Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 24, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλή εβδομάδα να έχουμε. Σίγουρα μια... όχι κρίσιμη εβδομάδα. Πλέον έχουν πάψει οι κρίσιμες εβδομάδες και τα πράγματα πάνε βάσει προγράμματος. Οπως πρέπει να πάνε. Μόνο κάποια σοκ υπάρχουν σαν κι αυτό του Σαββάτου που δεν είναι μέσα στο πρόγραμμα, όποιος μιλάει φέτος για ήττες εντός προγράμματος μάλλον έχει μπερδευτεί, αλλά κι αυτά καλό κάνουν σε ότι αφορά την μεγάλη εικόνα. Να μείνουμε λίγο στο Σαββάτο. Οχι στο γελοίο γκολ που φάγαμε το οποίο δείχνει στην πραγματικότητα όλο το χάλι της νοοτροπίας που έχει αυτή η ομάδα. Είχα γράψει για αυτή μετά τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα και τον ταπεινωτικό αποκλεισμό αλλά νομίζω πως το δείγμα του Σαββάτου ήταν ακόμη χειρότερο. Γιατί προήλθε μετά από τρεις σερί νίκες με τα σκορ και την άνεση που περιμέναμε από την αρχή της σαιζόν και που δικαιολογούνται απόλυτα από την διαφορά μπάτζετ και ποιότητας της επαγγελματικής ΑΕΚ με τις ερασιτεχνικές ομάδες που αντιμετωπίζει. Είναι ακόμη χειρότερο λοιπόν μετά από τέτοιες νίκες που επιτέλους ήρθαν και δηλώσεις ακόμη και για... διψήφια σκορ στο μέλλον, όπως είπε ο Ρόβας που στο γκολ της Θύελλας πέταξε αετό από τους λίγους, αν έρχεται αυτή η θλιβερή εμφάνιση και... κυρίως η ήττα.
@ Δεν γράφω το χιλιοπαιγμένο πως «περισσότερο με πείραξε η εμφάνιση, παρά η ήττα» γιατί η ΑΕΚ δεν παίζει και δεν έπαιζε ποτέ αγώνες επιδείξεως. Παίζει αγώνες πρωταθλήματος και πάει πάντα για την νίκη. Κι επειδή έχουμε μπει και θα είμαστε για πολλά χρόνια, πρώτα ο Θεός, σε φάση πολύ σκληρού πρωταθλητισμού με πειράζουν και θα με πειράζουν πρώτα οι απώλειες βαθμών και μετά αν ήταν κακή η εμφάνιση. Κι αυτό δεν ισχύει στην Γ και του χρόνου στην Β αλλά ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια στην Α. Σίγουρα για όσο υπάρχει Μελισσανίδης στο τιμόνι της ομάδας. Σαφώς και μπορεί σε κάποιο παιχνίδι, δεν μιλάω για Γ Εθνική όπου όποιος ψάξει για την παραμικρή δικαιολογία είναι απλά γελοίος, στο μέλλον να παίξει η ομάδα πολύ καλά και να μην μπαίνει η μπάλα μέσα. Θα δίνει όμως μια βεβαιότητα πως τα πράγματα στο μέλλον θα είναι σίγουρα καλύτερα. Οπως κάποτε που μετά από δύο αγωνιστικές είχαμε έναν πόντο και ο Ολυμπιακός έξι αλλά ουδείς ανησύχησε και το πρωτάθλημα τον Μάιο ήρθε εκεί που πρέπει. Με ενδιαφέρει όμως πάρα πολύ το αντίθετο. Η ΑΕΚ δηλαδή να είναι μια ομάδα που και στην χειρότερη της μέρα να έχει τον μηχανισμό ώστε να παίρνει τα παιχνίδια. Γιατί εκεί φαίνεται και η ομάδα και η δουλειά που έχει γίνει.
@ Θα φέρω το παράδειγμα του μπασκετ. Η Βασίλισσα είναι πλέον μια ανάσα από την επιστροφή της στην φυσική της θέση. Εχει δύο ήττες σε όλο το πρωτάθλημα. Δύο ήττες σε ντέρμπι εκτός έδρας από τις δύο ομάδες που ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση. Δύο ήττες από αυτές που αντέχονται γιατί η Α2 δεν έχει καμία σχέση με την Γ Εθνική του ποδοσφαίρου. Εκεί παίζουν επαγγελματίες εναντίον επαγγελματιών και η ΑΕΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα αλλά δεν είναι ούτε η πλουσιότερη, ούτε αυτή με το μεγαλύτερο μπάτζετ. Μην ξεφύγω όμως. Η ομάδα μπάσκετ λοιπόν είναι ομάδα πρωταθλητισμού. Γιατί έχει χάσει μόνο δύο παιχνίδια και δεν έχει κάνει καμία γκέλα. Ούτε μία. Είτε έχει παίξει άσχημα (Φιλλιπός), είτε μέτρια (ΟΦΗ), είτε καλά (Παγκράτι), είτε πολύ καλά, τα παιχνίδια που έπρεπε οπωσδήποτε να πάρει τα πήρε ΟΛΑ. Είτε με ένα πόντο, είτε με πολλούς. Και οι δύο ομάδες που την έχουν νικήσει είναι πίσω γιατί έχουν χάσει τέσσερα ματς που η ΑΕΚ τα πήρε. Αντε όχι τέσσερα να πούμε τρία γιατί έχουν κι ένα μεταξύ τους. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα εκτός από την όποια αξία έχει και την σωστή νοοτροπία αλλά και τους μηχανισμούς ώστε να πάρει το ματς και στην κακή της μέρα.
@ Η ομάδα του ποδοσφαίρου δεν είναι έτσι δυστυχώς. Στην κακή μέρα δεν έχει τον μηχανισμό της νίκης ακόμη και τώρα στην Γ Εθνική. Εστω με ένα στημένο, με ένα κόρνερ, με μια κομπίνα σε φάουλ. Με μια ατομική ενέργεια κάποιου, με μια... τρέλα. Εριξε οκτώ γκολ στον Μανδραϊκό π.χ που είναι τέταρτος και έχασε 1-0 από την Θύελλα που αν το παιχνίδι στο Μενίδι έληγε φυσιολογικά θα είχε σχεδόν πέσει ήδη αφού ήταν πριν τον αγώνα 12η στους 15. Αυτό φέτος η ΑΕΚ έπρεπε να το έχει εμπεδώσει. Οχι για να ανέβει  με 20 βαθμούς αντί για 10 διαφορά αλλά για να δείξει ότι έχει πάρει την σωστή πορεία. Δεν το έκανε. Δοκιμάστηκε και απέτυχε σε αυτό τέσσερις φορές. Δυστυχώς για... πολλούς είναι πολλές. Καλή μέρα να έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002