Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Μαρτίου 30, 2014

ΚΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ..


Αρκετές ημέρες πριν το ματς ο Δέλλας ήξερε πως δεν θα είχε τον Μπρέσεβιτς όχι μόνο στο σημερινό παιχνίδι, αλλά γενικά ως το φινάλε του πρωταθλήματος. Λίγη ώρα πριν τον αγώνα σήμερα έμαθε πως ο Πλατέλλας έχει πυρετό και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί σε όλο το ματς. Δύο σοβαρές απουσίες για την ΑΕΚ και τον προπονητή να αναγκάζεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην 11άδα, αλλά και στο σύστημα. Ξεκίνησε για πρώτη φορά μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος το αμυντικό δίδυμο Τζανετόπουλος, Σταθάκης. Τοποθέτησε τον Ρόβα «κόφτη», έβαλε τους Ανάκογλου και Κορδέρο μπροστά του ως εσωτερικά χαφ, ξεκίνησε στα άκρα τους Πόποβιτς και Γροντή και στην κορυφή τον Ντακόλ, σε ένα σύστημα 4-2-3-1. Η ΑΕΚ δεν μπήκε άσχημα στο παιχνίδι και παίζοντας από τα δεξιά κυρίως κατάφερε να πατήσει περιοχή με τον Γεωργέα και τον Πόποβιτς, όμως το πρόβλημα ήταν στην τελική πάσα. Ένα πρόβλημα που δεν λύθηκε καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Ήταν το βασικό θέμα που είχε να λύσει ο Δέλλας, με τον προπονητή να αναγκάζεται στο 37' να περάσει στο γήπεδο τον Ράμα στη θέση του Ρόβα, που ένιωσε ενοχλήσεις, αλλάζοντας εκ νέου τα σχέδιά του. Γύρισε τον Κορδέρο «κόφτη», βαζοντας λίγο πιο μπροστά τον Ανάκογλου και τον Αλβανό πίσω από τον Ντακόλ. Η ΑΕΚ είχε μία καλή φάση με σουτ φάουλ του Ντακόλ στο ξεκίνημα και μετά δύο σερί μεγάλες φάσεις να κάνει το 1-0 με τον Ντακόλ και τον Πόποβιτς στο 18' και στο 19'. Ήταν ένα διάστημα, ως το 25' που ο Γεωργέας ως δεξί μπακ έβγαινε σαν «κρυφός» από πίσω βγάζοντας φάσεις. Τουλάχιστον 10 ανεβάσματα έκανε ο Καλαματιανός μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα! Ως το φινάλε του ημιχρόνου λογικό ήταν να κουραστεί και να μείνει... πίσω. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μειωθούν και οι κάθετες μπαλιές, δεν υπήρχε το απρόβλεπτο που δίνει ο Πλατέλλας, με τον Ανάκογλου να προσπαθεί για ό,τι καλύτερο χωρίς όμως ουσία, ενώ ο Γροντής κυρίως και ο Πόποβιτς κινήθηκαν στη μετριότητα. Μία ΑΕΚ λοιπόν που στην αρχή προσπάθησε να παίζει κάθετο ποδόσφαιρο χάνοντας ευκαιρίες και κατόπιν να το... γυρίζει στο παράλληλο παιχνίδι έμεινε στο 0-0 στο πρώτο ημίχρονο, από τη στιγμή που αμυντικά εύκολα ή δύσκολα άντεχε κόβοντας τις όποιες αντεπιθέσεις προσπαθούσε να κάνει ο Ηλυσιακός.

Έγινε κι αυτό... Η ΑΕΚ έχασε βαθμούς και στο ΟΑΚΑ, μένοντας στο 0-0 με τον Ηλυσιακό σε ένα ματς πολύ κακό για την Ένωση. Για πρώτη φορά φέτος η ομάδα του Δέλλα δεν φεύγει νικήτρια από εντός έδρας παιχνίδι της, σκορπώντας την απογοητεύση στους 10.000 Ενωσίτες που ήρθαν στο γήπεδο και έφυγαν απογοητευμένοι και αποδοκιμάζοντας. Το τεράστιο πρόβλημα για τη σημερινή ΑΕΚ ήταν η τελική πάσα. Ακόμα και χωρίς... καθαρό μυαλό, η ομάδα έκανε 13 τελικές οι 8 πήγαν στο τέρμα, ένα ο Ράμα είχε και δοκάρι στην επανάληψη. Απογοήτευση το γεγονός ότι η ΑΕΚ σπατάλησε και 13 κόρνερ, χωρίς να κάνει καν αξιόλογη φάση σε κανένα εξ αυτών...
Τεράστιο το πρόβλημα στο γκολ
Και στην επανάληψη το πρόβλημα της ΑΕΚ στο γκολ ήταν μεγάλο. Ο Ράμα πήρε λίγο τα πάνω του, αλλά... σώπησαν οι Ανάκογλου και Πόποβιτς, που στην επανάληψη ήταν άφαντοι. Ακόμα και ο Αλβανός όμως που φάνηκε κάπως πιο δραστήριος έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες μη μπορώντας από πολύ κοντά, μόνος του και με τη μπάλα στρωμένη μπροστά του να σκοράρει. Αρχικά στο 58' το σουτ του μπλόκαρε ο Σηφάκης και στο 65' τον σταμάτησε το δοκάρι. Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ παντελώς ανούσια... Ο Δέλλας έβαλε στο 60' τον άρρωστο Πλατέλλα αντί του Γροντή μήπως και καταφέρει κάτι, αλλά και πάλι η εικόνα της ΑΕΚ ήταν ίδια: Γύριζε τη μπάλα και στην τελική προσπάθεια χανόταν η... καρδάρα με το γάλα. Έτσι πήγε το ματς ως το φινάλε, με την ΑΕΚ να συνεχίζει παράλληλα να σπαταλά κάθε στημένη φάση με τραγικά χτυπήματα και τελικά το ματς να τελειώνει 0-0.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΕΚΒούρας, Γεωργέας, Πεταυράκης, Ρόβας (37' Ράμα), Σταθάκης, Κορδέρο, Τζανετόπουλος, Ντακόλ, Πόποβιτς, Ανάκογλου, Γροντής (60' Πλατέλλας)
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Σηφάκης, Φραγκής, Ιωαννίδης, Καραπιπέρης, Σίσκος, Αμανατίδης, Κωνσταντίνου (74' Φλέγκας), Στρατάκης, Τζώρτζης (74' Μητσόπουλος), Μασούρας, Κάμπας (93' Μίχας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002