Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Μαρτίου 29, 2014

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τον Κώστα Κατσουράνη γράφει στο κεντρικό της θέμα η εφημερίδα σήμερα: "Ψηφίζει Κατσουράνη ο Λύμπε. "Έχει πολλά να δώσει και μετά το Μουντιάλ, αλλά ξέρει και πώς να βοηθήσει τους πιο νεαρούς παίκτες να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της ΑΕΚ", η θέση του στις κουβέντες για τον αγωνιστικό σχεδιασμό. Η απόλυτη βεβαιότητα του Νίκου Λυμπερόπουλου για την χρησιμότητα της επιστροφής του αρχηγού της Εθνικής, μπορεί να αποδειχθεί ο καθοριστικός παράγοντας για τις εξελίξεις. Παρά τις αμφιβολίες που έχει ακούσει να εκφράζονται, τον έχει θέσει σαν νούμερο ένα στόχο του εδώ και μήνες και θέλει να τελειώσει την μεταγραφή". Επίσης, η ΩΡΑ, γράφει και για τον Τζιμπούρ, αλλά και τον Γεωργιάδη.
SPORTDAY
Για τον Τζιμπούρ αναφέρει η SD: "Θέλει να γυρίσει", γράφουν οι Αλγερινοί, με την εφημερίδα να προσθέτει: "Πιθανή θεωρεί η ιστοσελίδα «Le Buteur» την επιστροφή του Ράφικ Τζεμπούρ στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα του σάιτ της γνωστής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Αλγερινός φορ δεν είναι χαρούμενος στην Αγγλία, όπου αγωνίζεται από τον Γενάρη με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Τσάμπιονσιπ.
«Το ενδεχόμενο να επιστρέψει είναι πιθανό», υποστηρίζουν οι συμπατριώτες του διεθνούς άσου και υποστηρίζουν πως εκτός από την ΑΕΚ, και ο ΠΑΟΚ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.
Η «Ένωση» θέλει σίγουρα τον 30χρονο, αφού το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε και συνάντηση του Τζεμπούρ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι ο Αλγερινός δεσμεύεται με συμβόλαιο 2,5 ετών με τον αγγλικό σύλλογο, ο οποίος διέθεσε ένα ποσό της τάξεως του 1,2 εκατ. ευρώ".

LIVE SPORT
"Στην κόντρα", έχει τίτλο η LS στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ και αναφέρεται στη Ρένα Δούρου που... συνεχίζει: "Φέιγ βολάν και συνθήματα από οπαδούς της Ένωσης κατά της Δούρου και του ΣΥΡΙΖΑ χθες το βράδυ στην πλατεία Κουμουνδούρου".

GOAL
Aπό την πλευρά της η εφημερίδα Goal γράφει για το χαρτόσημο για το θέμα της εκχώρησης. Αναλυτικά αναφέρει:
" Ο Χάρης Θεοχάρης έπραξε το... καθήκον του και τώρα είναι η σειρά των ανθρώπων της ΑΕΚ να βρουν λύση προκειμένου να ολοκληρωθεί η εκχώρηση στο δημόσιο. Μία πολύ περίεργη διαδικασία για την Ενωση, καθώς το ποσό των 3 εκατ. ευρώ που απαιτείται να δοθεί ως τέλη χαρτοσήμου έχει προκαλέσει το πάγωμα των άμεσων εξελίξεων.
Οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν ένα νομικό παραθυράκι που να τους καλύπτει προκειμένου να μην καταβάλουν το ποσό και η εκκαθάριση της εταιρείας να ολοκληρωθεί χωρίς κανένα άλλο εμπόδιο. Από την ΑΕΚ αισιοδοξούν πως θα βρουν λύση και μάλιστα μέσα στην εβδομάδα. Ωστόσο δεν είναι καθόλου εύκολο και εφικτό. Εγκριτοι νομικοί έχουν επιστρατευτεί για να βγάλουν την Ενωση από το τέλμα και πριν από το Πάσχα το θέμα να έχει ξεκαθαρίσει οριστικά.
Να υπενθυμίσουμε ότι το ποσό που θα εκχωρείται στο δημόσιο φτάνει τα 83 εκατ. ευρώ, άρα το ύψος του χαρτοσήμου φτάνει στα 2.550.000 ευρώ και μαζί με το ποσοστό υπέρ ΟΓΑ, που είναι άλλες 550.000 ευρώ, θα ανέλθει στα 3.100.000 ευρώ. Ετσι, αν και αρχικά στην ΑΕΚ γνώριζαν πως τα χρήματα του χαρτοσήμου ήταν 900.000 ευρώ και δεν επρόκειτο να καταβληθούν από τους πρώην μετόχους, τώρα που το ποσό τριπλασιάστηκε μόνο με ένα θαύμα μπορεί να εξοφληθεί το χαρτόσημο.
Η συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών είναι καθημερινή και αναπόφευκτη. Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι δεδομένο πως δεν θα εμποδίσει την ολοκλήρωση της εκχώρησης αυτή η ιστορία, αφού τα χρήματα δεν είναι άμεσα απαιτητά, αλλά η ΠΑΕ ΑΕΚ, δηλαδή ο Δημητρέλος, δεν θέλει να τα χρεωθεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002