Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Φεβρουαρίου 25, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

Ώρα των Σπορ
Νέα εποχή τίτλων είναι ο βασικός τίτλος της εφημερίδας που κάνει λόγο για: Μήνυμα αναγέννησης, έστειλε από την Πάρο, ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ βρέθηκε στην Πάρο και μίλησε για την προσπάθεια να ξαναγίνει η ΑΕΚ μεγάλη, όπως παλιά.Ακόμα είπε πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης, βάζει τις βάσεις για μια μεγάλη ΑΕΚ, αλλά και πως γίνονται προσπάθειες για να ξαναγίνει η ομάδα μια μεγάλη οικογένεια. Επίσης στην εφημερίδα υπάρχει αναφορά για το κλίμα στην ομάδα, με τον Δέλλα να δείχνει την ενόχληση του για το αποτέλεσμα στο Μενίδι, αλλά να δίνει και τον τόνο για την επόμενη μέρα. Συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα ο  Γιώργος Τρόντζος, μιλώντας για την Βασίλισσα, για την ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργείτε στην Ζωφριά, αλλά και για την αναγκαιότητα να πάει η ΑΕΚ στο Γαλάτσι και να βγάλει δικά της παιδιά από τις ακαδημίες.

Goal News
Εχασε πόντους ο Δέλλας σύμφωνα με την Goal News που υποστηρίζει πως στην ΑΕΚ θα αποφασίσουν στα επόμενα παιχνίδια για την παραμονή του Δέλλα και για την επομένη σεζόν, αφού κλονίστηκε η σιγουριά μετά την ήττα από την Θύελλα. Αναλυτικά το ρεπορτάζ: Η πρώτη ανάγνωση είχε οργή και εκνευρισμό. Η ΑΕΚ έριξε ακόμα μια κηλίδα στην ιστορία της με την ήττα από τη Θύελλα Ραφήνας. Ωστόσο, η νέα αποτυχία, αυτό το πισωγύρισμα που έδωσε η Ενωση, είναι πολύ πιο σημαντικό για τις σκέψεις που αφορούν το μέλλον της ομάδας. Τόσο για τους παίκτες και το μέλλον τους όσο και για τον Τραϊανό Δέλλα και την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας γίνεται σαφές πως πλέον βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού. Είναι μια διαδικασία κρίσης που θα κρατήσει ως το φινάλε της σεζόν, ωσότου φανεί τι πρόσημο θα λάβει.
Στην περίπτωση του Δέλλα, ο Μελισσανίδης θέλησε να επενδύσει σε έναν προπονητή που θα προέρχεται από τα «σπλάχνα» της ομάδας, που θα έχει τις παραστάσεις και τη φιλοδοξία να φτάσει σε υψηλό επίπεδο. Στην ΑΕΚ έβλεπαν στον «κολοσσό» τον τεχνικό που θα μπορούσε να γίνει ο δικός της «Γκουαρντιόλα» και στήριξαν αυτή την προσπάθεια. Ωστόσο, γίνεται σαφές πως δεν πρόκειται να μείνουν δογματικοί σε αυτή την επιθυμία. Εάν τα δεδομένα είναι αρνητικά, δεν πρόκειται να επιμείνουν σε μια κατάσταση επειδή την πίστεψαν, απλώς.
Η πορεία του Δέλλα στον πάγκο της ΑΕΚ έχει ως τώρα μοιρασμένα θετικά και αρνητικά στοιχεία. Ουδείς μπορεί να παραγνωρίσει πως ανέλαβε να δημιουργήσει εκ του μηδενός μια ομάδα που θα έπρεπε να αγωνιστεί σε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Η ΑΕΚ εμφάνισε θετικά αποτελέσματα και ειδικά εντός του 2014 έδειχνε να βρίσκει ρυθμό. Ωστόσο, η αδυναμία στη διαχείριση αποτελεσμάτων, η μικρή αξιοποίηση νέων παικτών που θα έπρεπε να βγουν και οι πολλές απογοητεύσεις είναι στοιχεία αρνητικά που πρέπει να υπερκεράσει ο Δέλλας στο διάστημα που απομένει ως το φινάλε της σεζόν.
Livesport
Για «Πολικό κλίμα» στην ΑΕΚ κάνει λόγο η εφημερίδα που υποστηρίζει πως έχουν αρχίσει... φουρτούνες για τον Δέλλα μετά την ήττα σοκ από την Θύελλα.
Sportday
«Όπως παλιά» το επιθετικό μήνυμα του Μπάγεβιτς για την ΑΕΚ, είναι το χτύπημα της εφημερίδας που  αναφέρεται στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και στα όσα είπε κατά την επίσκεψη του στο Σ.Φ ΑΕΚ της Πάρου. Επίσης η εφημερίδα έχει θέμα για τα μείον του Δέλλα που κάνουν αμφίβολη την παραμονή του στην ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002