Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Φεβρουαρίου 25, 2014

ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΕΛΛΑ..

Ο Δέλλας με τις εμφανίσεις της ΑΕΚ στα πέντε τελευταία παιχνίδια και ειδικά μετά το ματς με το Αιγάλεω, έκανε μία ομολογουμένως μεγάλη προσπάθεια για να ανατρέψει το εις βάρος του κλίμα και έδειχνε πως θα κατάφερνε. Διότι όπως στις ήττες έχει μερίδιο ευθύνης, έτσι και στις νίκες του αναλογεί ποσοστό ευσήμων, όπως τονίζεται και σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport.
Όμως η εικόνα που έδειξε η ΑΕΚ κόντρα στη Θύελλα Ραφήνας, ήταν ένα τεράστιο πισωγύρισμα. Και προκάλεσε έντονο προβληματισμό όπως σας ενημερώσαμε και χθες στα υψηλά κλιμάκια του «δικεφάλου». Οι βασικές αιτίες προβληματισμού για τον 38χρονο τεχνικό, ο οποίος είναι άπειρος και μαθαίνει –όπως ακριβώς μαθαίνουν και κάποιοι παίκτες- στην καμπούρα της ΑΕΚ είναι τρεις. Η διαχείριση του αγώνα, η διαχείριση των παικτών και η διαχείριση της ήττας.
Στο πρώτο κομμάτι ο βαθμός που παίρνει ο Δέλλας είναι χαμηλός. Από το πρώτο ημίχρονο φαινόταν πως η ομάδα δεν τραβάει, πως ο Μπρέσεβιτς ήταν απομονωμένος και εγκλωβισμένος, πως η ΑΕΚ δεν κινδυνεύει από την αντίπαλό της, η οποία δεν περνούσε τη σέντρα. Όμως άφησε να περάσει ο χρόνος δίχως να παρέμβει. Όταν αποφάσισε να το κάνει έκανε μία αλλαγή λιγότερη, μία λανθασμένη (έβγαλε τον Πεταυράκη, ενώ διατήρησε στο ματς τον κάκιστο Τσουκαλά) και δεν πήρε κανένα ρίσκο (ούτε καν το πιο απλό, μία αλλαγή της διάταξης). Επίσης επιστράτευσε (ξανά) τον Γεωργέα στα 37 του για να βγάλει το φίδι από την τρύπα.
Ένα μικρό ελαφρυντικό υπΦουρτούνες...άρχει διότι δεν είχε άλλο επιθετικό στον πάγκο (πλην των Γεωργέα και Ράμα που μπήκαν, δίπλα του υπήρχαν οι Παληαρούτας, Τσούπρος, Αργυρίου, Καραγκιολίδης και ο Τζανετόπουλος που είχε αντικαταστήσει τον άρρωστο Τσεβά), αλλά το ότι επέλεξε να έχει τρία δεξιά μπακ στην 18άδα και δύο στόπερ, εκτός 11άδας είναι δική του ευθύνη.
Σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των παικτών, επίσης παίρνει χαμηλό βαθμό. Όπως είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου «κάποιων τα μυαλά μπορεί να πήραν αέρα». Η ευθύνη η δική του ήταν να τους «προσγειώσει» μετά τις οκτάρες. Αν είδε δε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας έπαρση από κάποιους έπρεπε να τους κόψει τον... αέρα. Δεν το έκανε και ήρθε η «φάπα».
Σε ό,τι αφορά τη διαχείριση της ήττας, ακόμα υπάρχει χρόνος για να βαθμολογηθεί. Όμως το ότι τα φόρτωσε όλα στους παίκτες δεν είναι καλό σημάδι. Όπως και το ότι δεν υπήρξε ουσιαστική αντίδραση στα Σπάτα. Ενδεχομένως να θεωρεί πως οι ποδοσφαιριστές του είναι επαγγελματίες και πως θα κάνουν σωστά τη δουλειά τους το ερχόμενο Σάββατο. Ή να μη θέλει να δείξει πως «κόλλησε» σε ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Ωστόσο η φετινή χρονιά έχει δείξει πως αρκετοί (αν όχι οι περισσότεροι) «κιτρινόμαυροι», μόνο επαγγελματικά δε λειτουργούν και εύκολα παρασύρονται. Για αυτό και ο Δέλλας κινδυνεύει πλέον να χρεωθεί πως πέρασε στο ντούκου την ήττα...
- See more at: http://www.aekvoice.gr/football/item/46273-%CF%86%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B5%CF%82#sthash.MJtMswju.ChKqMh3s.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002