Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Μαρτίου 22, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Ας γυρίσουμε λίγο πίσω γιατί ο καιρός περνάει και κάποια πράγματα μένουν... ολόιδια. Ενα από αυτά είναι η απίστευτη αρνητικότητα και εμπάθεια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι στην ΑΕΚ μόνο και μόνο επειδή στο τιμόνι της ομάδας είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Είχα γράψει λοιπόν στις 21 Δεκεμβρίου 2013 με αφορμή το εκπληκτικό που είχε γίνει στην Βουλή όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε και παραλίγο να ματαιώσει την ψήφιση της νομοθετικής ρύθμισης για την εκχώρηση του χρέους Ψωμιάδη προς την ΑΕΚ στο Ελληνικό δημόσιο με το τρομερό επιχείρημα πως ήταν φωτογραφική διάταξη που εξυπηρετούσε τον... Μελισσανίδη. Φυσικά όλοι θυμόμαστε πως τον Αύγουστο 5 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν καταθέσει την ίδια ακριβώς τροπολογία! Ας θυμηθούμε ένα απόσπασμα από αυτά που λέγαμε τότε:
"Επειδή έχουμε περάσει τόσα το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν οι Ενωσίτες είναι να μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι κυβέρνηση σε σχέση με την ομάδα μας πάντα, εννοείται, και όχι σε σχέση με την ζωή μας, την ιδεολογία κτλ. Αυτό που έγινε χθες στην Βουλή ήταν στην ουσία ένα πετυχημένο ανέκδοτο. Θα μπορούσε να γίνει σκετσάκι στον... Σεφερλή, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στο βίντεο κλιπ και ο θρυλικός αντιπρόεδρος Εδεσσαϊκού. Εμείς στην αρχή θέλαμε και αυτοί δεν ήθελαν κι όταν αυτοί ήθελαν εμείς τότε δεν θέλαμε. Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο... Θα μπορούσε να είναι απλά γελοίο λοιπόν όπως πολλά γελοία γίνονται στην Βουλή και όχι μόνο. Αν υπήρχε ο ορισμός της αντιπολίτευσης για την αντιπολίτευση θα ήταν αυτό το περιστατικό, δηλαδή μια νομοθετική ρύθμιση που τον Αύγουστο την κατέθεσε το ίδιο κόμμα την θεώρησε σκάνδαλο και εύνοια σε... μεγαλοεπιχειρηματία τον Δεκέμβριο. Εδεσσαϊκός και τα μυαλά στα κάγκελα.
@ Αλλά  δεν μπορεί το πάρεις μόνο στην πλάκα γιατί δείχνει ξεκάθαρα κάτι. Το ότι δεν διστάζουν να γίνουν ρεζίλι θυμίζοντας αντιπρόεδρο Εδεσσαϊκού για μια τροπολογία που όποιος δεν την ψηφίσει θα θεωρηθεί... ύποπτος αφού ο μόνος που θίγεται είναι ο Ψωμιάδης και το μόνο που ευνοείται είναι το Ελληνικό Δημόσιο μόνο και μόνο επειδή θέλουν να είναι απέναντι στον Μελισσανίδη που τον βλέπουν κι εκεί που δεν... υπάρχει όπως σε αυτή την περίπτωση.  Απλά άκουσαν την λέξη ΑΕΚ σκέφτηκαν τον Μελισσανίδη και δεν είπαν απλά όχι αλλά μίλησαν για σκάνδαλο!
@ Ολοι ξέρουμε τι έγινε μετά αφού κατάλαβαν το λάθος  τους και τελικά η νομοθετική ρύθμιση που μετατρέπει έστω και μετά από 10 χρόνια τον Ψωμιάδη σε μόνιμα... καταζητούμενο για την «ληστεία» της ΑΕΚ επανήλθε... πανηγυρικά και θα περάσει σήμερα. Την θέση της ΑΕΚ παίρνει το Ελληνικό δημόσιο. Κι αυτό που μένει είναι πλέον η πεποίθηση πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τυφλωμένος από το μένος κατά Μελισσανίδη και μπλέκει την ΑΕΚ σε πολιτικά παιχνίδια. Ενα μόνο μπορεί να είναι το μήνυμα. Μακριά από την ΑΕΚ τέτοια παιχνίδια. Ο ΣΥΡΙΖΑ σαν αντιπολίτευση αλλά και σαν κυβέρνηση αν γίνει κάποτε θα αντιμετωπίζει την ΑΕΚ όπως όλες τις ομάδες ανεξάρτητα από το ποιον θα έχει πρόεδρο. Αν για δικούς τους λόγους θέλουν πόλεμο με τον Τίγρη, παρότι με άλλους επιχειρηματίες έχουν άριστες σχέσεις και ο ΟΠΑΠ τους ενόχλησε τώρα και όχι όταν είχε συνέταιρο που μόνο έβγαζε και δεν έβαζε τον πρώην... αρχινταβατζή της Ελλάδας,  ας κρατήσουν αυτή την αντιπαλότητα μακριά από την ΑΕΚ".
Αυτά είχα γράψει τότε. Δυστυχώς η συμπαθής κυρία Δούρου με τις χθεσινές της δηλώσεις για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ που είναι στην Περιφέρεια την οποία φιλοδοξεί να διοικήσει έδειξε πως δεν έχει αλλάξει τίποτα. Χωρίς να έχει καμία ενημέρωση όπως περίτρανα φάνηκε από τα λόγια της που δυστυχώς για αυτή είναι ηχογραφημένα και κανείς δεν μπορεί να πει ότι διαστρεβλώθηκαν, κατάφερε μέσα σε ένα λεπτό να αποδείξει απλά πως είναι απέναντι στην ΑΕΚ και στην προσπάθεια κατασκευής του γηπέδου της στη Νέα Φιλαδέλφεια μόνο και μόνο επειδή στην ΑΕΚ είναι ο Μελισσανίδης. Αυτός είναι ο... ημέτερος, αυτός είναι τα συμφέροντα που δήθεν εξυπηρετεί ο αντίπαλος της κ. Σγουρός επειδή το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε με τεράστια πλειοψηφία την επιδότηση του γηπέδου της ΑΕΚ με 20.000.000 ευρώ από το πλεόνασμα των 300.000.000 ευρώ που έχει η περιφέρεια για αναπτυξιακά έργα. Πολύ ψηλά γράμματα για την κυρία Δούρου πως και ο ΠΑΟ και ο Πανιώνιος θα πάρουν χρήματα από τον ίδιο λογαριασμό για τα γήπεδα τους από την στιγμή που η πρώην βουλευτής είπε πως ο Σγουρός είχε υποσχεθεί να φτιάξει το... γήπεδο όπου δεν υπάρχει μέριμνα για να παίζουν παιδιά (!) και για τα Ερασιτεχνικά Σωματεία.
@ Πιστεύω πως όλοι θα έχετε διαβάσει και θα έχετε ακούσει τι είπε η κυρία Δούρου οπότε μην χάνουμε άλλο χρόνο. Θα επαναλάβω ότι έγραψα και τον Δεκέμβριο. Μακριά τα πολιτικά παιχνίδια σας από την ΑΕΚ. Και βέβαια κάτω τα χέρια από τον Μελισσανίδη σε ότι έχει να κάνει με την ΑΕΚ. Είναι κατάντια για ένα όχι οποιοδήποτε κόμμα αλλά για την αξιωματική αντιπολίτευση να έχει στοχοποιήσει μια ομάδα επειδή έχει διαφορές με το αφεντικό της. Και ναι φίλοι μου την ΑΕΚ έχει  στοχοποιήσει. Γιατί και τον Δεκέμβριο μόλις άκουσαν ότι περνάει νομοθετική ρύθμιση για την ΑΕΚ ξεσηκώθηκαν ξεχνώντας ακόμη και το ότι είχαν καταθέσει την ίδια 4 μήνες πριν και χθες η κυρία Δούρου παρότι παντελώς ΑΣΧΕΤΗ με το θέμα μόλις άκουσε την λέξη ΑΕΚ άρχισε την επίθεση επειδή αμέσως το μυαλό της πήγε στον Μελισσανίδη. Μακριά, το επαναλαμβάνω, από εμάς τα πολιτικά. Για μένα πάντα είχε και πάντα θα έχει σημασία το να είσαι ΑΕΚ ανεξάρτητα από το τι ψηφίζεις και θεωρώ όλους τους ΑΕΚτζήδες αδέρφια. Αλλά πρέπει επειγόντως ο ΣΥΡΙΖΑ να το πάρει αλλιώς. Με τους 131 ματαίωσε την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ μία φορά. Με κάποιους άλλους 130 έσωσε τον... Βοτανικό από ένα υπερσύγχρονο γήπεδο και ένα εμπορικό κέντρο, που θα χτύπαγε την αγορά της... περιοχής, και έτσι παραμένει μια κανονική χαβούζα πέντε λεπτά από την Ομόνοια. Τώρα όμως δεν πάει άλλο. Το γήπεδο της ΑΕΚ είναι νομιμότατο. Το θέλουν εκατομμύρια Ενωσίτες, το θέλουν όλες σχεδόν οι δημοτικές παρατάξεις της Νέας Φιλαδέλφειας, σίγουρα η τεράστια πλειοψηφία. Το θέλει η Περιφέρεια για να αξιοποιήσει επιτέλους κάποια από τα χρήματα για τα αναπτυξιακά έργα που δεν γίνονται και υπάρχει κίνδυνος να γυρίσουν τα λεφτά στις Βρυξέλες όπως έχουν γυρίσει δισεκατομμύρια τα προηγούμενα χρόνια. Ο λαϊκισμός του να μοιραστούν τα λεφτά στους... φτωχούς και τους άνεργους είναι απλά γελοίος. Είναι χρήματα που επιδοτούν αναπτυξιακά έργα. Μακάρι να γινόταν να δοθούν σε φτωχούς και χαλάλι. Ετσι κι αλλιώς το γήπεδο θα το κάνουμε. Μιλάμε για το έργο με την μεγαλύτερη αυτοχρηματοδότηση στην Ελλάδα και σχεδόν καθόλου τραπεζικό δανεισμό που θα δώσει δουλειά σε τόσο κόσμο. ΑΦΗΣTΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ. Και με την ευκαιρία επειδή καίγεσαι για τα κρατικά λεφτά κυρία Δούρου κάνε δύο ερωτήσεις και πες μας. Πληρώνει κανείς το δάνειο του γηπέδου Καραϊσκάκη από το οποίο η ΓΓΑ δεν παίρνει ευρώ επειδή πηγαίνει το ποσοστό της στην αποπληρωμή; Και επίσης πόσα θα πληρώσει ο Ελληνικός λαός για χάρη του Ολυμπιακού μόλις τελεσιδικήσουν οι αγωγές για τα κλεμμένα του Κοσκωτά που έγιναν 80 μεταγραφές σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο κτλ. Αυτά.  Απλά πράγματα. Καλό Σαββατοκύριακο. Σήμερα νικάμε και μένουν δύο νίκες Βασίλισσα μου και αύριο τα κορίτσια μας αλλάζουν το σκηνικό. Θα είμαστε παντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002