Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Θα συνεχίσω λίγο από εκεί που σταμάτησα χθες. Για τις ακαδημίες, τον μεγάλο καημό μου που πιστεύω πως πρέπει να είναι και το μεγάλο παράλληλο στοίχημα της ΑΕΚ για την επόμενη δεκαετία. Μην μπερδευτεί κανείς και νομίζει πως θέλω η ΑΕΚ να ανεβάζει κάθε χρόνο 10 παιδιά στην πρώτη ομάδα. Ιδίως τώρα αυτό δεν γίνεται. Κι 1-2 αλλά κανονικοί, έτοιμοι ποδοσφαιριστές τον χρόνο μια χαρά είναι. Σίγουρα οι μεγάλες ομάδες έχουν πρόβλημα στο να βάλουν νέα παιδιά στην εντεκάδα τους επειδή αν δεν είναι σε έκτακτη ανάγκη όπως η ΑΕΚ πέρυσι και ο ΠΑΟ φέτος όμως όταν ένας παίκτης αξίζει δεν θα χαθεί. Ο Φετφατσίδης πχ που άξιζε στον Ολυμπιακό δεν έπαιξε πολύ αλλά και στην Εθνική κλήθηκε και μεταγραφή σε καλή ομάδα ενός πολύ καλού πρωταθλήματος πήρε με καλά λεφτά και για τον ίδιο και για την ομάδα του. Με 1-2 τέτοιες πωλήσεις μια ομάδα κάνει απόσβεση μπάτζετ ετών των ακαδημιών της. Και βέβαια έχει επωφεληθεί κι από την παρουσία του παίκτη στη κανονική της ομάδα.
@ Αυτός είναι ο στόχος της ΑΕΚ. Το ότι όλα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο τα πάντα από το καλοκαίρι είναι δεδομένο. Το λένε όλοι αλλά το κυριότερο αποδηκνείεται από την παρουσία δύο ειδικών στην κεφαλή των ακαδημιών. Δύο ειδικοί στους οποίους επένδυσε ο Ακης Ζήκος που απέφυγε τα λάθη πολλών άλλων. Θα μπορούσε κι αυτός να το παίζει τεχνικός διευθυντής, να φέρει και πέντε φίλους του προπονητές και... ότι κάτσει. Η συνταγή της αποτυχίας. Δεν την εφάρμοσε. Εκανε το δικό του. Εφερε ανθρώπους που ξέρουν το αντικείμενο παραδεχόμενος πως ο ίδιος δεν το ξέρει. Εσπασε κάποια αυγά, δείχνει διαθετημένος να σπάσει και περισσότερα. Ξέρει κι αυτός πως έχει ότι χρειαστεί και ακόμη παραπάνω όπως θα δούμε όλοι το καλοκαίρι. Ξέρει ότι ο πήχης είναι ψηλά. Εκεί τον τοποθέτησε δημόσια ο Μπάγεβιτς λέγοντας πως σε δύο χρόνια πρέπει να έχουν ανεβεί παιδιά στην πρώτη ομάδα. Οι σημερινοί 18αρηδες θα είναι 20. Οι 16ρηδες 18. Στην ηλικία τους άλλα παιδιά πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη. Για να μην πούμε για τον Αγουέρο 15 χρονών έπαιξε στην πρώτη ομάδα της Ιντεπεντιέντε και στα 18 του πήρε μεταγραφή 24.000.000 ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Δεν λέω πως η ΑΕΚ θα βγάλει τον νέο Αγουέρο. Απλά τονίζω πως πρέπει επιτέλους αυτά που λέμε και ξαναλέμε πως στο εξωτερικό στα 18 τους θεωρούνται φτασμένοι παίκτες να γίνουν πράξη και στην Ελλάδα. Κι αφού δνε το έχει κάνει κανείς θα το κάνει πρώτη η ΑΕΚ. Γιατί έτσι πρέπει να σκέφτεται ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ.
@ Επίσης με αφορμή την απόκτηση του Ζόριτς που όπως όλοι παραδέχονται είναι ένα παιδί με σημαντικά προσόντα που δείχνουν μέλλον να σταθώ και σε κάτι άλλο. Η ΑΕΚ οφείλει από εδώ και πέρα  αυτά τα παιδιά αλλά και λίγο μεγαλύτερα να τα αξιοποιεί και να τα εξελίσει. Να τα εξελίσει κανονικά όπως γινόταν παλιά και ιδίως την χρυσή οκταετία του Μπάγεβιτς αλλά και με τον Σέρα Φερέρ κυρίως την πρώτη του χρονιά. Από εδώ και πέρα είναι ευθύνη της ΑΕΚ και ιδίως του τεχνικού επιτελείου που θα έχει το καλοκαίρι το ποια θα είναι η εξέλιξη ενός ταλέντου. Ταλέντου κανονικού σαν τον Ζόριτς και όχι απλά νεαρού ποδοσφαιριστή. Καλή μέρα να έχουμε. Είναι υπέροχα όταν μιλάς για μπάλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002