Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 20, 2014

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Το θέμα του γηπέδου και πιο συγκεκριμένα τις επαφές που γίνονται για την εμπορική ονομασία του έχει πρώτο θέμα η εφημερίδα: "Επιλέγει ανάμεσα σε τοπ προτάσεις!", γράφει η ΩΡΑ για τον Μελισσανίδη και προσθέτει: "Η ΑΕΚ έχει δεχτεί κορυφαίες προσφορές για την εμπορική ονομασία της Αγιάς Σοφιάς. Ο Τίγρης επιστρέφει απόψε στην Αθήνα και στην αυριανή προγραμματισμένη σύσκεψη για το γήπεδο ανοίγει και τον φάκελο των χορηγιών".
SPORTDAY

Για τον Κώστα Κατσουράνη γράφει με τη σειρά της η SD: "Την πρόταση της ΑΕΚ εξετάζει ο Κατσουράνης", τονίζει η εφημερίδα και πιο συγκεκριμένα τονίζει: Όχι απλώς υπάρχει ακόμη ενδιαφέρον για τον Κώστα Κατσουράνη, αλλά ο διεθνής μεσοαμυντικός έχει στα χέρια του πρόταση της ΑΕΚ. Ο 34χρονος άσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και η προσφορά της «Ένωσης» αφορά διετές συμβόλαιο που τον καλύπτει και δεν είναι μακριά από το να πει το «ναι».
Ο «Κατσούρ» φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή του στην Αθήνα και την ΑΕΚ, αλλά το πιθανότερο είναι ακόμη κι αν πει το «ναι» άμεσα στην παλιά του ομάδα, αυτό να μην ανακοινωθεί πριν την ολοκλήρωση των play offs. Την υπόθεση χειρίζεται με διακριτικότητα ο Δημήτρης Μελισσανίδης (για τη συγκατάθεση των Δέλλα, Λυμπερόπουλου και Μπάγεβιτς δεν τίθεται καν θέμα αφού είναι δεδομένη), που δεν θέλει να χαλάσουν οι πολύ καλές σχέσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη.
Τι μπορεί να χαλάσει την επιστροφή του Κατσουράνη; Κάποια πολύ καλή πρόταση ανανέωσης από τον ΠΑΟΚ, αλλά και ο... Φερνάντο Σάντος. Με τον Χουμπ Στέφενς προ της εξόδου, φήμες θέλουν τον Πορτογάλο προπονητή κοντά στην επάνοδο στο «Δικέφαλο του Βορρά» κι αν αυτό συμβεί είναι βέβαιο πως θα θέλει κοντά του το αγαπημένο του παιδί".

LIVE SPORT
Την ΑΕΚ έχει πρώτο θέμα η εφημερίδα σήμερα γράφοντας: "Οι κινήσεις που κάνει ο Μελισσανίδης για να θωρακίσει την ΑΕΚ μέσα κι έξω από τα γήπεδα και να την κατασήσει άτρωτη... παντού. Αποφασισμένος να πάρει τους καλύτερους σε κάθε πόστο. Οι ανακατατάξεις στελεχών και τα επόμενα βήματά του για ένα... άλλο ποδόσφαιρο. Αρματώνεται η Ένωση σε όλους τους τομείς".

GOAL
"Στα χέρια της ΑΕΚ ο "γάμος" με τον Κώστα Κατσουράνη", αναφέρει με τη σειρά του το Goal. Αναλυτικά επί του θέματος γράφει η εφημερίδα:
"Ο Κατσουράνης ξανά στο προσκήνιο. Αν και επί της ουσίας δεν έφυγε ποτέ. Από το περασμένο καλοκαίρι, όταν έριξε για πρώτη φορά γέφυρες για την επιστροφή του στην Ενωση, ο 35χρονος μεσοαμυντικός περιμένει το τελικό σήμα.
Ο Λυμπερόπουλος έχει παραδεχθεί δημόσια πως ο Κατσουράνης είναι παίκτης που ενδιαφέρει την ΑΕΚ, αλλά φαίνεται πως και αυτός αναμένει την τελική έγκριση για να υπάρξει συμφωνία. Βλέπετε, η περίπτωση Κατσουράνη δεν είναι μια απλή διαδικασία, αλλά ιδιαίτερα σύνθετη και με πολλές διαφορετικές παραμέτρους για την Ενωση.
Ως δεδομένο πρέπει να θεωρείται στην υπόθεση πως η ΑΕΚ είναι αυτή που έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση και από τις διαθέσεις της θα κριθεί αν θα υπάρξει μεταγραφή. Ο Κατσουράνης μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, η σχέση του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει πολλές αυξομειώσεις (ανάλογες και με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας) και η ΑΕΚ παραμένει ο σταθμός που θέλει για το φινάλε της καριέρας του. Το ζήτημα είναι αν στην Ενωση πειστούν άπαντες πως αυτή η μεταγραφή θα έχει μόνον οφέλη για την ομάδα. Στην ΑΕΚ προσμετρούν τρία σημαντικά ζητήματα που προκαλούν προβληματισμό: η προχωρημένη, ποδοσφαιρικά, ηλικία του Κατσουράνη, η καταπόνηση που θα έχει την επόμενη σεζον έχοντας συμμετάσχει και στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (ο Σάντος το κατέστησε ήδη ξεκάθαρο), αλλά και ο έντονος χαρακτήρας του δημιουργούν ερωτηματικά. Το όνομα του Κατσουράνη, πάντως, θα μείνει για καιρό ακόμα στο «κιτρινόμαυρο» προσκήνιο.
Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ κινείται έντονα και στην αγορά του εξωτερικού. Ψάχνει λύσεις, ανοίγει σχέσεις με γνωστά γραφεία μάνατζερ ώστε να έχει καλές επιλογές από σημαντικά πρωταθλήματα, αλλά και περιπτώσεις-λαβράκια τύπου Ζόριτς.
Σύμφωνα με κάποιες πηγές, στην Ενωση προχωρούν για την απόκτηση ενός παίκτη και ενδεχομένως ο μέσος που αναζητούν να είναι από το εξωτερικό. Το δεξί μπακ πάντως θα προέλθει από το εσωτερικό, με τον Κοντοέ να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα και τους «κιτρινόμαυρους» να προχωρούν τα διαδικαστικά για την οριστική συμφωνία και την επιστροφή του παίκτη στην ομάδα έπειτα από ενάμιση χρόνο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002