Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Μαρτίου 14, 2014

ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ..

Ο Χάρης Οικονομόπουλος, νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ στη δικαστική διαμάχη με την οικογένεια Ψωμιάδη για την υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων από τα ταμεία της πρώτης, ως γνωστόν κατέθεσε προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της διαδικασίας εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή των διεργασιών, κάτι που θέτει σε καθεστώς αναμονής το σχέδιο εκκαθάρισης της ΠΑΕ και την προσπάθεια δημιουργίας νέας ΠΑΕ από την Ερασιτεχνική το ερχόμενο καλοκαίρι, από τη στιγμή που η «Ένωση» θα επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο Οικονομόπουλος με αυτή την απόφαση κρατάει προσωρινά ανοικτή την ΠΑΕ για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της εκχώρησης προς το ελληνικό Δημόσιο αν και όλες οι πληροφορίες συνηγορούν πως η τελευταία διαδικασία ήταν καθαρά θέμα χρόνου για να ολοκληρωθεί
Εξάλλου η υπό εκκαθάριση ΠΑΕ είχε καταθέσει αίτημα εκχώρησης στο υπουργείο Οικονομικών στις 13 Ιανουαρίου και όπως γίνεται αντιληπτό τα πάντα είχαν δρομολογηθεί για να γίνει δεκτό το αίτημα και να συνεχίσει το ελληνικό Δημόσιο την προσπάθεια ανεύρεσης των χρημάτων που υπεξαιρέθηκαν και παράλληλα να καρπωθεί τα 44 εκατομμύρια ευρώ συν τόκους που έχουν εκ των πραγμάτων επιδικαστεί στην «Ένωση» εδώ και χρόνια. Ούτως ή άλλως με την μεταφορά του χρέους Ψωμιάδη στο Δημόσιο η ΠΑΕ ΑΕΚ μπορεί και τυπικά να κλείσει, αν και ουσιαστικά αυτό έχει ήδη γίνει εδώ και αρκετούς μήνες. Σίγουρα πάντως η εκκαθάριση θα έχει και τυπικά ολοκληρωθεί πολύ νωρίτερα από τις νέες προσπάθειες δημιουργίες Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας από πλευράς της Ερασιτεχνικής.
Παιχνίδι που δεν αρέσει καθόλου Ωστόσο αυτό που προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και κυρίως προκαλεί εκνευρισμό στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» οπαδών είναι το γεγονός πως ο Χάρης Οικονομόπουλος καταφεύγει σε αδέξιες μανούβρες προκειμένου να φέρει τα πράγματα όπως εκείνος επιθυμεί. Κανείς φυσικά δεν προτίθεται να ξεχάσει το γεγονός πως τόλμησε να συνδέσει με υπονοούμενα τη λύση της ΠΑΕ με την υπόθεση Ψωμιάδη, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι με αυτόν τον τρόπο δίδεται χάρη στον Ψωμιάδη για τις αμαρτίες του παρελθόντος. Εξάλλου είναι εκατό τοις εκατό σαφές και έχει αποδειχτεί ποικιλοτρόπως πως στην ΑΕΚ περιμένουν με αγωνία τις τελευταίες κινήσεις του ελληνικού Δημοσίου έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η εκχώρηση των απαιτήσεων Ψωμιάδη.
Παράλληλα όμως είναι σαφές το ότι η ίδια η ΑΕΚ καθυστέρησε όσο γίνεται την διαδικασία ολοκλήρωσης της εκκαθάρισης υπερασπίζοντας έτσι τα συμφέροντα του ίδιου του ελληνικού Δημοσίου παρόλο που το ίδιο το Δημόσιο έκανε επί οκτώ συναπτά έτη τα «στραβά μάτια» στην υπόθεση διατηρώντας τη θηλιά στον λαιμό της ΑΕΚ και όχι σε αυτούς που ήταν πραγματικά υπαίτιοι της κατάστασης. Μετατρέπεται σε επικίνδυνο πρόσωπο Όπως γίνεται αντιληπτό, η όλη διαδικασία προκαλεί θέματα στην ΑΕΚ και το χειρότερο είναι ότι δημιουργούνται προβλήματα από έναν άνθρωπο ο οποίος έτυχε τεράστιας εμπιστοσύνης από την οικογένεια της «Ένωσης».
Με τον τρόπο που δραστηριοποιείται δημιουργεί συνεχώς ζητήματα και εμπόδια για το μέλλον της ΑΕΚ, ενώ ξενίζει το γεγονός πως επικαλείται το καλό του λαού του «Δικεφάλου», όταν οι πράξεις του υποδηλώνουν το αντίθετο. Είναι σαφές άλλωστε πως ο κόσμος της ΑΕΚ θέλει να δει την ομάδα του καθαρή, στο νέο της γήπεδο και γι' αυτό δέχτηκε τη μεγάλη θυσία της Γ' Εθνικής, γεγονός που δεν μπορεί κανείς να το αγνοεί και να βάζει σε κίνδυνο την ίδια της την ύπαρξη.
Οι επόμενες κινήσεις Την ίδια ώρα στην ΑΕΚ επικρατεί οργή. Η «Ένωση» είχε συναινέσει σε όλες τις κινήσεις που απαιτούνταν για να κερδηθεί η δικαστική διαμάχη με την οικογένεια Ψωμιάδη και το γεγονός πως ο Χάρης Οικονομόπουλος προχώρησε στην κατάθεση προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων προκαλεί αλγεινή εντύπωση. Από την πρώτη στιγμή άλλωστε, η ίδια η ΑΕΚ είχε πει «ναι» στην εκχώρηση της απαίτησης στο Δημόσιο και δεν είχε κανέναν λόγο να κάνει πίσω. Ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες απεμπλοκής απ' όλη την κατάσταση, έτσι ώστε η ΑΕΚ να προχωρήσει απερίσπαστη την πορεία της προς την αναγέννησή της.
* Πηγή: ΩΡΑ των σπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002