Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Φεβρουαρίου 18, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Μια όμορφη μέρα η χθεσινή. Με  ήλιο και ωραία νέα από το πρωί. Το νέο της ημέρας βέβαια δεν ήταν το ότι χθες έγινε επίσημο, κι ας μην ανακοινώθηκε, το ότι η ΑΕΚ πήρε τον εμπορικό διευθυντή του Ολυμπιακού αλλά το ότι καμιά ώρα μετά το δημοσίευμα του aek365 έτρεξε η ΠΑΕ Ολυμπιακός να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη. Καλή φάση. Να δούμε τι θα ανακοινώνουν αργότερα όταν θα γίνονται άλλες μεταγραφές όχι με κοστούμια και γραβάτες αλλά με φανέλες και σορτσάκια. Θα είναι άραγε τόσο γρήγοροι; Ο Μελισσανίδης πάντως είναι γρήγορος. Η ΠΑΕ ΑΕΚ της αναγέννησης θα έχει όλα τα πρώτα ονόματα σε κάθε τομέα και το εμπορικό τμήμα, η εκμετάλευση του σήματος που λέει και μια ψυχή, είναι πολύ κρίσιμο. Η θέση έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Και έπεται συνέχεια.

@ Με χαρά έμαθα πως η ποδοσφαιρική ΑΕΚ έδωσε μεγάλη μάχη και έτσι όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές πείστηκαν πως ο αγώνας του Σαββάτου πρέπει να γίνει μια ώρα νωρίτερα. Για να κυλήσουν όλα όπως πρέπει. Να γεμίσουμε το γήπεδο στο ΔΙΚΟ ΜΑΣ Μενίδι και μετά όσοι χωρέσουν να γεμίσουν και το πολύ κοντινό κλειστό της Ζωφριάς για να τελειώσουμε την υπόθεση άνοδο και μετά να έχουμε μοναδικό άγχος το να φτιαχτεί το καλοκαιράκι μια νέα ΚΑΕ με ολοκαίνουργιο ΑΦΜ και χωρίς τις αμαρτίες του παρελθόντος. Δύο είναι τα μεγάλα στοιχήματα για Κοτσάτο και Αλεξίου και πρέπει να τα κερδίσουν και τα δύο. Να ξαναφέρουν την ΑΕΚ ξανά στην φυσική της θέση και καθαρή. Η ιστορία θα είναι μαζί τους δίκαιη. Και θα γράψουν ακόμη μεγαλύτερη ιστορία αν καταφέρουν να πάρουν για λογαριασμό όλων των τμημάτων της ΑΕΚ, πλην ποδοσφαίρου, το κλειστό του Γαλατσίου για πενήντα χρόνια. Αλλά και τριάντα να είναι θα είναι υπέροχα αφού θα είναι το τέλος της διαχρονικής ταλαιπωρίας της ΑΕΚ που διεκόπη μόνο για τα 13 χρόνια, όσο έζησε το «Μόσχος» που μας έβγαλε την ψυχή για να γίνει και δυστυχώς έπεσε μέσα σε ένα απόγευμα. Αχ. Πήγα μακριά όμως. Το Σαββάτο να πάρουμε το παιχνίδι γιατί είναι πολύ μεγάλο και όλα τα άλλα θα γίνουν. Οπως θα γίνουν και αυτά που περιμένει ο Μελισσανίδης από την Ερασιτεχνική. Το πιο απλό σχέδιο για να πάνε όλα καλά είναι να κάνουν όλοι αυτό που λέει ο αρχηγός. To αντίδοτο για κάθε άγχος.

@ Καλό θα είναι βέβαια να δώσει η ομάδα ποδοσφαίρου την ευκαιρία στους πιο φανατικούς του μπάσκετ να φύγουν και λίγο νωρίτερα. Η συνταγή είναι απλή. Την εφάρμοσε η ομάδα στα τρία τελευταία παιχνίδια με 23 γκολ έναντι ενός. Ετσι πρέπει να πάνε τα πράγματα και με την Θύελλα ώστε να υπάρχει η άνεση χρόνου χωρίς άγχος. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για πισωγύρισμα γιατί οι αγώνες τελειώνουν και μαζί οι ευκαιρίες για τα παιδιά που θέλουν να δείξουν πως και του χρόνου αξίζουν μια θέση στην μεγάλη ομάδα που φτιάχνεται. Οπως είπε ο Δέλλας ξέρει να κρίνει και στα εύκολα. Και φυσικά κρίνεται και ο ίδιος και κανείς δεν μπορεί να παίξει μαζί του. Καλημέρα ΑΕΚάρα μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002