Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Φεβρουαρίου 22, 2014

ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ..

Έγινε κι αυτό! Η ΑΕΚ στο 90' μετά από τη μοναδική φάση της Θύελλας Ραφήνας γνώρισε ιστορική ήττα με 1-0 (με γκολ του Μητρόπουλου), την πρώτη της στη Γ' Εθνική και μάλιστα σε ένα αγωνιστικό... φεγγάρι που μετά τις δύο συνεχόμενες 8άρες, έδειχνε καλό για την ομάδα. Ήρθε όμως αυτή η μεγαλοπρεπέστατη σφαλιάρα να προσγειώσει άπαντες, καθώς η ΑΕΚ έδειξε σήμερα στο Μενίδι πρόβλημα να δημιουργήσει φάσεις, κακή επιθετική νοοτροπία, χαλαρότητα και όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να έρθει το σοκ της ήττας στο φινάλε...
Η ΑΕΚ, πάντως, μπήκε στο παιχνίδι όπως συνηθίζει στα τελευταία ματς: δυνατά προκειμένου να βάλει ένα γρήγορο γκολ. Δεν ήρθε όμως και όσο περνούσε η ώρα και το σκορ δεν άνοιγε, έβλεπε κανείς μία νευρικότητα στην τελική πάσα. Γενικά το πρώτο 45λεπτο πέρασε με την ΑΕΚ να δείχνει μία εικόνα όπως αυτή που μας συνήθιζε στα αρχικά ματς: να έχει τη μπάλα στην κατοχή της, αλλά να μην έχει το «καθαρό μυαλό» να τελειώσει σωστά της φάσεις. Η ομάδα προσπάθησε τόσο από τα πλάγια (Πλατέλλας δεξιά - Γροντής αριστερά), όσο και από τον άξονα (Ανάκογλου) να φτιάξει παιχνίδι και να απειλήσει. Έχασε ευκαιρίες, όμως η μεγαλύτερη ήταν εκείνη στο 30' όταν μετά από σέντρα φάουλ του Ρόβα, ο Σταθάκης έπιασε την κεφαλιά με τον τερματοφύλακα της Θύελλας (Κατσούλης) να πέφτει και να διώχνει εντυπωσιακά στη γωνιά του. Ήταν η μεγαλύτερη φάση της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος, αν και χάθηκαν ακόμα 2-3 καλές ευκαιρίες (με Ανάκογλου, Πλατέλλα, Μπρέσεβιτς) για να ανοιξουν οι κιτρινόμαυροι το σκορ. Από εκεί και πέρα νευρικότητα στο παιχνίδι της Ένωσης, που για να συμβεί αυτό έπαιξε ρόλο και το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων - αν και τούτο δεν αποτελεί δικαιολογία. Ο αποκομμένος Μπρέσεβιτς δεν πήρε όσες μπάλες έπρεπε, άλλη μία απόδειξη πως υπήρχε πρόβλημα στην τελική πάσα, παρά το γεγονός ότι και τα μπακ (Πεταυράκης - Τσουκαλάς) ανέβαιναν μπροστά και υπήρξαν στιγμές που η μπάλα γύριζε σωστά. Την κρίσιμη στιγμή όμως γινόταν το λάθος. Αμυντικά η ομάδα δεν είχε προβλήματα, με τον Ρόβα να στέκεται σωστά σε μία κόντρα επίθεση των γηπεδούχων και με σωτήριο τάκλιν να διώχνει τον όποιο κίνδυνο πήγε να δημιουργηθεί.
Πίεση, πίεση και από ουσία τίποτα
Στην επανάληψη και όσο περνούσε η ώρα αντί η εικόνα της ΑΕΚ να βελτιώνεται, το άγχος επηρέαζε αφάνταστα τους ποδοσφαιριστές. Ο Δέλλας γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο έκανε δύο κινήσεις από τον πάγκο του, περνώντας στο γήπεδο στο 52' τους Γεωργέα και Ράμα στις θέσεις των Πεταυράκη και Γροντή αντίστοιχα. Με τις αλλαγές αυτές ο Γεωργέας έπαιξε αρχικά ως αριστερό μπακ, με τον προπονητή να τον περνά στα δεξιά σχεδόν αμέσως και ο Ράμα ως αριστερό εξτρέμ. Μέχρι το 80' η εικόνα του ματς ήταν η εξής: η ΑΕΚ είχε την κατοχή, γυρνούσε τη μπάλα, όμως αδυνατούσε να πατήσει περιοχή και ως εκ τούτου αναγκαζόταν να απειλεί με μακρινά σουτ που ουσιαστικά δεν... τρόμαζαν τη Θύελλα Ραφήνας. Μία Θύελλα που είχε 11 παίκτες κάτω από τη σέντρα, αμύνονταν μαζικά με διπλή ζώνη, έκλειναν χώρους και κρατούσαν το μηδέν. Μετά το 80' η ΑΕΚ πίεσε ακόμα περισσότερο, χάνοντας μία τεράστια ευκαιρία με τον Μπρέσεβιτς στο 88', όμως το γυριστό σουτ που επιχείρησε έδιωξε εντυπωσιακά στη γωνιά του ο Κατσούλης.
Ήταν η τελευταία φάση για την ΑΕΚ ουσιαστικά μεγάλη. Το σοκ όμως δεν είχε έρθει ακόμα... Στο 90' η Θύελλα βγήκε για πρώτη φορά στην επανάληψη μπροστά, κέρδισε κόρνερ, η άμυνα «κοιμήθηκε» και ο Μητρόπουλος με κοντινό σουτ έκανε το 1-0 στην εκπνοή που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Μία ιστορική ήττα για την Ένωση, την πρώτη της στη Γ' Εθνική στο φινάλε του ματς.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κατσούλης, Ματζώρος, Καμπάσης, Σερέτης, Τασόπουλος, Ντούνης, Χαρακτίδης, Ανδράλας, Γεραγοτέλης, Κατσούγκρης, Ραμπαβίλας (69' Μητρόπουλος)
ΑΕΚ: Βούρας, Τσουκαλάς, Πεταυράκης (53' Γεωργέας), Ρόβας, Σταθάκης, Κορδέρο, Γροντής (53' Ράμα), Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Ανάκογλου, Πλατέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002