Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 28, 2014

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για το θέμα προπονητή γράφει η εφημερίδα τονίζοντας ξεκάθαρα πως: "Η ΑΕΚ λέει όχι στις αερολογίες και τα σενάρια. Καμιά κουβέντα, καμία επαφή και καμία πρόθεση αυτή τη στιγμή για να ανοίξει θέμα προπονητή στην ΑΕΚ. Από το πουθενά ξεκινάει και στο πουθενά καταλήγει όλη η συζήτηση που έχει ανοίξει τα τελευταία 24ώρα. Είναι άδικο για τον Δέλλα να κυκλοφορούν αβάσιμες φήμες για συγκεκριμένες αναζητήσεις της Ένωσης στην αγορά. Δεν μιλάμε για οποιονδήποτε, αλλά για μία τεράστια προσωπικότητα του διεθνούς ποδοσφαίρου, βαθιά συνδεδεμένη με την ΑΕΚ και σε πολύ δύσκολες στιγμές".
SPORTDAY
Για το θέμα του γηπέδου γράφει η SD, η οποία χαρακτηριστικά αναφέρει:
"Άρχισε χθες η εξέταση του φακέλου για τη λειτουργικότητα της «Αγιας-Σοφιάς» από τη ΓΓΑ και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η έγκρισή του. Στο μεταξύ, σήμερα ολοκληρώνεται η δημόσια διαβούλευση για τη νομοθετική ρύθμιση που αφορά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και μέσα στο Μάρτιο αναμένεται η ψήφισή της, που θα ανοίξει διάπλατα το δρόμο για την έκδοση των αδειών για τις οικοδομικές εργασίες.
Εξάλλου, μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να εγκρίνει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της «Δικέφαλος 1924», εταιρείας που έχει συσταθεί για το νέο γήπεδο. Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα έχει διάρκεια ως τα τέλη Ιουνίου και σε αυτή θα μπορούν να συμμετέχουν οι φίλοι της ΑΕΚ ενισχύοντας τον «κουμπαρά» της ομάδας για τη χρηματοδότηση του γηπέδου. Μάλιστα αναμένεται να υπάρξει νέα διαφημιστική καμπάνια για το συγκεκριμένο θέμα. Υπενθυμίζεται πως ένα ποσό περίπου 40-50 εκατ. ευρώ έχει ήδη συγκεντρωθεί, καθώς 10 εκατ. θα βάλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, άλλα τόσα επιφανείς φίλοι της ομάδας όπως ο Πέτρος Παππάς και ο Πόλυς Χατζηϊωάννου, ενώ υπάρχουν και τα 20 εκατ. της Περιφέρειας Αττικής. Στο σύνολο θα μπει και η συμφωνία για την εμπορική ονομασία του γηπέδου και εκτιμάται πως δεν θα χρειαστεί δάνειο για να καλυφθεί το κόστος κατασκευής του γηπέδου, που υπολογίζεται στα 65 εκατ. ευρώ".

LIVE SPORT
Η εφημερίδα σήμερα γράφει πως στην ΑΕΚ "έπεσε ως ιδέα στο τραπέζι το όνομα του Φερνάντο Σάντος, αλλά..." προφανώς δεν προχωράει.

GOAL
To Goal με τη σειρά του γράφει στο σημερινό ρεπορτάζ του:
"Μπορεί οι υπόλοιπες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ -αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση με τον Αγιο Νικόλαο- να αποτελούν εκκρεμότητες για να ολοκληρωθεί και τυπικά ο στόχος της ανόδου από τη Γ' Εθνική, αλλά επί της ουσίας θα αποτελεί και ένα πρόκριμα για τους παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα μελλοντικά. Πέραν κάποιων που θεωρούνται δεδομένοι για την Ενωση της νέας σεζόν (όπως οι Κορδέρο, Γεωργέας, Μπρέσεβιτς, Ανάκογλου και κάποιοι ακόμα), για τους υπόλοιπους τα ματς που απομένουν αποτελούν κρας τεστ για τη δυνατότητά τους να είναι μέλη της ομάδας και τα επόμενα (σαφώς πιο απαιτητικά) χρόνια.
Το πρώτο σημαντικό τεστ αφορά τον Τάσο Τσουμάγκα. Ο 23χρονος μπακ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριελήφθη στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Αγιο Νικόλαο. Κίνηση με σημασία, καθώς από εδώ και πέρα ξεκινά η περίοδος κρίσης. Για τον Τσουμάγκα το ζητούμενο είναι απλό. Εάν είναι υγιής και ξαναβρεί τον καλό εαυτό που εμφάνισε σε ματς της περυσινής σεζόν, θα συνθέσει το δίδυμο των αριστερών μπακ της ΑΕΚ την επόμενη χρονιά με τον Σταύρο Πεταυράκη. Αν ο Τσουμάγκας δεν τα καταφέρει, τότε η Ενωση θα στραφεί για την αναζήτηση και αριστερού μπακ στην αγορά, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμη σε μια νευραλγική θέση.
Βέβαια, εάν τελικά η ΑΕΚ ολοκληρώσει την απόκτηση του Κοντοέ (που φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα προχωρημένη υπόθεση για τους "κιτρινόμαυρους") τότε αυτόματα κλειδώνουν σχεδόν όλες οι θέσεις της άμυνας, λόγω της ικανότητας του 28χρονου αμυντικού να καλύψει όλες τις θέσεις. Ωστόσο, πέραν της άμυνας και του Τσουμάγκα, υπάρχουν ακόμα αρκετοί ποδοσφαιριστές που θα περάσουν από "εξετάσεις". Το πισωγύρισμα του Μενιδίου, η κακή εικόνα της ΑΕΚ και οι αρκετές απογοητεύσεις που έχουν συσσωρευτεί ήδη κατά τη διάρκεια της σεζόν, δημιουργούν σύννεφα στο μέλλον αρκετών.
Σημαντική παράμετρος που αξίζει να επισημανθεί πως η ΑΕΚ δεν δεσμεύεται από συμβόλαια. Ολες οι συμφωνίες με τους παίκτες που ανήκουν τώρα στο ρόστερ βασίζονται σε ιδιωτικά συμφωνητικά, κάτι που σημαίνει πως η Ενωση μπορεί να επιλέξει και υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα χρόνια μόνο με όσους θα επιλέξει εκείνη, δίχως συναισθηματισμούς που μπορεί να την κρατούν δεσμευμένη.
Ψάχνει τη φόρμουλα απόκτησης
Το «Goal» σας ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Νίκο Καθάριο του Πανθρακικού. Στην Ενωση έχουν παρακολουθήσει επισταμένως τον 20χρονο μεσοεπιθετικό και έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως είναι παίκτης που μπορεί να έχει λαμπρό μέλλον. Αυτό που ζητείται είναι να βρεθεί η φόρμουλα απόκτησης από τον Πανθρακικό, με τρόπο που θα ικανοποιεί και τις δύο ομάδες.
Φινάλε με Κοντοέ
Στον Γιάννη Κοντοέ έχουν καταλήξει οι «κιτρινόμαυροι» για την κάλυψη της θέσης του δεξιού μπακ (αλλά και άλλων κενών στην ομάδα). Στην ΑΕΚ θα επιχειρήσουν άμεσα να ολοκληρώσουν τη συμφωνία με τον Κοντοέ, καθώς στις αρχικές επαφές υπήρξε καλό κλίμα και διάθεση συνεργασίας. Ο παίκτης μένει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης, δεν συναινεί με την πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει και απομένουν οι υπογραφές"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002