Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Μαρτίου 16, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Ενα ήρεμο Σαββατοκύριακο μετά από ένα διήμερο έντονο που επαναλαμβάνω πως δεν θα έπρεπε να είναι τόσο γιατί τα προβλήματα δεν ήταν τόσο σοβαρα. Καθόλου σοβαρό δεν ήταν το θέμα των πρωην τηλεμαϊντανών που σε τίποτα δεν απειλούν την ΑΕΚ και το γήπεδο της και το μόνο θετικό από την υπέρμετρη δημοσιότητα που πήραν είναι ότι τουλάχιστον δρομολογήθηκε η διαγραφή τους από το μητρώο μελών της ΑΕΚ. Ετσι μετά τις γενικές συνελεύσεις της ΠΑΕ θα γλυτώσουμε από την παρουσία τους και στις συνελεύσεις της Ερασιτεχνικής.
@ Το θέμα του Οικονομόπουλου θα λήξει την επόμενη εβδομάδα, όπως από την αρχη ειχαμε με ψυχραιμία προβλέψει. Η εκχωρηση πρέπει μετά τις χθεσινές εξελίξεις να θεωρειται τελειωμένη οπότε είναι δεδομένο, δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, το ότι ο Οικονομόπουλος θα αποσύρει την αγωγή κατά της εκκαθάρισης, όπως ΓΡΑΠΤΩΣ έχει δεσμευτεί, και θα λήξει και αυτό το θέμα στο οποίο επίσης δόθηκε κατά την άποψη μου περισσοτερη δημοσιότητα από όσο άξιζε όπως αποδοθηκαν και στον συμπαθή κατά τα άλλα κύριο Οικονομόπουλό δυνατότητες που δεν είχε. Ακόμη και το ότι έκανε τον Μελισσανίδη να σκεφτει μήπως πρέπει να φυγει(!!) γράφτηκε και λογικό είναι για κάποιες ώρες ο Οικονομόπουλος να αισθάνθηκε... βασιλιάς. Η αλήθεια βέβαια είναι πως αυτός που θα φύγει είναι ο ίδιος. Το γραφω με την καλή έννοια, μην παρεξηγηθώ, και εννοώ πως ο κύριος Οικονομόπουλος θα φύγει μετά από 10 χρόνια από το άρμα της ΠΑΕ ΑΕΚ, που πτώχευσε παροτι ο Χαρης πολλές φορες είχε πει δημόσια πως θα την σωσουν τα λεφτά που θα φερει από τον Μάκη, και θα ανεβει στο άρμα του Ελληνικού Δημοσίου ώστε μαζι να προσπαθήσουν να βρουν και να εισπραξουν κάτι παραπανω από τα... μηδεν ευρώ που εισέπραξε η ΠΑΕ ΑΕΚ τα πρωτα 10 χρόνια που είναι πάντα και τα πιο δύσκολα. Ο Μελισσανίδης είναι εδώ και όπως θα διαβάσετε και στο πρωτο θέμα της σελίδας είναι ακόμη πιο φτιαγμένος. Και θα είναι, πρώτα ο Θεός,  για όσα χρόνια χρειαστούν για να γίνουν όλα τα όνειρα πραγματικότητα. Και τα όνειρα δεν είναι ποτέ μικρά στην ΑΕΚ ιδίως όταν ξεκινάς από το μηδέν. Και η αρχή από το μηδέν είναι αυτό που μας φτιάχνει ακόμη πιο πολύ γιατί είναι η ιστορία της ΑΕΚ μας και των υπέροχων ανθρώπων που την έφτιαξαν.
@ Πάμε παρακάτω λοιπόν. Είναι ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο. Η ομάδα μας στο βόλεϊ πάει για την δεύτερη κούπα. Με τον Ελγκέτα να κάθεται τελικά στον πάγκο μαζί με τον Φλαούνα και τα παιδιά να πηγαίνουν για την δεύτερη μεγάλη υπέρβαση μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ. Ολα ανοικτά είναι. Αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι τα παιδιά μας να παλέψουν σαν πρωταθλητές και σαν ΑΕΚ. Κι ότι γίνει. Η Βασίλισσα μας έχει δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που έχει κάνει μεγάλες ζημιές. Δεν είναι όμως ντέρμπι. Και η ΑΕΚ δεν έχει ήττα εντός ή εκτός σε παιχνίδι που δεν είναι ντέρμπι με τους άλλους τρεις που την ακολουθούν. Πρέπει να το κρατήσει αυτό, είναι το μυστικό της. Για αύριο στο κατακίτρινο Μενίδι δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Είναι προσβολή τρίτη φορά να φύγουμε από την δική μας πόλη χωρίς νίκη. Θα είμαστε παντού. Καλό Σαββατοκύριακο αδέρφια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002