Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 14, 2014

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Συνέντευξη του Γιάννη Καρρά φιλοξενεί σήμερα η εφημερίδα, ο οποίος "προαναγγέλει την επιστροφή της ΑΕΚ στο θρόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με εγγυητή και θεματοφύλακα τον Δημήτρη Μελισσανίδη: "Στη... ζούγκλα η ΑΕΚ ήθελε έναν ΤΙΓΡΗ", λέει ο Καρράς και γράφει η ΩΡΑ. Από εκεί και πέρα αναφορά γίνεται και στην αναφορά που έκανε χθες ο Μελισσανίδης για την ΑΕΚ: "Υπομονή, 1,5 χρόνος έμεινε. Ερχόμαστε!". Με μόνο δύο κουβέντες του ο Δημήτρης Μελισσανίδης προκάλεσε πανδαιμόνιο στην κοπή της πίτας του ομίλου Aegean!".

SPORTDAY

Για τους Μάκο και Κούρντι γράφει η SD σήμερα. "Φαβορί για να αποκτηθεί για τη θέση του δεξιού μπακ είναι ο Αμίρης Κούρντι. Η ΑΕΚ θα αποκτήσει τουλάχιστον έναν παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση και είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 22χρονο άσο του Πανιωνίου, ενώ κάποιοι μιλούν για ήδη κλεισμένη μεταγραφή.
Η λύση του Γκάλο έχασε έδαφος, καθώς ο Βραζιλιάνος άσος που παίζει δανεικός στον Παναιτωλικό ανήκει στην Μπράγκα που αξιώνει πολλά χρήματα (500.000 ευρώ) για την πώληση του. Στην «Ένωση» προτάθηκε και ο Θανάσης Μουλόπουλος, αλλά για την ώρα η περίπτωση του 27χρονου άσου που μένει ελεύθερος από τον Λεβαδειακό το καλοκαίρι δεν φαίνεται να απασχολεί για τη θέση του δεξιού μπακ.
Στο μεταξύ, παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ δείχνει «γεμάτη» στα κεντρικά χαφ με την παρουσία των Κορδέρο, Ρόβα και Ανάκογλου υπό προϋποθέσεις, αλλά και με την προσθήκη του Φαγέ το καλοκαίρι, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Γρηγόρη Μάκου. Με τον 27χρονο μέσο έχει γίνει ήδη επαφή και ο ίδιος εμφανίζεται θετικός στο να επιστρέψει. Ο πρώην διεθνής άσος τα πηγαίνει καλά στην Ανόρθωση που τον δεσμεύει με συμβόλαιο, αλλά υπάρχει φόρμουλα να αποκτηθεί και για τον παίκτη έχουν καλή άποψη Δέλλας και Λυμπερόπουλος, που ήταν και συμπαίκτες του", γράφει η SD.

LIVE SPORT
Για "σαφάρι" των ανθρώπων της ΑΕΚ προκειμένου να βρουν παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν, γράφει η εφημερίδα, υπογραμμίζοντας πως ο Μάκος "καίγεται να επιστρέψει".

GOAL
"Υπομονή 1,5 χρόνο", είπε χθες ο Μελισσανίδης για την ΑΕΚ και η εφημερίδα το τονίζει στο ρεπορτάζ της. Στα μεταγραφικά το Goal γράφει ένα νέο όνομα που φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ. Ο λόγος για τον επιθετικό του Παραλιμνίου εν ονόματι Ιμπραϊμι. Αναλυτικά επί του θέματος το Goal τονίζει:
"Μόλις χθες σας αναφέραμε πως στην ΑΕΚ εξετάζουν πλέον μεταγραφικές επιλογές εκτός συνόρων και μία μέρα μετά ήρθε η επιβεβαίωση. Σύμφωνα με πηγές από την Κύπρο, η ΑΕΚ έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωση του Μπεσάρτ Ιμπραΐμι. Του 28χρονου επιθετικού από τα Σκόπια, που αποκτήθηκε από την Ενωση Νέων Παραλιμνίου στο... παρά ένα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και έχει κάνει τη Μεγαλόνησο να... παραμιλάει με τα κατορθώματά του. Βλέπετε, μόλις σε τρεις συμμετοχές στο κυπριακό πρωτάθλημα ο Ιμπραΐμι έχει προλάβει να σκοράρει τέσσερις φορές και ήδη στην Κύπρο δεν άργησαν να του δώσουν το παρωνύμιο «Ιμπραΐμι-οβιτς»!
Σαφέστατα ανάμεσα στον Σκοπιανό και στον Σουηδό σούπερ σταρ υπάρχει τεράστια διαφορά. Ωστόσο, ο Ιμπραΐμι δεν είναι παίκτης της σειράς. Το μεγαλύτερο παράσημο στην καριέρα του αναμφίβολα είναι η μεταγραφή στη Σάλκε. Οι Γερμανοί τον απέκτησαν τον Γενάρη του 2010, όταν έβαζε τα γκολ σαν στραγάλια με τη Ρενόβα της πατρίδας του (12 γκολ σε 16 ματς). Στη Σάλκε έκανε δύο ματς, δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και τον επόμενο Ιανουάριο πήγε δανεικός στη Σεβαστούπολη της Ουκρανίας. Αγωνίστηκε ακόμα σε Ταβρίγια και Μέταλουργκ ως δανεικός και τώρα που έμεινε ελεύθερος μετακόμισε στην Κύπρο.
Ο Ιμπραΐμι είναι παίκτης που μπορεί με την ίδια ευχέρεια να παίξει τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στα άκρα. Στην ΑΕΚ θέλουν έναν τέτοιον παίκτη και εξετάζουν την περίπτωση του 28χρονου Σκοπιανού, ώστε να έχουν ξεκάθαρη εικόνα προτού αποφασίσουν εάν θα κάνουν την κίνησή τους. Το πακέτο πάντως φαντάζει ελκυστικό και είναι σημαντικό πως ο Ιμπραΐμι δεσμεύεται μόνο ως το καλοκαίρι με το Παραλίμνι και έπειτα είναι ελεύθερος να αποφασίσει για το μέλλον του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002