Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Κι αφού ζήσαμε μισή Κυριακή, όπως είναι όλες χωρίς ΑΕΚ, να ευχηθώ για αρχή καλή εβδομάδα. Παρεμπιπτόντως το ματς που έρχεται με το Περιστέρι είναι το μόνο που θα ήθελα διψήφιο αριθμό γκολ. Οι λόγοι είναι ευνόητοι νομίζω. Αλλά μέχρι τότε έχουμε καιρό και βέβαια δεν θα μου γίνει εμμονή. Προς Θεού. Εμμονή είναι μόνο η αγωνιστική εκδίκηση με αυτούς που πρέπει. Την κατάλληλη στιγμή και στον κατάλληλο τόπο.
@ Ο Ζόριτς έρχεται σήμερα στην Αθήνα. Σήμερα. Ούτε χθες, ούτε προχθές, ούτε πριν μία εβδομάδα.Μαζί με ένα στέλεχος της ομάδας του και ένα στέλεχος του γραφείου μάνατζερ που τον εκπροσωπεί και που έχει φροντίσει να τον δουν στην Ιντερ και στην Ουντινέζε και δεν τα έχει βρει με τον Ερυθρό Αστέρα που τον ήθελε πάρα πολύ με τις ευλογίες του μεγάλου Ντέγιαν Σαβίσεβιτς Τα χρήματα δεν είναι λίγα για μια τέτοια μεταγραφή, δηλάδη ένα παιδί 21 χρονών από το Μαυροβούνιο.  Είναι μια επένδυση. Δεν είναι σε καμία περίπτωση βέβαια λαχείο τύπου Μούργκα. Είναι ένας παίκτης που έχει δείξει πράγματα και τα στατιστικά του είναι καταπληκτικά. Κυριότερο στοιχείο το ότι σκοράρει πάρα πολύ χωρίς να είναι ο κλασικός επιθετικός. Και για όποιον θα αντιτάξει σαν επιχείρημα το ότι παίζει σε χαμηλού επιπέδου πρωτάθλημα θα πω ότι καταρχάς ανήκει σε μια τεράστια σχολή που γελάω όταν ακούω Ελληνες να λένε πως δεν υπάρχει πια. Πρόσφατα π.χ στο Σίτι - Τσέλσι έπαιξαν 6 πρώην Γιουγκοσλάβοι. Οταν παίξουν έξι... Ελληνες όχι σε τέτοιο ματς αλλά σε... Σάντερλαντ - Φούλαμ τα ξαναλέμε.
@ Επίσης αυτοί που τον πήγαν στην Ιντερ και στην Ουντινέζε δεν είναι άνθρωποι που εκτίθονται εύκολα. Ούτε στον Ερυθρό Αστέρα πετάνε... αετό. Αντίθετα είναι η ομάδα που ελέγχει αυτή την αγορά καλύτερα από όλους. Φυσικά δεν είναι για Τσέλσι ή Γιούβε γιατί θα τον είχαν πάρει ήδη αυτοί. Είναι όμως μια ενδιαφέρουσα περίπτωση, δεν είναι ένα φτηνό λαχείο τύπου Μούργκα. Ο Ζόριτς αν αποκτηθεί τελικά και δεν βγει θα... πονέσει. Το σίγουρο είναι ένα. Πλέον τα πράγματα είναι στα χέρια της ΑΕΚ. Εφόσον όλοι όσοι υπογράφουν για αυτή την μεταγραφή θα είναι από το πρωί της Δευτέρας στην Αθήνα τότε πάει να πει πως η μόνο εκρεμότητα που μένει είναι να βρεθεί λύση στο οικονομικό. Αν υπήρχε μεγάλη διαφορά θα γινόταν ότι έγινε με τον Κάλα. Δεν υπήρχε περίπτωση ο παίκτης να έρθει εδώ. Αν η ΑΕΚ αποφασίσει πως με αυτά τα χρήματα δεν μπορεί να πάρει κάποιον καλύτερο, δεν μπορεί να κάνει μια καλύτερη επένδυση τότε  είναι απόλυτα λογικό να τον υπογράψει. Αν πιστεύουν πως με τα λεφτά που θα δώσουν στην ομάδα του αγοράζουν καλύτερο με ένα συμβόλαιο εξίσου χαμηλό με αυτό που θα υπογράψει ο Ζόριτς τότε τους στέλνουν όλους πακέτο πίσω και παίρνουν τον... καλύτερο. Ενα είναι το σίγουρο. Πλέον η ΑΕΚ μπορεί να πάρει όποιον παίκτη θέλει. Το να μην έχει τα λεφτά απλά δεν παίζει πλέον όπως έπαιζε τα προηγούμενα χρόνια. Πλέον το θέμα είναι καθαρά σωστής εκτίμησης της αξίας του κάθε παίκτη. Το 60-70% αν βγει θα είναι σούπερ. Αποφάγια όμως τέλος. Επίσης τέλος και το ότι η ΑΕΚ κοιτάει μόνο για ελεύθερους ή δανεικούς. Η ΑΕΚ κοιτά και μπορεί να πάρει τους ΠΑΝΤΕΣ. Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002