Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 14, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Τελικά τα κατάφερε ο ΟΣΦΠ και πέρασε με το εκτός έδρας γκολ. Να μου πεις τι μας νοιάζει εμάς; Βασικά από τον Απρίλιο έχω έτσι την επιθυμία να βλέπω παίκτες του Ατρομήτου να φεύγουν κλαμένοι από το γήπεδο ιδίως του Περιστερίου. Φύγαν αρκετοί μετά τον τελευταίο αγώνα των πλέι οφ όταν μια απλή νίκη έβγαιναν Τσάμπιονς Λιγκ αλλά αυτή δεν ήρθε ποτέ.
@ Χθες έφυγε με κλάματα μόνο αυτό το παλικάρι που έτυχε να κάνει το πέναλτι. Βέβαια αν λεγόταν... Μανιάτης θα έφευγε γελώντας με το κορόιδα όπως έκανε στον τελικό με την Τρίπολη ο παίκτης του Ολυμπιακού που απέκρουσε σαν τερματοφύλακας. Ο κλήρος έπεσε στον Μπάλα γιατί πέναλτι θα δινόταν σίγουρα και ένας θα ήταν ο τυχερός.  Αυτόν βρήκε ο Μάνταλος και καθάρισε. Οχι βέβαια ότι χάρηκα που πέρασε ο ΟΣΦΠ. Αλλά με τον Ατρόμητο και τον Σπανό όσο να ναι κάτι υπάρχει. Και δεν είναι... έρωτας.
@ Δεν ξέρω πάντως αλλά στο τέλος, με εξαίρεση αυτό το παιδί που έκλαιγε, τους είδα όλους τους Ατρομήτου μια χαρά. Ασε που κάποιοι έμοιαζαν και ανακουφισμένοι. Μπορείς να πεις πως ήταν ιδέα μου. Ή πως ήταν ανακουφισμένοι επειδή πρόλαβε ο... Μπάλλας και έφαγε την λέζα του πέναλτι. Γιατί αν δεν ήταν ο πιτσιρικάς σίγουρα θα ήταν κάποιος άλλος. Το μόνο σίγουρο για το δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτό αφού όπως έδειξε η τηλεόραση στην αρχή της φάσης του γκολ του Ατρομήτου υπάρχει οφσάιντ. Για να μην τρελαίνονται βέβαια οι φίλοι μας να θυμίσω ότι δέκα λεπτά περίπου πριν δεν είχε δοθεί πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου όταν ο Κωστάκης ο Μανωλάς είχε ανατρέψει τον Ναπολεόνι. Βέβαια αυτά τα πέναλτι ή μάλλον αυτά που είναι αλλά και άλλα ανύπαρκτα δίνονται μόνο στον Ολυμπιακό. Κι έτσι αποκλείστηκε ο Σπανός που στον τελικό του 2012 όπως και ο τότε προπονητής Δώνης δεν είδαν κανένα οπαδό να μπαίνει στο γήπεδο, παρότι μετά το 2-1 είχε πλημυρίσει ο αγωνιστικός από άτομα που είδαν τα τελευταία δευτερόλεπτα λες και... έπαιζαν. Μόνο τους ΑΕΚτζήδες είχαν δει. Για αυτό ξεσήκωσαν τον κόσμο όταν έφαγαν την τριάρα στον πιο εύκολο τελικό στην ιστορία της ΑΕΚ ενώ όταν έχασαν 2-1 στο 120 με τον Ολυμπιακό έκαναν τουμπεκί. Και χθες κάπως έτσι τους είδα. Χαλαρά πράγματα. Ο Δημούτσος και 1-2 ακόμη έτρωγαν σίδερα. Οι άλλοι έμοιαζαν υπεράνετοι για παιχνίδι που υποτίθεται ήταν η μεγάλη ευκαιρία τους. Τέλος πάντων. Πολύ ασχοληθήκαμε. Απλά επειδή ο Ατρόμητος είναι πολύ ψηλά στην αντζέντα της αγωνιστικής εκδίκησης και επειδή έπαιζε με τον... αρχιερέα αφιερώσαμε λίγο χρόνια.
@ Μια και είπα Δώνη θυμήθηκα τον άλλο προπονητή - δημιούργημα του τύπου και κάποιων παραγόντων. Εχει λίγο κουράσει αυτή η ιστορία με τον Τσιώλη που έχει καταφέρει να είναι περίπου κοινό μυστικό ότι το καλοκαίρι θα αναλάβει την ΑΕΚ! Δεν θα πω το κλασικό «η ΑΕΚ έχει προπονητή» γιατί αυτά τα πράγματα σήμερα είναι και αύριο δεν είναι. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ με σιγουριά να πως αν ο Τράι θα μείνει ή θα φύγει το καλοκαίρι. Είναι σίγουρα μια απόφαση που θα την πάρει μόνος του ο Μελισσανίδης και δεν είναι καθόλου εύκολη αφού η ΑΕΚ δεν έχει περιθώριο λάθους. Ακόμη όμως κι αν το αφεντικό αποφασίσει πως το πείραμα απέτυχε και χρειάζεται άλλος προπονητής, έμπειρος και φτασμένος, για να εκμεταλευθεί το σούπερ υλικό που θα έχει η ομάδα του χρόνου θα νιώσω πραγματικά απογοήτευση αν είναι ο αντικαταστάτης του Δέλλα ο Τσιώλης. Οχι μόνο επειδή έφαγε πέντε με την Τρίπολη στο Χαριλάου ή γιατί είπε όχι στην  ΑΕΚ το 2011 και από τότε μέχρι... σήμερα συχνά πυκνά εμφανίζεται να έχει προτάσεις από την ΑΕΚ ενώ η πρόσφατη φημολογία κάνει λόγο ακόμη και για τριετές συμβόλαιο. Ομολογώ πως θα ξενερώσω επειδή είναι μια λύση της πλάκας για το επίπεδο ΑΕΚ.  Αλλά πιστεύω πως θα μείνει ευσεβής πόθος και όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Ο Μελισσανίδης έχει κερδίσει δικαιολογημένα την εμπιστοσύνη. Και όποιοι δεν τον ξέρουν, σαν τον... Τσιώλη, συνήθως τον μαθαίνουν με... πόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002