Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Φεβρουαρίου 23, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

Αυτό που θα μας μείνει τελικά από το σημερινό είναι πως σε καμιά δεκαριά χρόνια, μπορεί και είκοσι και τριάντα, να είμαστε καλά, θα πάμε στην Ραφήνα, σε κανένα από τα ωραία ταβερνάκια.
Κι εκεί στον τοίχο θα υπάρχει μια παλιά φωτογραφία που θα αρχίζει να κιτρινίζει με ποδοσφαιριστές ντυμένους στα άσπρα να πανηγυρίζουν. Και στην γωνία σε ένα τραπεζάκι θα είναι ένας κύριος με γκρίζα μαλλιά που θα μετράει λίγα χρόνια για την σύνταξη και θα ξαναλέει την ίδια ιστορία.
Για το κόρνερ στο τελευταίο λεπτό, το τσαφ, το σουτ και την μαγική στιγμή που η μπάλα πήγε στα δίχτυα. Και έτσι νικήσαμε την… ΑΕΚ, θα κλείνει η ιστορία…
Η Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας που το σέντερ μπακ της θα πάει αύριο πρωί πρωί στον εμπορευματικό του αεροδρομίου για να κουβαλάει πράγματα όλη μέρα, το ξέρω σίγουρα γιατί μίλησε με φίλο μου πάνω στην δουλειά την προηγούμενη εβδομάδα, έγραψε ιστορία που δεν θα μπορούσε να προβλέψει ούτε ο… Νοστράδαμος. Νίκησε την ΑΕΚ καθαρά και δίκαια. Χωρίς να κοιμηθεί ο Θεός, χωρίς να έχει η ΑΕΚ πέντε δοκάρια, ούτε καν με επόπτες σαν αυτούς με τον ΑΟ Περιστερίου που μας φάγανε δυο γκολ και δεν θα ξαναπιάσουν ποτέ σημαία.
Ποτέ δεν θα ξεχάσουν αυτά τα παιδιά τι πέτυχαν σήμερα. Με την μαγκιά, τον τσαμπουκά και την άγνοια κινδύνου του ερασιτέχνη. Τους βγάζω το καπέλο και τους χειροκρότησα με την καρδιά μου εκεί στο τέλος. Μπήκαν στο ποδόσφαιρο όπως όλοι μας μικροί, οι περισσότεροι δεν θα πάνε πέρα από την Θύελλα ή τέτοιου επιπέδου ομάδες όμως σήμερα έδειξαν στις καλομαθημένες πριμαντόνες της ΑΕΚ πως το ποδόσφαιρο δεν σταματάει σε μια, δύο, τρεις ή… 1013 καλές εμφανίσεις. Το ποδόσφαιρο κάθε Κυριακή απαιτεί. Κάθε Κυριακή είναι εξέταση. Και οι προηγούμενες αποδόσεις δεν εξασφαλίζουν τις… μελλοντικές. Να είναι πάντα καλά τα παιδιά να θυμούνται τι πέτυχαν σήμερα.
Καλό όμως θα είναι να θυμούνται και πολλοί από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές της σημερινής μέρας, παίκτες και όχι μόνο, το καλοκαίρι που θα αποχαιρετήσουν την ΑΕΚ και το όνειρο πως το έχασαν ΣΗΜΕΡΑ. Αυτή η ήττα, αυτή η θλιβερή εμφάνιση που γινόταν χειρότερη όσο πέρναγε η ώρα κόντρα στην λογική που λέει πως όσο περνάει η ώρα οι ερασιτέχνες κουράζονται και οι επαγγελματίες κυριαρχούν, αυτή η απίστευτη απάθεια λές και η ισοπαλία βόλευε επειδή ήταν εκτός… έδρας και η διαφορά θα έμενε στους 11 βαθμούς…
Όλα αυτά θα στοιχίσουν σε κάποιους όσο ίσως δεν μπορούσαν να φανταστούν. Γιατί όπως έχουμε ξαναπεί η ΑΕΚ θα γίνει ξανά η πιο δυνατή ομάδα στην Ελλάδα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ακόμη κι αν ο μόνος που θα φτάσει να το ζήσει ενεργά αυτό, από τους εκφραστές της σε όλα τα επίπεδα, είναι σε δύο χρόνια ο Μελισσανίδης αυτό το δεδομένο δεν αλλάζει.
Όσο για τους φίλους Ολυμπιακούς που χάρηκαν πολύ και έγραψαν το ευφυές πως με έναν εμπορικό διευθυντή που τους πήρε η ΑΕΚ δεν φτιάχνει ομάδα και χάνει από την Θύελλα θα συμφωνήσω. Ο εμπορικός διευθυντής ακόμη κι αν είναι ο καλύτερος δεν φτιάχνει ομάδα. Για αυτό ακριβώς θα ακολουθήσουν και παίκτες . Όχι μόνο ένας... Και πρώην και νυν. Πάντα με στόχο το καλύτερο. Αυτά. Ένα τεράστιο μπράβο στα παιδιά της Βασίλισσας που αν είχαν απέναντι τους ΜΟΝΟ ερασιτεχνικές ομάδες δεν θα έχαναν ούτε σε… ημίχρονο.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002