Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Μαρτίου 29, 2014

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..


@ Ο Αντώνης Καρατζίκας, βοηθός διαιτητή του τελικού, στην κατάθεση του τόνισε: "Όταν ήρθαν, εγώ ήμουν τουαλέτα. Δεν τους είδα να μπαίνουν. Τους είδα μόνο να βγαίνουν. Αυτό που είπαν, πάντως, είναι κάτι κοινό".
Στη συνέχεια ρωτήθηκε "για ποιον λόγο ήρθε στο ημίχρονο (σ.σ. ο Βαγγέλης Μαρινάκης)" και απάντησε: "Υποθέτω ότι ο κ. Μαρινάκης ήρθε στο ημίχρονο γιατί δεν είχε έρθει να μας ευχηθεί πριν από το αγώνα".
@ Μάλιστα κύριοι. Αυτά είπε ο Αντώνης ο Καρατζίκας ο επόπτης στην χθεσινή δίκη του Μαρινάκη και του μόνιμου μαϊντανού Σάββα.  Θα έλεγα πως ήταν άτυχος γιατί δεν πήρε την... ευχή λόγω τουαλέτας και για αυτό δεν είδε την χερούκλα του Μανιάτη αλλά μην στεναχωριέσαι Αντώνη κι οι άλλοι που την πήραν, την... ευχή, έπαθαν την ίδια πρόσκαιρη τύφλωση με σένα. Κι έτσι και η τελευταία παράδοση που ήθελε τουλάχιστον στους τελικούς η διαιτησία να μην παίζει μεγάλο ρόλο έσπασε με πάταγο με την διαμόρφωση του αποτελέσματος που έδιωξε και τους Ολυμπιακούς από γήπεδο και ανάγκασε την ΠΑΕ να βγάλει την γελοίa ανακοίνωση περί... τρένων. Εκπληκτικοί βέβαια ήταν κι οι άλλοι αλλά ο Αντώνης με την τουαλέτα έκανε την διαφορά όπως και με το συμπέρασμα πως ο Μαρινάκης μπήκε στο ημίχρονο να ευχηθεί επειδή δεν είχε προλάβει πριν τον αγώνα.
@  Ο Γιάχος είπε το εκπληκτικό "εμένα δεν με επηρρεάζει τίποτα" και προς γενική κατάπληξη η εικόνα που βρίσκεται στις δικαστικές αίθουσες ούτε έπεσε ούτε... ζωντάνεψε για να τους πάρει όλους στο κυνήγι. Ο Τριτσώνης συγκλόνισε στην κυριολεξία. Θαυμάστε πλούτο λέξεων: ""Έτσι όπως λειτουργεί όλο το πλαίσιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και με τον πόλεμο που δεχόμαστε από τα ΜΜΕ θεωρώ ότι είμαστε ήρωες". Πράγματι... βούρκωσα μετά από αυτή την έκρηξη ψυχής του διαιτητή που μέσα σε ένα μήνα έριξε την ΑΕΚ με την απόφαση του να μην συνεχίσει το παιχνίδι με τον Πανθρακικό παρότι δεν υπήρχε κανείς κίνδυνος και στο καπάκι απένειμε και κύπελλο αφού ήταν αυτός που ήταν πίσω από το τέρμα και είδε πως ο Μανιάτης απέκρουσε με το... στήθος. Είσαι ήρωας Τριτσώνη.
@  Παραδέχομαι πάντως πως έγινε πολύ σκληρή μάχη για να λάμψει η... αλήθεια και να αποδειχτεί η κατάπτυστη σκευωρία κατά του Βαγγέλη και της ορντινάτσας του που πήγαν στα αποδυτήρια να κάνουν μια ευχή, που έλεγε κι ο... Ρακιτζής, και βρέθηκαν κατηγορούμενοι οι άνθρωποι. Ευτυχώς αυτοί οι υπερέντιμοι διαιτητές και επόπτες με τις καταθέσεις τους βοήθησαν την αλήθεια να λάμψει και αποφύγαμε την δικαστική πλάνη. Φανταστείτε να καταδικάζονταν ο Βαγγέλης και η ορντινάτσα του για τις ευχές. Πόσο χειρότερη θα γινόταν η κοινωνία μας. Θα φοβόσουν να πεις στον διπλανό σου καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο το νέο έτος, καλό Πάσχα. Ενώ τώρα οι ευχές επιτρέπονται και με τον νόμο. Επίσης θεωρώ πως μετά από τέτοιο ρεσιτάλ ειλικρίνειας και τιμιότητας πρέπει η ΚΕΔ να ανταμείψει αυτά τα δύο παιδιά. Προτείνω Γιάχο στον πρώτο ημιτελικό στο Καραϊσκάκη με τον ΠΑΟΚ και Τριτσώνη στην Τούμπα, γιατί όπως και να έχει σε αυτό το ματς θα χρειάζεται ένας... ήρωας. Τέλος η δοκιμασία λοιπόν. Η δικαιοσύνη μίλησε αφού μίλησαν τόσο σωστά και τεκμηριωμένα οι μάρτυρες. Καλημέρα... Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002