Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Μαρτίου 14, 2014

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

Πολύ δυνατά άρχισε η αύξηση του Μετοχικού κεφαλαίου που ειναι συμβολική, σε ότι αφορά τον κόσμο, και ιδιαίτερα σημαντική σε ότι αφορα την συγκέντρωση των χρημάτων για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Ταυτόχρονα με την έναρξη λοιπόν είχαμε ένα νέο χτύπημα γραφικότητας. Γενικά στην ΑΕΚ η γραφικότητα από την επικινδυνότητα απέχουν ελάχιστα. Το έχουμε δει και θα το ξαναδούμε τό έργο, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Πάντα βρίσκουν κάποιοι ένα τρόπο να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας. Για να κερδισουν αυτα τα λεπτά δεν κολώνουν πουθενά. Ακόμη και στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια που έχει ενώσει για πρώτη φορά όλο τον κόσμο όχι μόνο εντός ΑΕΚ αλλά και τον Δήμο της πόλης και την περιφέρεια και τους πάντες λόγω του άψογου και καλού για όλους σχεδίου βρέθηκαν οι 5 γραφικοί να προσπαθήσουν να χτυπήσουν την ΑΕΚ και προσωπικά τον Μελισσανίδη.
Προσωπικά τον Μελισσανίδη, επειδή αυτός εχει μπει μπροστά για το γήπεδο αλλά και την ομάδα στερώντας απο κάποιους το όνειρο να διοικήσουν που ειχε φτάσει τόσο κοντά στην υλοποίηση του, άσχετα αν η ομάδα θα πήγαινε ακόμη πιο κάτω, και φυσικά χτυπούν και την ΑΕΚ που ειναι πιο κοντά από ποτέ να δώσει τέλος στην δεύτερη προσφυγιά των 11 ήδη χρονων και να επιστρέψει στο σπίτι της.

Τα επιχειρήματα είναι πραγματικά αστεία. Το ότι όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής δεν μπορούν να στεγαστούν στον χώρο του γηπέδου ειναι δεδομένο. Αλλωστε πριν γίνει το Μόσχος και για πάρα πολλά χρόνια τα περισσοτερα τμήματα και στο παλιό γήπεδο δεν είχαν έδρα. Είναι δεδομένο και το ξέρουν πολύ καλά και οι ίδιοι πως το σημαντικό για την ΑΕΚ ειναι να γίνει το ποδοσφαιρικό γήπεδο.
Από εκεί θα ανεγεννηθεί η ομάδα και όλος ο σύλλογος. Επίσης πρέπει να ξέρουν πως τυπικά μπορούν όλα τα τμήματα να έχουν στέγη στο νέο γήπεδο και να ξεπεραστεί και το θέμα του παραχωρητηρίου που ήταν την δεκαετία του 30 και θα πρεπει να είσαι σούπερ γραφικός για να το επικαλείσαι το 2014. Προφανώς οι 5 είναι.
Σημασια βέβαια έχει πως η διοίκηση της Ερασιτεχνικής είναι σε προχωρημένες επαφές για το κλειστό του Γαλατσίου για να στεγάσει πραγματικά τα τμήματα και να δωσει λύση 50ετίας σε ένα θέμα που βασανίζει όλη την ΑΕΚ από το 2013. Να στεγαστούν όλοι στη Φιλαδέλφεια απλά δεν γίνεται. Οπότε αυτοί που επικαλούνται αυτό το επιχείρημα το κάνουν μόνο για να δημιουργήσουν πρόβλημα.
Οσον αφορα το 15% επιπλέον του 10% που προβλέπει ο νόμος σαν ποσοστό της Ερασιτεχνικής ειναι πραγματικά αστείο να το επικαλειται κάποιος σαν θέμα που βλάπτει το Σωματείο ΑΕΚ. Εγώ λέω πως το Σωματείο θα αποκτήσει γήπεδο στην ιδιοκτησία του και θα παίρνει κανονικά και το 10%. Το 15% δεν είναι φυσιολογικό να πάει για την αποπληρωμή του γηπεδου; Αυτή δεν πρεπει να είναι μια ελάχιστη συνεισφορά του σωματείου στο οποίο ανήκει ο χώρος και θα ανήκει και το γήπεδο στο χτίσιμο του; Ετσι κι αλλιώς από το 2003 δεν το έπαιρνε κι δεν θα το έπαιρνε ούτε το 3003 αφού γήπεδο δεν θα γινόταν ποτέ, όπως έδειξε η ιστορία, αν δεν έμπαινε μπροστά ο Μελισσανίδης. Και στο κάτω κάτω αυτοί οι 5 γιατί δεν το χτίσανε τόσα χρόνια;
Ο Καπετανόπουλος π.χ ήταν δεξί χέρι του Aνατολιωτάκη που ήταν πρόεδρος στην Ερασιτεχνική. Ας το χτίζανε αυτοί να έπαιρνε η Ερασιτεχνική το 25% και ότι άλλο θέλανε. Στα λόγια όλα είναι ευκολα. Οπως και όλα τα πράγματα είναι εύκολα όταν τα κάνουν οι... άλλοι. Φυσικά και δεν πρέπει να ανησυχει κανείς. Τελειωσε η δημοσιότητα τους όπως έχει τελειώσει πριν... αρχίσει και η προσπάθεια τους να κάνουν ζημιά στην ΑΕΚ και στο όνειρο εκατομμυριων φιλων της. Απλά δεν μπορούν. Τέλος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002