Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 27, 2014

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για τα επόμενα βήματα του γηπέδου γράφει η ΩΡΑ σήμερα στο κεντρικό της θέμα: "Ξεκινάει η εξέταση του φακέλου καταλληλότητας λειτουργίας γηπέδου. Τελειώνει αύριο η δημόσια διαβούλευση και πάμε για υπογραφές από το ΥΠΕΚΑ. Μονο η νομοθετική ρύθμιση και η έκδοση των αδειών έχουν σημασία για τον Μελισσανίδη και τους συνεργάτες του αυτή τη στιγμή", αναφέρει η ΩΡΑ.
SPORTDAY

Με τις όποιες αγωνιστικές σκέψεις του Δέλλα ασχολείται η εφημερίδα στο σημερινό της ρεπορτάζ, τονίζοντας ότι ο προπονητης σκέφτεται αλλαγές ενόψει της συνέχειας.
LIVE SPORT
Με τη σειρά της η LIVE SPORT τονίζει στο ρεπορτάζ της Ένωσης πως είναι "δεδομένο το ενδιαφέρον της SOCAR για την Αγιά Σοφιά".
GOAL
Με τη SOCAR και την εμπορική ονομασία του γηπέδου ασχολείται και το Goal, το οποίο γράφει αναλυτικά στο ρεπορτάζ του:
"Την ιδανική επιλογή στο ζήτημα της ονοματοδοσίας της ΑΕΚ αναζητά ο Δημήτρης Μελισσανίδης και στο πλαίσιο αυτό έχουν υπάρξει επαφές με τον οικονομικό κολοσσό της Socar από το Αζερμπαϊτζάν. Οπως ενημερωθήκατε χθες από το «Goal», υπήρξαν πληροφορίες για ενδιαφέρον των Αζέρων για την ονομασία της «Αγίας Σοφίας».
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, επαφή υπάρχει και αυτός που αναζητά την άκρη με την εταιρεία-κολοσσό είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Εχοντας ενημερωθεί για τη δυναμική που αναπτύσσουν στην Ελλάδα έπειτα από την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΔΕΣΦΑ, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ διερεύνησε την προοπτική συνεργασίας στο γήπεδο της ΑΕΚ στο γενικό πλαίσιο επενδύσεων που επιθυμούν να κάνουν οι Αζέροι στη χώρα.
Κατά τις ίδιες πηγές, ο Μελισσανίδης άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με την κυβέρνηση του Αζερμπαϊτζάν και είχε επαφές με τον πρωθυπουργό της χώρας. Αλλωστε, η Socar είναι η κρατική εταιρεία αερίου της χώρας, που ετοιμάζεται να εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη. Οι Αζέροι δεν έδειξαν αρνητικοί, αλλά παρέπεμψαν σε εξελίξεις έπειτα από την ίδρυση της θυγατρικής εταιρείας που θα κάνουν στην Ελλάδα.
Οι ενδοιασμοί αφορούν κυρίως το είδος της επένδυσης, δεδομένου πως μέχρι τώρα η Socar προτιμά να αναλαμβάνει χορηγίες σε ομοσπονδίες και να μη «χρωματίζεται» με κάποια ομάδα (αν και έχει υπό τον έλεγχό της τη Νέφτσι Μπακού). Ωστόσο, οριστικές αποφάσεις φαίνεται πως θα ληφθούν έπειτα από την οργάνωση της εταιρείας στην Ελλάδα και ειδικά εάν θεωρηθεί ως δεδομένο πως είναι μέσα στους στόχους της εταιρείας να κάνει επενδύσεις στην Ελλάδα και να τη μετατρέψει σε κέντρο για όλα τα Βαλκάνια.
Το «κλειδί» είναι η άδεια
Ο Μελισσανίδης βρίσκεται σε διαρκείς επαφές για την αναζήτηση συμπαικτών, αλλά ξέρει πως ο δρόμος για να ανοίξουν όλα και να πάρουν τον δρόμο τους είναι η απόκτηση της οικοδομικής άδειας. Από τη στιγμή που θα μπορεί να εκκινήσει τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια και πλέον δεν θα είναι ένα αόριστο πρότζεκτ, αλλά μια συγκεκριμένη εξέλιξη, τότε θα μπορεί να μιλήσει πιο συγκεκριμένα.
Βέβαια, για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο απαιτούνται τρία βήματα: η αυριανή ολοκλήρωση στη δημόσια διαβούλευση θα φέρει εξέλιξη στη νομοθετική ρύθμιση, καθώς έπειτα το ΥΠΕΚΑ θα μπορεί να το διαβιβάσει στους συναρμόδιους υπουργούς και να τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή. Παράλληλα, παρακολουθείται η πρόοδος στο αίτημα για την άδεια λειτουργίας του γηπέδου από τη ΓΓΑ, ενώ την επόμενη εβδομάδα τελικά αναμένεται η έγκριση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στο αίτημα της ΑΕΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας που έχει συσταθεί για την κατασκευή του γηπέδου. Αυτά τα βήματα θα φέρουν την ΑΕΚ αγκαλιά με την πολυπόθητη άδεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002