Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 13, 2014

Η ΝΕΑ ΑΕΚ ..2014-2015...

Μέσα Φλεβάρη και η ΑΕΚ μπορεί να ισχυρίζεται ότι έχει δημιουργήσει ένα ρόστερ που θα μπορούσε κάλλιστα να πορευτεί με αυτό τη νέα σεζόν και να εξασφαλίσει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Φυσικά η ενίσχυση δεν σταματάει, καθώς απομένουν κάποια ακόμα κομμάτια στο... παζλ (αναμένεται να αποκτηθούν τουλάχιστον 8 ακόμα παίκτες, μπορεί και παραπάνω!), ωστόσο με τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι στην Ενωση δημιουργούν το πιο ορθολογικό ρόστερ των τελευταίων ετών.Μια «παντρειά» όλων των στοιχείων που χρειάζεται ένα ποδοσφαιρικό σύνολο. Ηγέτες, εμπειρία, ταλέντο και φυσικά ρολίστες, που πάντα είναι απαραίτητοι σε έναν ποδοσφαιρικό μαραθώνιο (πρωτάθλημα-Κύπελλο). Και οι περισσότεροι εξ αυτών με παρόν, αλλά κυρίως με πολύ μέλλον. Αυτή τη στιγμή το ρόστερ αριθμεί περίπου 30 παίκτες, ενώ έχουν αποκτηθεί άλλοι 8. Αριθμός τεράστιος και δεδομένα από αυτούς που βρίσκονται φέτος στην ομάδα, θα μείνουν περίπου οι μισοί, ενώ κάποιοι θα δοθούν δανεικοί.

Βλέποντας λοιπόν προσεκτικά πως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει της Football League γίνεται ευδιάκριτος και ο τρόπος που λειτουργούν στο μεταγραφικό παζάρι οι άνθρωποι που «δουλεύουν» στις μεταγραφές. Αν κάτι μένει σε... εκκρεμότητα, είναι οι παίκτες-κολόνες που αναγκαστικά θα αποκτηθούν, προκειμένου να «δέσει» αρμονικά όλο το σύνολο. Ηδη υπάρχει ο Νίκος Γεωργέας, ενώ σίγουρα θα αποκτηθεί ένας έμπειρος στόπερ, ένας έμπειρος και ικανός φορ, όπως επίσης και ένας «δυνατός» μέσος.
Οι έμπειροι και οι «ρολίστες»
Στο ρόστερ της νέας περιόδου μπορεί κανείς να εντοπίσει το στοιχείο της εμπειρίας, σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ποδοσφαιριστές με πολλές παραστάσεις, όχι μόνο από τα γήπεδα της Football League, αλλά και από αυτά της Σούπερ Λιγκ, θα αποτελέσουν -όσοι τελικά μείνουν- τα «βαρόμετρα» της επόμενης σεζόν. Ρόβας, Πόποβιτς, Ντακόλ, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Μπρέσεβιτς (ο Κροάτης στράικερ πλέον θα έχει και πείρα ενός έτους από την χώρα μας) ανεξαρτήτως της ηλικίας στην οποία βρίσκονται, είναι παίκτες που έχουν το ειδικό βάρος να σηκώσουν την ΑΕΚ στις πλάτες τους, σε μία άκρως απαιτητική χρονιά. Αλλά σε έναν ποδοσφαιρικό μαραθώνιο, που θα περιλαμβάνει τόσο τους αγώνες πρωταθλήματος, όσο και αυτούς του Κυπέλλου, που δεν θα έχουν καμία σχέση με τους φετινούς, το ρόστερ θα πρέπει να είναι γεμάτο και να διαθέτει και παίκτες «ρολίστες». Ανεξάρτητα με το ποιοι θα αποκτηθούν στην πορεία (ή ποιοι θα αποχωρήσουν), ποδοσφαιριστές όπως οι Τσουμάγκας, Αργυρίου, Γροντής, Τσεβάς, Σταθάκης και Σαρρής, μπορούν να δώσουν αξιόπιστες λύσεις όταν θα χρειαστεί να έρθουν από τον πάγκο ή να δώσουν ανάσες και να πάρουν θέση στο βασικό σχήμα.
Τα δυνατά «χαρτιά»
Βεβαίως, από την ΑΕΚ δεν λείπουν και παίκτες που όχι απλώς έχουν την εμπειρία, αλλά κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι σε ρόστερ ομάδων που βρίσκονται στην Σούπερ Λιγκ και είναι στην πρώτη 5αδα του πρωταθλήματος. Κορδέρο, Πλατέλλας, Ανάκογλου, Μάνταλος και Αραβίδης, είναι οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη... διαφορά. Παράλληλα, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, υπάρχουν ακόμα παίκτες με πολύ ταλέντο στους οποίους η Ένωση έχει επενδύσει για το μέλλον. Ωστόσο, για να μπορεί να υπάρχει μέλλον, θα πρέπει να φανεί στο... παρόν τι μπορούν να πετύχουν. Και για να μπορέσουν να αναδειχθούν, πρέπει να γίνει και η ανάλογη «παντρειά» με την εμπειρία. Πεταυράκης, Φαγιέ και Ζόριτς, είναι οι -μέχρι τώρα- πολλά υποσχόμενοι παίκτες του ρόστερ. Σαφέστατα διαφορετικές περιπτώσεις ο καθένας, αφού για τους δυο (Πεταυράκης-Φαγιέ) έχουμε εικόνα, ενώ για τους άλλους (Ζόριτς) υπάρχουν μόνο εξαιρετικές συστάσεις. Ωστόσο, τη νέα χρονιά θα φανεί σε μεγάλο βαθμό κατά πόσο θα μπορούσαν να σταθούν σε μία... κανονική ΑΕΚ.
Οι τρεις τερματοφύλακες
Στο θέμα του «άσου» τα δεδομένα είναι μάλλον ξεκάθαρα. Έχει αποκτηθεί ο Ανέστης και μαζί με τους Βούρα και Καραγκιολίδη θα είναι η τριάδα των τερματοφυλάκων. Στην ΑΕΚ θέλουν να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στους Βούρα και Καραγκιολίδη, καθώς θεωρούν πως η φετινή σεζόν είναι άκρως περίεργη για να κριθούν.
Οι «μικροί» που έρχονται από πίσω
Επιπλέον, σίγουρα ο Δέλλας περιμένει και κάποιους «πιτσιρικάδες» να δείξουν σιγά - σιγά τι μπορούν να κάνουν. Έχει παίκτες η ΑΕΚ από τις Ακαδημίες που μπορούν να σταθούν στην ομάδα - με την κατάλληλη δουλειά φυσικά.
Στόχος όλων των παραπάνω είναι η ΑΕΚ να αρχίσει (παίρνοντας από φέτος κάποια εφόδια) να χτίζει μία ομάδα με μέλλον, κάνοντας κάθε χρόνο τις απαραίτητες προσθήκες που θα την εκτοξεύσουν αγωνιστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002