Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Μαρτίου 14, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Δεν έχω κανένα πρόβλημα να μας φτιάχνουν οι... Ολυμπιακοί. Ούτε οι Παναθηναϊκοί αν κι αυτοί έχουν τώρα τα δικά τους. Δεν με νοιάζει όταν μια ΑΕΚ, ιδίως μια δυνατή ΑΕΚ σαν κι αυτή που ζούμε τώρα έστω και μακριά από την φυσική της θέση, δέχεται χτυπήματα από εχθρούς. Αυτό που είναι πια τόσο κουραστικό αφού μας έχει φέρει μόνο μιζέρια είναι να προσπαθούν να χτυπούν ακόμη και τώρα που η ΑΕΚ ξεκίνησε στην κυριολεξία από το μηδέν οι δήθεν δικοί μας. Το υπόμνημα που έστειλαν οι 5-6 γραφικοί είναι μια υπενθύμιση της μιζέριας που ζήσαμε όταν ανύπαρκτοι κάτοχοι μισής μετοχής έκαναν τους μεγαλοπαράγοντες με λύσεις για πάσα νόσο και πάσα... μαλακία. Κι όμως φίλοι μου. Αυτοί μαζί με τον Ερτσο και το δάνειο από το Αμέρικα θα είχαν τώρα την ΑΕΚ και θα την οδηγούσαν ακόμη πιο κάτω, που πάντα υπάρχει, αν δεν έμπαινε μπροστά ο Μελισσανίδης. Από αυτούς σωθήκαμε εμείς αλλά κυρίως η αγαπημένη μας ομάδα. Οσο για το υπόμνημα τους νομίζω πως στάλθηκε στην Βουλή την κατάλληλη στιγμή, ταυτόχρονα με την κατάργηση κάποιων παροχών προς τους Βουλευτές. Αν είναι σε λίγο μαλακό χαρτί είναι σίγουρο πως θα κάνει θραύση στην... τουαλέτα για κωλόχαρτο. Τόσο μεγάλη είναι η σημασία του.
@ Το θέμα με την εντελώς προσωρινή καθυστέρηση της δημοσίευσης της εκκαθάρισης της πρώην ΠΑΕ ΑΕΚ, που έχει ολοκληρωθεί εδώ και μήνες, σίγουρα προβλημάτισε περισσότερο. Μπορεί ο Οικονομόπουλος πράγματι να φαίνεται με τις κινήσεις που κάνει αυτή την εποχή σαν απειλή όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξει κανένα είδος πανικού. Μιλάμε για τον άνθρωπο που μετά από έξι χρόνια τελεσίδικης απόφασης για επιστροφή από τον Ψωμιάδη στην ΑΕΚ εκατομμυρίων ευρώ δεν έχει βρει και φυσικά δεν έχει εισπράξει για λογαριασμό της ΑΕΚ ούτε ευρώ. Εστω ένα ευρώ για τον καφέ ενός μάρτυρα στα τόσα δικαστήρια θα έπρεπε αν μη τι άλλο να καταφέρει να βγάλει. Δεν μπορώ να πιστέψω λοιπόν πως θα καταφέρει ο ίδιος άνθρωπος να αποτελέσει τόσο μεγάλο πρόβλημα για τον Μελισσανίδη ακόμη κι αν ήθελε, που δεν θέλω να το πιστέψω, για οποιοδήποτε λόγο να καταστρέψει την ΑΕΚ. Δεν νομίζω ότι μπορεί και ειλικρινά θεωρώ πως παρασχοληθήκαμε μαζί του.
@ Οταν πριν μήνες είχαμε αποκαλύψει την αγωγή που έκανε ο Οικονομόππουλος ζητώντας να ακυρωθεί η εκκαθάριση της ΠΑΕ είχα γράψει πως είναι πραγματικά αισχρό να προσπαθεί να κρατήσει όμηρο μια τέτοια ομάδα με εκατομμύρια κόσμο για να κυνηγήσει μια υπόθεση στην οποία επί 10 ολόκληρα χρόνια δεν κατάφερε να βρει και να δώσει έστω ένα ευρώ. Επιμένω στο να «προσπαθεί» γιατί δεν πείθομαι τόσο εύκολα ότι μπορεί επειδή αυτή η ΑΕΚ είναι ΣΟΒΑΡΗ και ΔΥΝΑΤΗ μέσα κι έξώ από τα γήπεδα. Μπορεί να ηδονίζεται λοιπόν αλλά εγώ δεν θα του κάνω την χάρη. Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έχει κλείσει ακόμη επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί η εκχώρηση του χρέους Ψωμιάδη, που απέτυχε να βρει και να εισπράξει ο Οικονομόπουλος, στο Ελληνικό δημόσιο επειδή και η ίδια η ΑΕΚ το θέλει. Υπενθυμίζω τον νόμο που ψηφίστηκε στις 20 Δεκεμβρίου όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Βουλής:
@ «Άρθρο 10
Ρυθμίσεις σχετικά με τις ΠΑΕ
1. Σε περιπτώσεις ειδικής εκκαθάρισης Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών που δεν διαθέτουν κινητή ή ακίνητη περιουσία, για την εξόφληση των ληξιπροθέσμων υποχρεώσεών τους προς το Δημόσιο, είναι δυνατόν, κατόπιν αίτησης του εκκαθαριστή, η οποία γίνεται δεκτή με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, το Δημόσιο να αποδέχεται την εκχώρηση των απαιτήσεων, από σύμβαση ή αδικοπραξία, του υπό ειδική εκκαθάριση νομικού προσώπου κατά τρίτων εφόσον αυτές έχουν αναγνωριστεί με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις. Η αίτηση του προηγούμενου εδαφίου συνοδεύεται απαραίτητα από: α) επικυρωμένο αντίγραφο των εκδοθεισών δικαστικών αποφάσεων, β) πιστοποιητικό τελεσιδικίας τους και γ) έκθεση ορκωτών ελεγκτών, από την οποία προκύπτει η έλλειψη ακίνητης ή κινητής περιουσίας του υπό ειδική εκκαθάριση νομικού προσώπου, για την ικανοποίηση των απαιτήσεων του Δημοσίου. Η απόφαση του Γενικού Γραμματέα, σύμφωνα με το πρώτο εδάφιο, εκδίδεται εντός τριάντα (30) ημερών από την κατάθεση της αιτήσεως.
2. Η σύμβαση εκχώρησης συνάπτεται μεταξύ του εκκαθαριστή του νομικού προσώπου, ο οποίος ενεργεί για λογαριασμό του εκχωρητή, και του Προϊσταμένου της αρμόδιας φορολογικής αρχής του υπό ειδική εκκαθάριση νομικού προσώπου, ο οποίος ενεργεί για λογαριασμό του Δημοσίου εντός τριάντα (30) ημερών από τη δημοσίευση της απόφασης του Γενικού Γραμματέα της πρώτης παραγράφου. Μετά την αναγγελία της εκχώρησης στους οφειλέτες, το Δημόσιο υπεισέρχεται αυτοδικαίως στα δικαιώματα το εκχωρητή και δύναται να παρίσταται και ως πολιτικώς ενάγον σε κάθε ποινική δίκη, η οποία άρχεται μετά το χρόνο αυτό, σχετική με αδίκημα, με το οποίο συνδέονται οι εκχωρηθείσες απαιτήσεις, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης γενικής ή ειδικής διάταξης νόμου.
3. Η εκχώρηση, σύμφωνα με τις διατάξεις των προηγούμενων παραγράφων, δεν επηρεάζει την προβλεπόμενη από γενικές ή ειδικές διατάξεις ευθύνη της υπό ειδική εκκαθάριση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας καθώς και την προσωπική ευθύνη κάθε τρίτου συνυποχρέου με αυτή, έναντι του Ελληνικού Δημοσίου, για τις σχετικές με την εκχώρηση οφειλές, ούτε οποιαδήποτε άλλη προβλεπόμενη από κάθε διάταξη ευθύνη τους. Το Ελληνικό Δημόσιο, και μετά την εκχώρηση, δεν κωλύεται να λάβει οποιοδήποτε προβλεπόμενο από τις κείμενες διατάξεις μέτρο αναγκαστικά εκτέλεσης για την είσπραξη οφειλής και κατά των προσώπων του προηγούμενου εδαφίου."
@ Για να μην πάει χαμένος αυτός ο νόμος λοιπόν, που όπως βλέπετε κι από το 3. δεν απαλάσει κανέναν από όσους ευθύνονται σαν πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι οπότε για το κράτος είναι win - win περίπτωση, δεν έχει κλείσει ακόμη η ΠΑΕ ΑΕΚ. Η εκχώρηση θα ολοκληρωθεί, οι πληροφορίες μου λένε πολύ σύντομα αφού η ΑΕΚ έχει ήδη κάνει την αίτηση από τις 13 Ιανουαρίου, και μέχρι τις 28 Μαρτίου η παλιά ΠΑΕ θα έχει κλείσει αφού ο Οικονομόπουλος θα έχει αποσύρει τα πάντα και όλα τα άλλα είναι έτοιμα. Το να μην το κάνει ενώ θα έχει γίνει η εκχώρηση ή ακόμη κι αν δεν γίνει επειδή για οποιοδήποτε λόγο το κράτος δεν εφαρμόσει τον νόμο που... ψήφισε δεν το συζητώ καν. Θα είναι απλά ο νούμερο 1... καταστροφέας. Υποψήφιος. Γιατί δεν θα τα καταφέρει αλλά θα είναι ντροπή και να φτάσει εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002