Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Φεβρουαρίου 15, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Και έτσι ξαφνικά που λέει και το... τραγούδι, το Γαλάτσι έγινε το μήλον της έριδος. Το παρατημένο κλειστό που από χώρος αθλοπαιδιών πήγε να γίνει εμπορικό κέντρο και μετά την απόφαση του ΣΤΕ έμεινε να σαπίζει πάει να γίνει το αντικείμενο του πόθου. Μόλις κατάλαβαν πως η ΑΕΚ πάει στα σοβαρά να το σώσει και να στεγαστεί κι αυτή σε μια έκταση λίγα... μέτρα από την δική μας Νέα Ιωνία αποφάσισαν στον ΠΑΟ να το διεκδικήσουν ενώ εμφανίστηκε και μνηστήρας με αντικείμενο τα... παγοδρόμια.  Και βέβαια όπως παντού υπάρχει και μια μερίδα κατοίκων της περιοχής που θέλει να μείνει όλο το συγκρότημα στο Γαλάτσι. Για τα τοπικά σωματεία. Με όλο τον σεβασμό στα σωματεία του Γαλατσίου θεωρώ πως είναι πολύ ερασιτεχνικά για να μπορούν να συντηρούν ένα τέτοιο αθλητικό συγκρότημα. Εκτός αν η μειοψηφία που εκφράζει αυτή την άποψη θα πληρώνει αυτή. Αλλά συνήθως αυές οι μειοψηφίες μόνο ζητάνε επειδή είναι τσάμπα. Οταν έρθει η ώρα να δώσουν αλλάζει το έργο. Και στο κάτω κάτω τόσο καιρό γιατί δεν ξεκινάνε να το φτιάξουν αφού θεωρούν πως τους ανήκουν;  Μιλάω για μια μειοψηφία και όχι βέβαια για το δήμαρχο που ενθουσιάστηκε με το πλάνο που του παρουσίασε η ΑΕΚ και θα το περάσει άνετα για έγκριση από το Δημοτικό συμβόλαιο.
@ Φυσικά το πλέον εξωργιστικό είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό που ξαφνικά θυμήθηκε το Γαλάτσι όταν έχει τόσα χρόνια δικό του το ΟΑΚΑ. Ολοι λένε βέβαια πως το κάνει για να πετύχει μείωση του ενοικίου στο ΟΑΚΑ και πως δεν έχει πράγματι σκοπό να μπει στα έξοδα για να ξαναφτιάξει τους χώρους που είχαν... ξηλωθεί για να γίνουν εμπορικοί. Δεν παύει όμως να δημιουργεί πρόβλημα στην ΑΕΚ λες και το κάνει... επίτηδες. Τέλος πάντως. Οσον αφορά τον κύριο με το παγοδρόμιο πιθανό να ήταν μια λύση απελπισίας αν δεν υπήρχε ενδιαφερόμενο σωματείο και μάλιστα τόσο μεγάλο όσο η ΑΕΚ. Τώρα κάτι τέτοιο είναι σχεδόν απίθανο. Θα είναι πραγματικό σκάνδαλο ιδίως όταν γίνει γνωστό το πόσα χρήματα θα επενδύσει η ΑΕΚ, τι έχει σκοπό να φτιάξει και πως θα αξιοποιήσει συνολικά τον χώρο βοηθώντας εννοείται και τα τοπικά σωματεία σε πολύ μεγάλο βαθμό.
@ Αυτό που προκαλεί απορίες πάντως είναι το ΤΑΙΠΕΔ. Μετά από το φιάσκο με τον Χαραγκιώνη που ξεκίνησε ο άνθρωπος έχοντας ξοδέψει εκατομμύρια να φτιάξει αυτό που είχε συμφωνήσει με το κράτος και τελικά αναγκάστηκε να το δώσει πίσω και τώρα να διεκδικεί αποζημιώσεις ο κίνδυνος να ρημάξει το συγκρότημα είναι τεράστιος αφού πλέον κάηκε ως εμπορικός χώρος. Η ΑΕΚ λοιπόν πρέπει να φαίνεται μάννα εξ ουρανού αφού εξασφαλίζει για 50 χρόνια την βιωσιμότητα με το κράτος να εισπράτει και όχι να πληρώνει όπως συμβαίνει στα περισσότερα Ολυμπιακά έργα. Γιατί αργούν λοιπόν; Και στο κάτω κάτω ας πάρει κάτι μια φορά και η ΑΕΚ έστω και με βαρβάτο ενοίκιο. Ως πότε οι αθλητικοί χώροι του ΔΗμοσίου θα είναι αποκλειστικά προς όφελος άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002