Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 21, 2014

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Το θαύμα της Αγιά Σοφιάς" είναι ο βασικός τίτλος της εφημερίδας που τονίζει πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης το είπε και το έκανε, κάνοντας μέχρι στιγμής ότι είχε πει όταν ανέλαβε την ΑΕΚ. Επίσης η αφημερίδα αναφέρει πως ο Μελισσανίδης  θα έχει σήμερα ραντεβού με τους στενούς του συνεργάτες για το γήπεδο, ώστε να τους ενημερώσει για τις επόμενες κινήσεις, αλλά και για τις τελικές άδειες που επιθυμεί να βγουν μέσα στο Μάρτιο.
Ακόμα στην «Ώρα των Σπορ» προβάλονται ιδιαίτερα οι δηλώσεις του υπουργού Γιάννη Μανιάτη, όπου ο υπουργός δεσμεύεται πως: "Το έργο θα γίνει με σεβασμό στις αρχές προστασίας του φυσικού και οικιστικού περιβάλλοντος και θα βοηθήσει στην αναγέννηση και στην ανάπτυξη της περιοχής».
Ακόμα υπάρχουν προαναγγελίες για τα δύο παιχνίδια που δίνει σήμερα η ΑΕΚ, με την ομάδα του βόλεϊ γυναικών να αντιμετωπίζει την ουραγό Σταυρούπολη και τους μάγκες του χάντμπολ να θέλουν μόνο νίκη με τον  Διομήδη Άργους για να κλειδώσουν την κορυφή.
Sportday
Πιο κοντά το όνειρο είναι ο τίτλος της  εφημερίδας που αναφέρει πως το ΥΠΕΚΑ, «φουλάρει» για το γήπεδο της ΑΕΚ και οι οπαδοί της την βλέπουν να χτίζεται ξανά από την αρχή με σωστές βάσεις. Αναλυτικά το ρεπορτάζ:Ένα από τα σημαντικότερα βήματα για την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς» στην Νέα Φιλαδέλφεια έγινε χθες με την ανακοίνωση του ΥΠΕΚΑ που ενημερώνει πως τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση η νομοθετική ρύθμιση για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Χθες το βράδυ επέστρεψε στην Ελλάδα ο Δημήτρης Μελλισανίδης, ο οποίος απουσίαζε αρκετό καιρό στο εξωτερικό και από σήμερα θα έχει αλλεπάλληλες συναντήσεις με επιτελικά μέλη της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ», ώστε να ενημερωθεί και να συζητήσει τα δεδομένα που δημιουργούνται με την παραπάνω εξέλιξη. Από σήμερα κιόλας ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» θα μιλήσει με τους Νίκο Στράτο, Θανάση Κυρατσού και Δημήτρη Ανδριόπουλο (άμεσοι συνεργάτες του στο θέμα του γηπέδου), στους οποίους θα δώσει τις απαραίτητες κατευθύνσεις για να μην υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση για την επιστροφή της ομάδας στην ιστορική της έδρα. Πλέον στην ΑΕΚ αναμένουν το «πράσινο φως» για τον φάκελο που έχουν καταθέσει στη ΓΓΑ, ο οποίος προαπαιτείται για την εξασφάλιση της οικοδομικής άδειας από το ΥΠΕΚΑ. Η «Ένωση», παράλληλα, θα καταθέσει στο αρμόδιο Υπουργείο και έναν συμπληρωματικό φάκελο, στον οποίο θα υπάρχουν και κάποιες ολοκληρωμένες μελέτες και κάποια έγγραφα, όπως εκείνα για τις δασικές υπηρεσίες και την εφορία αρχαιοτήτων.
Livesport
"Τρέχει!" είναι ο τίτλος της εφημερίδας που τονίζει πως βγήκε σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου για το γήπεδο της ΑΕΚ με deadline 7 ημερών. Σύμφωνα με την Livesport, ακολουθεί το ψήφισμα από την Βουλή και μετά ο δρόμος θα είναι ανοικτός για να ξεκινήσουν τα έργα. Επίσης η εφημερίδα αναφέρει τις 4 βασικές αρχές της Νομοθετικής ρύθμισης.
GOAL
Φυσικά το θέμα του γηπέδου κυριαρχεί και σε αυτή την εφημερίδα. Αναλυτικά αναφέρεται πως:Ακόμα ένα βήμα έγινε χθες για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ με τον ΥΠΕΚΑ να βάζει σε δημόσια διαβούλευση τη δημιουργία του νέου «σπιτιού» της Ενωσης στη Νέα Φιλαδέλεια.
Συγκεκριμένα, το υπουργείο περιβάλλοντος, ενέργειας και κλιματικής αλλαγής έθεσε σε διαβούλευση στην ιστοσελίδα της τη νομοθετική ρύθμιση που αφορά στο σχεδιασμό και την πολεοδομική οργάνωση της περιοχής της Νέας Φιλαδέλφειας Αττικής, στο χώρο όπου βρισκόταν το γήπεδο ποδοσφαίρου του ιστορικού ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου της ΑΕΚ.
Και η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.
Με την προτεινόμενη ρύθμιση ορίζεται το κανονιστικό πλαίσιο εντός του οποίου μπορούν να πραγματοποιηθούν και λειτουργήσουν στο μέλλον σύγχρονες αθλητικές, κοινωνικές και πολιτιστικές εγκαταστάσεις και εξυπηρετήσεις, οι οποίες θα συγκροτούν το Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού, με κύριο φορέα την ΑΕΚ.
Βασικές αρχές του σχεδίου της νομοθετικής ρύθμισης είναι:
α) η πλήρης εναρμόνιση των προτεινόμενων διατάξεων με τις υπερκείμενες χωροταξικές και πολεοδομικές κατευθύνσεις (Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας, Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο).
β) η πολεοδομική οργάνωση της περιοχής, ώστε η φύση και το μέγεθος του μελλοντικού έργου, όπως αυτά προσδιοριστούν με περιβαλλοντικά και πολεοδομικά κριτήρια σε μεταγενέστερο στάδιο της διοικητικής διαδικασίας, να στοιχίζονται με τις αρχές προστασίας του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά και ευρύτερα της Αθήνας.
γ) ο σεβασμός και η τήρηση των αρχών του πολεοδομικού κεκτημένου και του περιβαλλοντικού ισοζυγίου της περιοχής, η οποία επιτυγχάνεται μέσα από ένα σύνθετο πλέγμα πολεοδομικών επιλογών και περιβαλλοντικών δεσμεύσεων και κατευθύνσεων.
δ) η εντατικοποίηση της περιβαλλοντικής προστασίας του παρακείμενου άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.
Ο Υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης, σχετικά με το θέμα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Δίνουμε σε δημόσια διαβούλευση τη νομοθετική ρύθμιση που αφορά στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, ώστε να προσδιορίσουμε το πλαίσιο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί το έργο και θα τεκμηριώνει με πολεοδομικά και περιβαλλοντικά κριτήρια τις ανάγκες και επιλογές πολεοδομικής οργάνωσης της περιοχής που θα κατασκευαστεί. Η παρέμβαση αυτή θα είναι μια συνολική ανάπλαση του χώρου, όχι μόνο κατασκευή ενός γηπέδου, που αφορά τη Νέα Φιλαδέλφεια και τους όμορους δήμους, με στόχο να βοηθήσει στην αναγέννηση και στην ανάπτυξη και της ευρύτερης περιοχής. Το έργο θα γίνει με σεβασμό στις αρχές προστασίας του φυσικού και οικιστικού περιβάλλοντος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002