Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 07, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Μπλέξαμε λοιπόν και την Κυριακή θα αγχωθούμε χωρίς λόγο. Σε ένα γήπεδο που το αγαπάω κυρίως γιατί είναι στην παλιά μου γειτονιά αλλα και γιατί έχει και το όνομα ενός από τους μεγαλύτερους παίκτες που φόρεσαν την φανέλα της Προοδευτικής. Επειδή το ξέρω από παιδάκι αυτό το γήπεδο πάντα έλεγα να ανέβει κάποτε η Τριγλία στην Γ Εθνική, η Θύελλα ήταν πολύ πίσω τότε, να κληρωθούμε στο κύπελλο και να πάω με τα πόδια από το σπίτι. Τελικά η... επιθυμία μου έγινε πράξη με το χειρότερο δυνατό σενάριο. Αντί να έρθει να μας βρει η Τριγλία πήγαμε και την βρήκαμε εμείς μαζί με την... Θύελλα. Και τώρα η εμμονή της Θύελλας να παίξει στο γηπεδάκι των 1000 θέσεων της Ραφήνας μας φέρνει την Κυριακή στο πλέον ακατάληλο γήπεδο που έχουμε παίξει φέτος. Κατανοώ πως η Θύελλα παίζει τον μεγαλύτερο αγώνα της ιστορίας της που παρόμοιος μπορεί να μην υπάρξει ποτέ και θέλει να το κάνει στο σπίτι της για να είναι οι αναμνήσεις πιο δυνατές. Να λένε και σε 10 χρόνια από σήμερα πως εδώ έχει παίξει η ΑΕΚ. Καλά κάνουν οι άνθρωποι αλλά εδώ μιλάμε για επικίνδυνα πράγματα.
@ Μόνο οι ΑΕΚτζηδες της Ραφήνας και της Νέας Μάκρης που θα θέλουν να δουν αυτό το «one in a lifetime" παιχνίδι αρκούν για να γεμίσουν το γήπεδο. Μην ξεχνάμε πως και οι δύο πόλεις είναι προσφυγικές με πολύ έντονο Ενωσίτικο στοιχείο. Δεν θα είναι όμως μόνοι τους οι Ενωσίτες της περιοχής. Η Ραφήνα είναι προάστειο Αθήνας πλέον, η ομάδα έχει να παίξει στο ΟΑΚΑ με κόσμο από... πέρυσι και θα ξαναπαίξει τον Μάρτιο. Ολα δείχνουν λοιπόν πως την Κυριακή θα έχουμε κοσομσυροή. Είναι βεβαιο έτσι όπως τα έκαναν πως πολύ κόσμος θα ταλαιπωρηθεί. Είναι πολύ βασικό όλοι όσοι θα πάνε την Κυριακή στο γήπεδο είτε καταφέρουν να μπουν είτε όχι να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και να έχουν πάντα στο μυαλό τους τι πάθαμε στο Αιγάλεω υπό άλλες συνθήκες βέβαια γιατί εκεί μόνο το... άμοιρο το γήπεδο δεν  έφταιγε. Αυτή την φορά ο κίνδυνος δεν είναι μασκαρεμένοι οπαδοί όπως στο Αιγάλεω αλλά εμείς οι ίδιοι και η δίψα μας να δούμε την ΑΕΚ. Μεγάλη προσοχή λοιπόν. Μακάρι έστω και την τελευταία στιγμή να έπαιρνε κάποιος από την Πολιτεία την απόφαση για μεταφορά σε άλλο γήπεδο έστω και με παρέκληση λόγω ειδικών λόγων. Επειδή όμως δεν το βλέπω να γίνεται όλα είναι στο χέρι μας. Μην τους δώσουμε πάλι αφορμή, μην τους κάνουμε πάλι χαρούμενους.  Και κυρίως μην κινδυνεύσει κανείς. Να πάμε όλοι και να γυρίσουμε με ασφάλεια. Τα μάτια μας 14 και τα νεύρα όσο γίνεται ελεγχόμενα. Κι αν κάποιος δεν είναι σίγουρος πως θα μπει καλύτερα να μην ξεκινήσει παρά να ψαχτεί να μπει αλλιώς με απρόβλεπτες συνέπειες.
@ Ξόδεψα όλη την στήλη για το θέμα Ραφήνα αλλά το θεωρώ πολύ σοβαρο.  Κατά τα άλλα και ένα γράμμα την ώρα να γραφόταν για την ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής, που θα έλεγε και γραπτώς το «Ναι σε όλα» για το γήπεδο στον Μελισσανίδη, γρηγορότερα θα είχε βγει. Απαραίτητη την θεωρώ γιατί αμέσως μετά το ΔΣ ειπώθηκε πως θα εκδοθεί αλλά και με τις δηλώσεις Κοτσάτου ακόμη κι εγώ που παρακολουθώ στενά τα γεγονότα μπερδεύτηκα.  Ιδίως σ' εκείνο το σημείο που ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής λέει πως πρέπει να δοθεί λύση ταυτόχρονα στο γήπεδο και στα οικονομικό της Μάνας ΑΕΚ. Τι εννοείå ο ποιητής; Σε 100 μέρες θα  λυθεί το οικονομικό πρόβλημα της Μάνας ΑΕΚ; Και γιατί το συνδέει με το γήπεδο; Από τα λεφτά του γηπέδου θα πληρωθούν τα τμήματα; Αποκλείεται. Δε μου αρέσουν αυτά. Οπως επίσης δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να τον ρωτάνε πότε θα ξεκινήσουν τα έργα και δυο μέρες μετά τις δηλώσεις Μελισσανίδη για 100 μέρες το αργότερο να δηλώνει ο Κοτσάτος άγνοια! Διάβαζε κανένα site και καμιά εφημερίδα πρόεδρε.  Ο Χριστοβασίλης που... διάβασε έδιωξε τον Τσιώλη και αμέσως 2 στα 2. Πλάκα κάνω, όπως πλάκα κάνει φαντάζομαι και ο Τσιώλης που λέει πως το καλοκαίρι θα είναι στην ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002