Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Μαρτίου 28, 2014

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για την υπογραφή που έβαλε ο Θεοχάρης και την αποδοχή της εκχώρησης του χρέους Ψωμιάδη προς το δημόσιο, γράφει η εφημερίδα στο πρώτο της θέμα: "Η ΑΕΚ μετά την υπογραφή και την αλλαγή των δεδομένων, αποφάσισε να μην ζητήσει εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων σήμερα και θα συναινέσει σε αίτημα αναβολής. Κλείνει και το θέμα του χαρτοσήμου, υπογράφουν εφορία και Δημητρέλος (νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ) την εκχώρηση και ο Οικονομόπουλος οφείλει πλέον να τηρήσει τη δέσμευσή του και να αποσύρει την αγωγή". Επιπλέον, η ΩΡΑ γράφει για το γήπεδο:
"Νέο μεγάλο άλμα για την Αγιά Σοφιά. Η Περιφέρεια ενέκρινε χθες τη μελέτη που κατάθεσε η ΑΕΚ για τις υπογειοποιήσεις και όλες τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Στο Ντουμπάι όπου βρίσκεται έμαθε τα ευχάριστα ο Τίγρης! Το ψήφισε και η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ!".

SPORTDAY
"Ανοίγει ο δρόμος για την εκκαθάριση της ΠΑΕ", γράφει η SD, τονίζοντας:
"Εκτονώνεται η κόντρα που υπήρξε ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Χάρη Οικονομόπουλο με αφορμή τη στασιμότητα στην εκκαθάριση της ΠΑΕ, λόγω των κινήσεων του πρώτου.
Μετά τη χθεσινή υπογραφή του γενικού γραμματέα Δημόσιων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη μέσω της οποίας το κράτος αποδεχόταν την εκχώρηση της ΠΑΕ ΑΕΚ προς το Δημόσιο από το χρέος Ψωμιάδη το θέμα έχει περάσει στον γνωστό ποινικολόγο.
Οι «κιτρινόμαυροι» είναι σε συνεχείς επαφές με τον Χάρη Οικονομόπουλο ώστε να δουν τις προθέσεις του και το πιο πιθανό σενάριο είναι να προκύψει συναινετική αναβολή. Οπότε αν η απόφαση είναι καταδικαστική τα χρήματα που θα εκδικαστούν θα πάνε στο Δημόσιο και θα κλείσει η «τρύπα» που υπάρχει στην ΠΑΕ. Η εκχώρηση εκτιμάται πως θα είναι 85 εκατ. ευρώ. Στα 42 υπολογίζεται το καθαρό χρέος και 43 εκατ. ευρώ είναι οι τόκοι.
Αν όλα πάνε καλά η εκκαθάριση θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας και θα γίνει ένα από τα πιο σημαντικά βήματα που αφορούν τη νέα εποχή της Ένωσης".

LIVE SPORT
Για το θέμα της εκχώρησης γράφει η εφημερίδα: "Τελειώνει η εκχώρηση! Από εδώ και πέρα το κράτος θα κυνηγάει τον Ψωμιάδη για 85 εκατ. ευρώ! Δύο λύσεις υπάρχουν για το χαρτόσημο - αγκάθι των 3.05 εκατ.".

GOAL
Για την εκχώρηση γράφει με τη σειρά της και η εφημερίδα Goal: "Συμφωνία και... ψάξιμο", αναφέρει και προσθέτει:
" Ενα χαρτόσημο (και οι εισφορές υπέρ ΟΓΑ) της διόλου ευκαταφρόνητης αξίας των 3 εκατ. ευρώ φαίνεται πως χωρίζουν την ΑΕΚ από τη λύση των προβλημάτων της. Οπως σας ενημέρωσε το «Goal», ο γενικός γραμματέας Δημόσιων Εσόδων υπέγραψε την απόφαση και κατήρτισε τη σύμβαση που θα υπογραφεί ανάμεσα σε δημόσιο και ΑΕΚ για την εκχώρηση των «κιτρινόμαυρων» απαιτήσεων από την υπόθεση Ψωμιάδη προς το ελληνικό δημόσιο.
Ωστόσο, για να είναι έγκυρη αυτή η σύμβαση πρέπει να βρεθεί φόρμουλα με το χαρτόσημο. Στην ΑΕΚ εκτιμούν πως υπάρχουν τρόποι (δύο για την ακρίβεια) ώστε να συμψηφιστεί και να μην είναι προκαταβολικά απαιτητό, από το υπουργείο επιμένουν πως δεν υπάρχει τέτοια φόρμουλα. Η ΑΕΚ προχωρεί τελικώς σε εκχώρηση 83 εκατ. ευρώ προς το δημόσιο. Ποσό που αφορά το σύνολο του ποσού που της έχει επιδικαστεί (42 εκατ. ευρώ, συν δύο ακόμα που έχουν ήδη εκχωρηθεί από την ΑΕΚ προς τον Οικονομόπουλο για την αμοιβή του), μαζί με τους τόκους.
Η ΑΕΚ προχωρεί σε εκχώρηση ποσού πολλαπλάσιου όσων οφείλει στο δημόσιο -περίπου 25 εκατ. ευρώ συμπεριλαμβανομένου του 44, όσο δεν έχει διαρραγεί τουλάχιστον και σκάσει η βόμβα- καθώς υπάρχουν και ατομικές οφειλές του Ψωμιάδη από την περίοδο που είχε την ηγεσία της ΠΑΕ. Πάντως, ως δεδομένο είναι πως το δημόσιο δέχθηκε την εκχώρηση των απαιτήσεων της ΑΕΚ και εάν βρεθεί φόρμουλα και με το χαρτόσημο, τότε αυτόματα αυτό θα σημάνει πως θα προχωρήσει η διαδικασία δίχως εμπλοκές για την ομάδα.
Αναβολή λίγων ημερών
Με δεδομένη την εκκρεμότητα στο ζήτημα της εκχώρησης, όλα δείχνουν πως στη σημερινή εκδίκαση της κύριας προσφυγής ασφαλιστικών μέτρων του Οικονομόπουλου κατά της εκκαθάρισης της ΠΑΕ θα υπάρξει αναβολή. Πρόθεση και από την πλευρά της ΑΕΚ είναι να υπάρξει αίτημα αναβολής για 3-4 ημέρες, ώστε να δοθεί η λύση στην εκχώρηση. Αλλωστε, εάν ολοκληρωθεί η εκχώρηση, ο Οικονομόπουλος έχει δεσμευτεί πως θα αποσύρει τις ενστάσεις του και δεν θα φέρει αντιρρήσεις για την εκκαθάριση.
Ο Οικονομόπουλος δεν πρόκειται να παραστεί στην εκδίκαση της υπόθεσης, καθώς την ίδια στιγμή θα έχει παρουσία ως εκπρόσωπος της πολιτικής αγωγής για την τελική αγόρευσή του. Από την πλευρά του Οικονομόπουλου πάντως λεγόταν πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποσύρει τις ενστάσεις του για την εκκαθάριση της ΠΑΕ εάν πρώτα δεν ολοκληρωθεί και υπογραφεί η σύμβαση για την εκχώρηση. Αλλωστε, αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να διασφαλίσει τη δική του αμοιβή από μια υπόθεση που πάλεψε σχεδόν μόνος του επί πολλά χρόνια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002