραφές. Η ΑΕΚ δεν αδειοτήθηκε για την Ευρώπη, το ίδιο ίσχυσε για την Ελλάδα και έτσι έκανε μεταγραφές με τους γνωστούς περιορισμούς.

@ Η δεύτερη είναι μεγάλη διαφορά είναι στις μεταγραφικές επιλογές που έκαναν πέρυσι το καλοκαίρι Μαύρος, Τσιάρτας και Βλάχος για την ΑΕΚ και αυτές που έκαναν φέτος Αλαφούζος, Νταμπίζας και Αναστασιου στον ΠΑΟ.

@ Η τρίτη είναι στο ότι και οι δυο ομάδες αναγκάστηκαν να χρησιμοποιησουν παίκτες από τις ακαδημίες τους και εκεί φάνηκε η δουλειά του ΠΑΟ και το μέγα φιάσκο της ΑΕΚ. Αυτοί οι τρεις λόγοι σε σχέση με τον ΠΑΟ φέτος οδήγησαν την ΑΕΚ στην περυσινή καταστροφή.

@ Ο πρώτος λόγος είναι θέμα ΕΠΟ αλλά δεν αποτελεί και τόσο μεγάλη δικαιολογία αν σκεφτούμε πως ο ΠΑΣ ειχε πέρυσι ακριβώς τους ίδιους περιορισμούς και έφτιαξε μια θαυμάσια ομάδα που τερμάτισε πέμπτη στο πρωτάθλημα.

@ Ο δευτερος είναι ένας συνδυασμός άγνοιας, κυρίως όσον αφορα τον Μαυρο, και παρομοιώδους ανικανότητας μαζι με κάποια αλλα πράγματα που δεν έμειναν κρυφά από τον... ήλιο. Σε συνδυασμό και με τις σχεσεις που είχαν μεταξύ τους οι σχεδιαστές της περυσινής ΑΕΚ  εξηγείται το πως έγιναν τόσο τραγικές επιλογές. Το οτι απορριφθηκε ο Μπακάκης του Παναιτωλικού μετά από δοκιμή και αποκτήθηκε για την ίδια θέση ο Αρκούδας και μάλιστα με μεταγραφή, που αν θυμάμαι καλά την είχε πληρώσει ο Σταυροπουλος, είναι ένα παραδειγμα και φυσικά όχι το μοναδικό.Το ότι ο Τσαρτας έφερε τον Κορδερο και ο Βλάχος τον Κουτρουμπή, που δεν ήταν και κάτι φοβερό αλλά βγήκε, μάλλον ενισχυει την πεποίθηση πως τα έκαναν χειροτερα και απο οτι... μπορούσαν.

@ Εκει όμως που θέλω να σταθώ περισσότερο ειναι στον τριτο λόγο, στην τρίτη μεγάλη διαφορά. Δεν βλεπω ακόμη στα παιδιά του ΠΑΟ ούτε τον νέο Καραγκούνη, ούτε τον νέο Μπασινά, ούτε τον νέο Κυργιάκο. Γκούμα βλέπω να πω την αλήθεια. Εννοώ πως τα παιδιά που μπήκαν αναγκαστικά στην ομάδα δεν είναι επιπέδου κανονικού Παναθηναϊκού... Ομως σίγουρα έχουν όλοι μια αξιοπρέπεια. Οταν η ΑΕΚ βρέθηκε στην ίδια θέση απλά απέδειξε πως τόσα χρόνια χάθηκαν λεφτά και εργατοώρες στις ακαδημίες χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Και είχες και κάποιους που φύγανε το καλοκαίρι που είχαν και παράπονο. Αυτό πρέπει να γίνει οδηγός στο μέλλον.

@ Η ΑΕΚ δεν θα χρειαστεί ξανά τόσο μαζικά παιδιά από τα τμήματα υποδομών της. Ομως πρέπει να υπάρξει αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα είναι ένα. Η παρουσία κανονικών ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της προερχόμενοι από τις ακαδημίες της. Οχι κάποτε. Σύντομα. Στην Αγιά Σοφιά πρέπει να πατήσει από την πρώτη μέρα ένα έστω δημιούργημα των ακαδημιών της νέας εποχής. Σίγουρα θα πατήσει ο Ζόριτς αφού η ΑΕΚ αποφάσισε να επενδύσει πάνω του. Καλή επιτυχία να έχει. Καλώς ήρθε ο όγδοος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002