Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Μαρτίου 17, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Επιτέλους φύγαμε από το Μενίδι με νίκη και χωρίς να παίζει κάποιο σπουδαίο ρόλο αυτό για την έκβαση του πρωταθλήματος ή το μέλλον της ομάδας ήταν αν μη τι άλλο κάτι που το χρωστούσε η ΑΕΚ στην... πόλη της. Μια πραγματικά κατακίτρινη πόλη και ένα γήπεδο που η πλευρά η δική μας γέμισε και τις τρεις φορές. Να δούμε ίσως έχουμε άλλο έναν αγώνα στο γήπεδο του Αχαρναϊκού με το Πέραμα. Μακάρι να ξαναπάμε. Η ομάδα χρωστούσε μια νίκη λοιπόν αλλά χρωστούσε και μια καλή εμφάνιση που έγινε μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο εκτός του ότι υπήρχε συνολική πτώση, πλην του Πλατέλλα που τα έδινε όλα και του Τσιρίλο που ήταν ο μόνος που έκοβε πίσω, φάνηκε και κουρασμένη η ομάδα και η απορία είναι πάλι η ίδια. Που κουράστηκε; Επειδή η ομάδα είναι ήδη στην Β Εθνική και τα παιχνίδια που απομένουν λιγοστεύουν νομίζω πως αυτοί που θα επιλέξουν τον τελικό αριθμό παικτών που θα μείνουν και του χρόνου σε ένα πολύ πιθο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα πρέπει να γίνονται όλο και πιο αυστηροί. Εμείς φυσικά δεν θα... διώξουμε, ούτε θα φέρουμε παίκτες αλλά μια γνώμη θα την λέμε.
@ Πάμε λοιπόν στις επιμέρους παρατηρήσεις. Η ομάδα έχει πάρει ήδη τρεις σέντερ μπακ. Επειδή τους έχω παρακολουθήσει αρκετά και τους τρεις δεν μπορώ να δω ποιος από αυτούς θα μπορούσε να είναι ο παίκτης ηγέτης που εκτός των άλλων θα ξεκινάει και το παιχνίδι από την άμυνα όπως έκανε π.χ. ο Δέλλας στην ΑΕΚ και στην ΕΘνική. Παρότι θεωρώ και τους τρεις πολύ καλούς παίκτες, με πρώτο στις δικές μου προτιμήσεις τον Κολοβέτσιο, και μακρά καλύτερους από αυτούς που έχουμε φέτος, δεν χωράει συζήτηση, πιστεύω πως η ομάδα θα πρέπει να πάρει και τον παίκτη ηγέτης της άμυνας για τον οποίο ακούμε εδώ και μήνες. Χθες το πρόβλημα των σέντερ μπακ στο να βγάλουν την μπάλα από την περιοχή της ΑΕΚ και να ξεκινήσουν το παιχνίδι ήταν τεράστιο. Και έτσι και η ανάπτυξη της ομάδας ήταν προβληματική. Παρότι το πρώτο γκολ μπήκε από μακρινή μπαλιά από πίσω δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έφτασε στον σκόρερ Πλατέλλα από ένα τεράστιο λάθος του αμυντικού αλλιώς θα κοβόταν εύκολα.
@ Πάμε παρακάτω. Πεταυράκης. Ενα παιδί με τρομερές αντοχές πράγματι. Παίζει το πάνω -κάτω με συνέπεια και σχετική άνεση από πλευράς δυνάμεων. Αλλά δεν έχει ακόμη βελτιώσει την σέντρα του και το κυριότερο δεν έχει δοκιμαστεί αμυντικά σχεδόν καθόλου. Τις λίγες φορές που έχει βρεθεί με αντίπαλο που επιτίθεται με αξιώσεις έχει προβλήματα, έτσι έγινε και χθες σε 2-3 φάσεις. Θεωρώ τεράστιο ρίσκο το να τον θεωρεί η ΑΕΚ βασικό για του χρόνου παρότι πράγματικά του βγάζω το καπέλο, είναι ο παίκτης έκπληξη και από τους λίγους που βελτιώθηκε μέσα στην χρονιά όχι όμως σε όλους τους τομείς που χρειαζόταν. Κάπου εδώ να κολήσω και τον Γεωργέα που τον θέλω στην ΑΕΚ για όσα χρόνια αντέχει ακόμη και μακάρι να είναι πολλά. Απλά πρέπει να είναι ο παίκτης παράδειγμα, ο παίκτης μπαλαντέρ και όχι να υπάρχει στον πλάνο σαν στάνταρ εντεκαδάτος όπως φέτος γιατί τα χρόνια περνάνε και οι απαιτήσεις θα είναι πολύ μεγαλύτερες. Σίγουρα θα βοηθήσει πάντως.
@ Ρόβας και Κορδέρο είναι οι πιο εύκολοι για να μιλήσεις για αυτούς. Ο Ρόβας δεν έχει δείξει σε καμία στιγμή ότι μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ σε ένα πρωτάθλημα σαν το επόμενο. Ούτε σαν σέντερ μπακ με δεδομένους αυτούς που έχουμε ήδη και τον τέταρτο που μάλλον θα έρθει, ούτε σαν χαφ αφού όλοι οι άλλοι μέσοι είναι καλύτεροι ήδη και έρχονται Μάνδαλος, Φαγέ και όχι μόνο. Από την άλλη ο Κορδέρο είναι ο πιο επαγγελματίας παίκτης, πράγματικό υπόδειγμα που έκανε την φετινή θλιβερή σαιζόν λίγο πιο εύκολη. Σε ότι φόρμα και να είναι παίζει σαν κανονικός ποδοσφαιριστής ΑΕΚ. Ετσι έκανε και χθες.
@ Για τον Πλατέλλα τα λέμε από πριν τον... πάρουμε και χαίρομαι γιατί είναι πολύ καλύτερος κι από ότι περίμενα παρότι τον θεωρούσα παίκτη διαφοράς για την κατηγορία. Νομίζω πως μπορεί να κάνει διαφορά και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Το παιδί το έχει. Είναι ένας... Καραγκούνης στην επίθεση με ατελείωτη καύλα για μπάλα και ποτέ δεν θα πάει χαμένος. Κάπου εκεί τελειώνουν και οι... ακραίοι - περιφερειακοί επιθετικοί της ΑΕΚ. Ο Πόποβιτς δεν δείχνει να μπορεί αν και ελλείψει άλλου είναι λογικό να παίζει, ο Γροντής είναι ο... Αγιος Ακίνδυνος, υπάρχει αυτός ο Αγιος, γιατί συνδυάζει το ότι είναι το καλύτερο παιδί αλλά και έναν τραγικό απολογισμό γκολ και τελικών προσπαθειών για σχεδόν βασικό επιθετικό της ΑΕΚ.  Από τον Ντακόλ περίμενα περισσότερα και προσωπικά δεν περιμένω πια. Οσον αφορά τον Ανάκογλου κινδυνεύει να μείνει σαν ένα τεράστιο αίνιγμα στην ιστορία. Πως ένα παιδί με όλα αυτά τα προσόντα δεν μπόρεσε να κάνει καριέρα. Αν δεν αποφασίσει να γίνει ο παίκτης που μπορεί θα πάει χαμένος και είναι κρίμα.
@ Αυτά. Συγχαρητήρια στον Πλατανιά που μιμείται τον περυσινό Αρη και συγχαρητήρια και στον σκηνοθέτη που κάνει τις ομάδες... Μπαρτσελόνες. Ετσι... αγαπάει το προϊόν. Συγχαρητήρια και στον διαιτητή του Ολυμπιακού γιατί την κατάλληλη ημέρα έκανε την κατάλληλη διαιτησία ώστε να το σηκώσει ο Ολυμπιακός με τον τρόπο που του άξιζε. Αρη ραντεβού στα... Γουναράδικα. Καλή εβδομάδα να έχουμε.
ΥΓ: Πρώτη φορά μετά από τόσους αγώνες που ξεχώρισα παίκτη αντιπάλου. Οχι για τα μακριά μαλλιά σαν το δεξί μπακ του Μανδραϊκού ούτε για την καράφλα σαν τον σέντερ φορ του Αγίου Νικολάου. Σαν ποδοσφαιριστή. Το 4 της Τριγλίας που μετά ρώτησα και έμαθα πως λέγεται Σβάρνας και δεν έχει κλείσει ακόμα τα 17 (!) ήταν πραγματικά εντυπωσιακός. Δεν ξέρω ποιος θα τον πάρει, γιατί κάποιος θα τον πάρει, μακάρι να κριθεί ότι μας κάνει και να τον πάρουμε εμείς χωρίς ειλικρινα να γνωρίζω αν υπάρχει ενδιαφέρον ή αν συμφωνεί κανείς μαζί μου αλλά πραγματικά πιστεύω πως χθες το μεσημέρι στο Μενίδι τα μάτια μου είδαν έναν νέο Παπασταθόπουλο! Μεγάλος πριν μεγαλώσει. Εγραψα μεγάλη κουβέντα και δεν το συνηθίζω. Το μέλλον θα δείξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002